Bu modellerin hepsi aynı bencillik diz boyuMerhaba arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. 4.5 senedir evliyim. Eşim de bende günde 8 saat çalışıp eve gelen insanlarız. Bir oğlumuz var. Kreşe gidiyor. Evin işi hep bende bulaşık, çamaşır, temizlik yemek çocuk vs. Işten eve geliyorum taze yemek pişiriyorum. Hergün bu böyle. Ardından ortalığı topluyorum çocukla ilgileniyorum yatırıyorum vs. Bu sırada Kocam yan gelip yatıyor kendisi gece başlıyor işe ve öğlen 12 gibi evde oluyor geliyor bir güzel duşunu alıyor akşama kadar yatıyor kalkıncada ya sigara içer wcsinde yarım saat ya yatakta uzanır kendi başına elinde telefonla yada koltukta uzanır telefonla yine. Ne teşekkür eder ne iyiki varsın der ne sağol her işe sen koşturuyorsun der. Nankör resmen. Ilgi alaka sıfır cocugu yatırım ben içeri gelirim açmış oyun oynuyor olur. Ne film bakalım ne sohbet edelim der. Hiç benimle vakit geçirmez. Ben diyince sıkboğaz etme kes sesini çok konuşuyorsun der durur. Kilo aldım bakım yapmıyorumda artık mozivasyonum yok.... nolur bana akıl verin. Adam kendi başına takılıyor evin içinde sanarsın bekar çocukla oyna derim 10 dk oynar kaçar. Ona bile burun kırın eder delircem vallahi tükendim artık
Valla aynen aglasamda alistigi icin tinlamiyor bile. Ne bir iltifat ne bir güzl söz. Ellerine saglik der yemegi yedikten sonra okadar. Ben cok yipraniyorum her is bana bakiyor. Dayanamiyorum bazen duvarlar üzerime geliyor gibi. Size esiniz yardim ediyormu eve?Bu modellerin hepsi aynı bencillik diz boyuKonuşsanda dinlemezler ağlasanda anlamazlar sende ona karşı Tavrını belli et konuşma cevap verme nebilim herkesin huyuda farklıdır allah yardımcın olsun
Maalesef kalkıp bi bardak suyunu bile almaz Bende 4 yıl kadar çalıştım kendisi çalışmıyordu dediğin gibi herşeyi bana yaptırıyordu tabü ben çok kavga ederdim ama nafileValla aynen aglasamda alistigi icin tinlamiyor bile. Ne bir iltifat ne bir güzl söz. Ellerine saglik der yemegi yedikten sonra okadar. Ben cok yipraniyorum her is bana bakiyor. Dayanamiyorum bazen duvarlar üzerime geliyor gibi. Size esiniz yardim ediyormu eve?
Ayni valla bendede ayni bende diyorum neden evlenilirki simdiki aklim olsa aslaMaalesef kalkıp bi bardak suyunu bile almaz Bende 4 yıl kadar çalıştım kendisi çalışmıyordu dediğin gibi herşeyi bana yaptırıyordu tabü ben çok kavga ederdim ama nafileben ilgisiz davrandığını falan sürekli yüzüne vuruyorum kavga ediyorum hemen şakaya vuruyor güldürmeye çalışıyor falan. Aman booşş evlilik de neymiş
Bol bol dua et çocuğuna ayır bütün zamanını başa gelen çekilir. Yani bende diyorum acaba sadece bizimkilermi böyle bazılarına bakıyorum sohbet muhabbet ilgi falan nebilimAyni valla bendede ayni bende diyorum neden evlenilirki simdiki aklim olsa asla
Yerinizde olsam işten çıkarım evimde oturup çocuğuma bakarım temizlik yemek vs. Kendisi ne yaparsa yapsın! Böyle kocaya, böyle muamele..Birde su var eskiden kadinlar calismiyordu evdelerdi coluk cocuk evin isi onlarla ilgileniyorlardi simdiki bayanlar calisiyor onlar nasil yapiyor acaba benmi zora gelemiyorum bilmiyorum ki. Hersey bana bakiyor adam bide ilgisiz olunca hicbirseye yardm etmeyince cinlerim tepeme geliyor. Görüyor yoruluyorum yipraniyorum o kendi keyfinde
Okudum ben onca sende ben daha cok kazaniyorum ondan neden kariyerimi emeklerimi cöpe atiyim kiYerinizde olsam işten çıkarım evimde oturup çocuğuma bakarım temizlik yemek vs. Kendisi ne yaparsa yapsın! Böyle kocaya, böyle muamele..
Evet ben öyle yaptım baktım kendisi çalışmıyor ben çalışıyorum çıktım işten evimde rahat rahat oturuyorum o getiriyor ben yiyorumYerinizde olsam işten çıkarım evimde oturup çocuğuma bakarım temizlik yemek vs. Kendisi ne yaparsa yapsın! Böyle kocaya, böyle muamele..
Onu kaybetmekten korkmadığınızı belli edin sürekli istiyosan boşanabiliriz diye blöf yapın tepkisi değişecektirOkudum ben onca sende ben daha cok kazaniyorum ondan neden kariyerimi emeklerimi cöpe atiyim ki
O zaman şikayet etmeyip çekeceksiniz..!
Okudum ben onca sende ben daha cok kazaniyorum ondan neden kariyerimi emeklerimi cöpe atiyim ki
Aynen bende öyle baslamayi düsndüm yemek yapmamakla Sadece ogluma yapiyim yeter yeri gelince naptinki bütün gün diyo hafta sonlari cslismadigimda onu birak 2 senedir ben hicbir zaman uyumadim hafta sonu bile uzu süre sabah 7 de kalkiyor bizim cocuk bende kalkmak zorundayim onunla hic kendisi demiyorki bugünde sen yat ben bakarim demiyor 2 senedir böyle nankör kendisi uyuyor Hafta sonlari 12 e kadarBence sürekli taze yemek yapmamakla başlayabilirsiniz. Eşiniz öğlen geliyormuş madem uyuyup uyandıktan sonra o yemek yapsın.
yapmıyor mu o zaman aç kalsın. Hatta gerekirse sizde karnınızı doyurup gelin sadece çocuğunuza yemek yapın.
kimse kimsenin hizmetçisi değil, sizde çalışıp o eve para götürüyorsanız her işi ortak yapmanız gerekir.
anne misiniz, iş kadını mısınız, ev kadını mısınız?? Size de yazık.
O zaman şikâyet etmeyip çekeceksiniz..!Okudum ben onca sende ben daha cok kazaniyorum ondan neden kariyerimi emeklerimi cöpe atiyim ki
Konuşmayı denediniz mi bu durumdan rahatsız olduğunuzu anlatın. Sakin bir şekilde konuşursanız anlar. Belki de bir derdi var.Merhaba arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. 4.5 senedir evliyim. Eşim de bende günde 8 saat çalışıp eve gelen insanlarız. Bir oğlumuz var. Kreşe gidiyor. Evin işi hep bende bulaşık, çamaşır, temizlik yemek çocuk vs. Işten eve geliyorum taze yemek pişiriyorum. Hergün bu böyle. Ardından ortalığı topluyorum çocukla ilgileniyorum yatırıyorum vs. Bu sırada Kocam yan gelip yatıyor kendisi gece başlıyor işe ve öğlen 12 gibi evde oluyor geliyor bir güzel duşunu alıyor akşama kadar yatıyor kalkıncada ya sigara içer wcsinde yarım saat ya yatakta uzanır kendi başına elinde telefonla yada koltukta uzanır telefonla yine. Ne teşekkür eder ne iyiki varsın der ne sağol her işe sen koşturuyorsun der. Nankör resmen. Ilgi alaka sıfır cocugu yatırım ben içeri gelirim açmış oyun oynuyor olur. Ne film bakalım ne sohbet edelim der. Hiç benimle vakit geçirmez. Ben diyince sıkboğaz etme kes sesini çok konuşuyorsun der durur. Kilo aldım bakım yapmıyorumda artık mozivasyonum yok.... nolur bana akıl verin. Adam kendi başına takılıyor evin içinde sanarsın bekar çocukla oyna derim 10 dk oynar kaçar. Ona bile burun kırın eder delircem vallahi tükendim artık
Ya Boşver sen dediğimi yap gözü korksun biraz boşanalım falan de ben çok yoruluyorum senin ilgisizliğinden falan de geri adım atacaktır bak görNeden cekiyim? Ben kimseye muhtac degilim isimi cöpe atmadim diye neden ozaman cekfceksiniz gibi bir yorum yaziyorsunuz?
Konustuk kac kere hep ayni haklsn kusura bakma be diyor ertesi gün ayni helede oyun oynarken hic konusulmuyor cok agresif ceneni kapa sus konusma diyor sürekliKonuşmayı denediniz mi bu durumdan rahatsız olduğunuzu anlatın. Sakin bir şekilde konuşursanız anlar. Belki de bir derdi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?