Evet kaliyor. Oyun oynuyor ben yatmaya gidiyorum yalniz basima usaniyorum benle konusmuyo sohnet etmiyo dikkatini oyuna veriyo .... belki biseyler izliyordur sonradan hic haberim yok... ha izlediginide itiraf etmisti ben blöf yapmistim kendini ele vermisti salak.... ay sinirlerim zipliyo....peki gece senden sonra uyanık kalıyor mu ona dikkat ettn mi ?
bişeyler izlemesi normal değil zaten bu uzaklaştırıyor sizi birbirinizden diye düşünüyorum.Yiyiyor içiyor yatıyor ve bence siz uyudktn snra ihtiyacını gideriyor.Buna izin vermeyn evde ne kadr tartışma olursa olsn bi zaman sonra düzelr diye düşünüyorum ..ama böyle giderse mutsuzluğu seçmiş olacaksnz şahsen.Eğer düzelmezsede bilmiyorum durumları siz daha iyisine karar verirsiniz..Evet kaliyor. Oyun oynuyor ben yatmaya gidiyorum yalniz basima usaniyorum benle konusmuyo sohnet etmiyo dikkatini oyuna veriyo .... belki biseyler izliyordur sonradan hic haberim yok... ha izlediginide itiraf etmisti ben blöf yapmistim kendini ele vermisti salak.... ay sinirlerim zipliyo....
Anladım rabbim yardimciniz olsun . Eşinize dikkat edin. Hafiften imada bulunun bence. Son zamanlarda yaptığı degisiklikliklerin farkında olduğunuzu ama bununasil sizin için önemli olduğunu söyleyin . Eşler arasında şifre gizliliği olamaz eşlerin birbirinin telefonunu karıştırması kanunda suç bile değildir. Ben senin aldatmaya ak kadar ahlaklı biri olduğunu biliyorum ama bu kadar saklamanın altında bir sey mi var kim eşinden gizler ki deyin bakalım ne diycekMadi olarak altindan kalkamayiz... mecbur calismaliyim
Bana sadece ihtiyacini gidermek icin geliyor seviyor öpüyor sariliyor yoksa durduk yere asla yapmaz aslabişeyler izlemesi normal değil zaten bu uzaklaştırıyor sizi birbirinizden diye düşünüyorum.Yiyiyor içiyor yatıyor ve bence siz uyudktn snra ihtiyacını gideriyor.Buna izin vermeyn evde ne kadr tartışma olursa olsn bi zaman sonra düzelr diye düşünüyorum ..ama böyle giderse mutsuzluğu seçmiş olacaksnz şahsen.Eğer düzelmezsede bilmiyorum durumları siz daha iyisine karar verirsiniz..
Aynen öyle yapcam bunda sonraEsinize yemek yapmayın. Temizliğe kadın tutun. Cocuga da bakici. Ya da bosanın ömür gečmez
Bence sürekli taze yemek yapmamakla başlayabilirsiniz. Eşiniz öğlen geliyormuş madem uyuyup uyandıktan sonra o yemek yapsın.
yapmıyor mu o zaman aç kalsın. Hatta gerekirse sizde karnınızı doyurup gelin sadece çocuğunuza yemek yapın.
kimse kimsenin hizmetçisi değil, sizde çalışıp o eve para götürüyorsanız her işi ortak yapmanız gerekir.
anne misiniz, iş kadını mısınız, ev kadını mısınız?? Size de yazık.
O değişmiyorsa siz değişmeye başlayın. Sürekli ilgi alaka hizmet yerine çocuğunuzla ilgilenin. Hatta kendine gelmesi için bence bi süre yalnız bile bırakabilirsiniz.Bişeylerin yenilenmesin için ilk önce kırılması gerekOkudum ben onca sende ben daha cok kazaniyorum ondan neden kariyerimi emeklerimi cöpe atiyim ki
sıkboğaz etme kes sesini çok konuşuyorsun der durur.
Sende biraz isi yavaslat ne biliyim sofrayi gec hazirla çocuk la fazla ilgilen biraz ac kalsin kendisi yapsin bazi seyleri sanada yazik kardes insan da sans olacak öküze es olmakta var adama da allah kolaylıklar versin dana bacimBirde su var eskiden kadinlar calismiyordu evdelerdi coluk cocuk evin isi onlarla ilgileniyorlardi simdiki bayanlar calisiyor onlar nasil yapiyor acaba benmi zora gelemiyorum bilmiyorum ki. Hersey bana bakiyor adam bide ilgisiz olunca hicbirseye yardm etmeyince cinlerim tepeme geliyor. Görüyor yoruluyorum yipraniyorum o kendi keyfinde
O zaman şikâyet etmeyip çekeceksiniz..!
Evet kaliyor. Oyun oynuyor ben yatmaya gidiyorum yalniz basima usaniyorum benle konusmuyo sohnet etmiyo dikkatini oyuna veriyo .... belki biseyler izliyordur sonradan hic haberim yok... ha izlediginide itiraf etmisti ben blöf yapmistim kendini ele vermisti salak.... ay sinirlerim zipliyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?