Eşim bana ve eve karşı çok ilgisiz!

peki gece senden sonra uyanık kalıyor mu ona dikkat ettn mi ?
Evet kaliyor. Oyun oynuyor ben yatmaya gidiyorum yalniz basima usaniyorum benle konusmuyo sohnet etmiyo dikkatini oyuna veriyo .... belki biseyler izliyordur sonradan hic haberim yok... ha izlediginide itiraf etmisti ben blöf yapmistim kendini ele vermisti salak.... ay sinirlerim zipliyo....

bişeyler izlemesi normal değil zaten bu uzaklaştırıyor sizi birbirinizden diye düşünüyorum.Yiyiyor içiyor yatıyor ve bence siz uyudktn snra ihtiyacını gideriyor.Buna izin vermeyn evde ne kadr tartışma olursa olsn bi zaman sonra düzelr diye düşünüyorum ..ama böyle giderse mutsuzluğu seçmiş olacaksnz şahsen.Eğer düzelmezsede bilmiyorum durumları siz daha iyisine karar verirsiniz..

Madi olarak altindan kalkamayiz... mecbur calismaliyim
Anladım rabbim yardimciniz olsun . Eşinize dikkat edin. Hafiften imada bulunun bence. Son zamanlarda yaptığı degisiklikliklerin farkında olduğunuzu ama bununasil sizin için önemli olduğunu söyleyin . Eşler arasında şifre gizliliği olamaz eşlerin birbirinin telefonunu karıştırması kanunda suç bile değildir. Ben senin aldatmaya ak kadar ahlaklı biri olduğunu biliyorum ama bu kadar saklamanın altında bir sey mi var kim eşinden gizler ki deyin bakalım ne diycek

Bana s Bana sadece ihtiyacini gidermek icin geliyor seviyor öpüyor sariliyor yoksa durduk yere asla yapmaz asla

Esinize yemek yapmayın. Temizliğe kadın tutun. Cocuga da bakici. Ya da bosanın ömür gečmez

Yemek yapmamakla sizin ondan bi süre uzak durmanınizla kendinizde fiziksel olarak değişiklik yapmakla ,bi süre eşinizle kendinize yalnız kalma fırsatı tanımanzla bişeyler değişebilir mi blmyrlm

Okudum ben onca sende ben daha cok kazaniyorum ondan neden kariyerimi emeklerimi cöpe atiyim ki
O değişmiyorsa siz değişmeye başlayın. Sürekli ilgi alaka hizmet yerine çocuğunuzla ilgilenin. Hatta kendine gelmesi için bence bi süre yalnız bile bırakabilirsiniz.Bişeylerin yenilenmesin için ilk önce kırılması gerek

Yemeği kes Eve olan desteği kes. Kuzuya döner..

Aldatıyor olabilir mi?Bu kadar ilgisizlik ne bileyim.Hoş değil.Geç karşısına"ben senin annen değilim,karınım,ilgi alaka sıfır bu böyle gitmez"diye restini çek bakalım ne oluyor.

sizle vakit geçirmek istemediğine, size karşı hiç özeni ilgisi olmadığına göre eşiniz sizi sevmiyor, gayet açık. bunu sizi üzmek için söylemiyorum; pislik filan dediğinize göre siz de eşinizi sevmiyorsunuz artık ki bu çok doğal birşey nesini seveceksiniz bu adamın. e maddi olarak eşinize bağımlı da değilsiniz. sahi soruyorum gerçekten merak ediyorum, neden bu evliliği sürdürüyorsunuz yani size hangi faydası var, hayatınızın hangi alanına rahatlık ya da mutluluk getiriyor?

Temizlige yardimci alin madem calisiyorsunuz. Yemek konusunda esinize is buyurun. Eve gidince mutfagi topla, su yemegi yap veya camasirlari topla gibi. Yapmazsa o zaman tartisirsiniz. Kendinizi yipratmayin. Gerekiyorsa tavir alin sadece cocukla kendinize gore yemek yapin

Motivasyonum yok diyerek kendini bırakma bence aksine daha çok bakımlı ol o da farkına varsın he ama bunu kendin için yap onun için değil. Ben kimin değerini bilemedim diye düşünsün

Sende biraz isi yavaslat ne biliyim sofrayi gec hazirla çocuk la fazla ilgilen biraz ac kalsin kendisi yapsin bazi seyleri sanada yazik kardes insan da sans olacak öküze es olmakta var adama da allah kolaylıklar versin dana bacim

çalışıp paranızı kazanıyorsunuz, eve yardımcı kadın alabilirsiniz bence. temizlik yükünü üzerinizden atın.
motivasyonunuz düşmesin, bakımlı olun hep.
yemek işine gelince, çok istiyorsa kendisi yapsın her gün taze yemek, ev hanımları bile her gün yeni yemek yapmıyor yeri gelip.
bence sizin bunca çabalamanızı kendisine bağımlı olduğunuz şeklinde yorumluyor. rest çekmezsiniz, gitmezsiniz sanıyor, o nedenle de rahat.
asıl konu ise, bunu yazmak hoş değil ama bence sizi sevmiyor eşiniz. seven insan hiç değilse kıyamaz. en azından kendi dağınıklığını toplar. çocuğuna bile ilgili değil, hangi baba bu kadar ilgisiz kalabilir ?
isterseniz önce bir rest çekin, deneyin. ama bana göre ayrılmadan rahata eremezsiniz.

Böyle nankör bencil insanla yaşamak çok zor ne diyeyim Allah yardımcın olsun

bizler erkeklerin arkasini topladikca inanin daha sonu gelmiyor karsi taraf yapi geregi cok egoist belli ama hayati paylasmak diye birsey var..
eğer orda yolunda gitmeyen bir sey varsa ve bunuda ikazlariniza ragmen devam ediyorsaa tek basina kalmasinin vakti gelmis demektir..ve de ozellikle kimse benim ne analigima nede kadinligima laf edemez ederse karsiligini mutlaka alir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…