Eşim bana 'tatilde harcamalar ortak deilmi' dedi ?!

Esin zaten paraci bir insansa boyle soylemesi normal. Ama sende ben bagimsiz bir kadinim diyosan masraflari bolus bence. Karsilayamacagin yere gitme. Ve eve yaptiginiz harcamakari da bolusun. Eve yaptigin hizmetin, temizlik yemek filan hep cikart ne kadar mal oluyor soyle esine onun tutarinin yarisini da sana ofesino zaman

Uzgunum kocan pinti.

Böyle Erkeğe Eşim Demeye Utanırım

Evlilik Ortada Yok Zaten,Ev Arkadaşlığı Olmuş Yapacağınız Şey Bırakın Ordaki İşi Oturun Evinizde 1-2 Sene Çalışmayın Bakalım Nolcak

Tabi Ayrılmak İstemezseniz...

Adam dedigin eve bakar evet bizimgelenekte. Kadin dedigin de evin tum hizmetini gorur, parayi kim kazaniyorsa onun sozunu dinler yanliz.

Adam dedigin eve bakar evet bizimgelenekte. Kadin dedigin de evin tum hizmetini gorur, parayi kim kazaniyorsa onun sozunu dinler yanliz.
kolelik sizin tercihiniz olabilir.
benim degil,parayi kazananin sozu dinlenir diye birsey yok,en azindan benim evliligim de yok..
evde herseyide beraber yapariz
hatta esim daha cok yapar.
kiskanmayalim lutfeennnn

Eşiniz cimrilikte yüksek lisans yapıyor herhalde. Baya kurnazmış çünkü. Ortaklaşa yapalım; sen maaşını veee tabii birikimini bana ver

Böyle adamlara çok irrite oluyorum. Eniştem evdeki patatesi domatesi bile sayar. Biz gittiğimizde 2 patates kızartılır kahvaltıda artık kim kime bakar yerse yani

Ya bilemedim cik tuhaf keza sevgililik donemi evlilik donemi para pul lafi edilmedi aramizda zaten ben tutumsusun onde gideniyim yani dolayisi ile maas kartim esimdedir o herseyi halleder. Herseyi konusuruz. Aile olmak boyle birseydir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Arkadaşım

Ben senin eşinden gizli para biriktirmeni yine eşinin hatalı davranışına bağlıyorum,eşin demekki parasını senden sakınıyor, istediğin gibi harcıyamıyorsun. Evlilikte eşlerin ayrı paraları birikebilir, bizde maaşımdan kalanı ben biriktiririm ama eşim de bazen bendne gizli eline geçen 3,5 kuruşu biriktirir, sever birikim yapmayı az da olsa, gerçi bizim çok borcumuz olduğu için adam sürekli sıkıntı çekmekten bunalıp hesabında para olmasını sevıyor ve ben de hak verıyorum. Eşinin tatil harcamalaro ortakmı demesi hoş değil, demekki sizin kenardaki paranız onu rahatsız etmiş, alın karşınıza konuşun, evliliğin mantığını anlatın, ayrıca ortak hesap yaparsanız ilerde kendınıze alacagınız bırsey esınızın gözüne batabilir.

Ayrıca ben maaş kartını eşe vermeye karsıyım, ne ben esımın maasına karısırım ne o benımkıne, o ev kredısı, ıhtıyac kredısı, faturalar, apartman aıdatını öder ve maaşı bıter, bense araa kredısını öduyorum, ayrıca bırıkım yapmaya calısıyorum az da olsa, haftalık harclık cekerım esımle kendıme, bazen der neen benım hesabımda hıc param yok ama napalım bastan öyle ödemeye basladık, esın kötu nıyetlı olmayabılır, olmadı bı aıle terapistine gidin bu konuyu halledin

kolelik sizin tercihiniz olabilir.
benim degil,parayi kazananin sozu dinlenir diye birsey yok,en azindan benim evliligim de yok..
evde herseyide beraber yapariz
hatta esim daha cok yapar.
kiskanmayalim lutfeennnn
Toreden bahsetmissiniz ben de toreye gore kadindan beklentileri yazdim. Madem esin senden daha cok evde is yapiyor filan sen de o zaman mecburen evin giderlerini yada tatilin giderlerinin yarisini vermelisin. Hersey esit olmali.

Toreden bahsetmissiniz ben de toreye gore kadindan beklentileri yazdim. Madem esin senden daha cok evde is yapiyor filan sen de o zaman mecburen evin giderlerini yada tatilin giderlerinin yarisini vermelisin. Hersey esit olmali.

ben calismiyorum,sevmiyorum da calismayi. Gezip tozuyorum,egleniyorum.
Ben calismasam da esim bakmak zorunda ki zaten benden daha dusunceli bu konuda,hic bu mevzular gecmez aramizda.

Eşler arasında maddiyat konuşmak bana biraz tuhaf geliyor açıkçası . Esinizin sizin geliriniz yokken hesaplarınızı birlestirmeye yanaşmayıp, geliriniz ve birikiminiz varken bunu talep etmesi dahada tuhaf.
Ben olsam böyle bir eşle hesabımı birlestirmezdim.

evlilik de paranın hesabı yapılır mı :/ berbat bi durum hadi parası olmaz derki hayatım tatile gitcek maddiyatımız yok bu sene erteleylim der sen de dersin bende var bizim paramız o falan nebiliyim çok garibime gitti para insanı değiştiriyor ya

Kendisi paranın űstűne dűştűkce, bana soğukluk girdi,
Bugűn bitirmek istedim ve beni ciddiye almadı,
Tama paranı biriktir fazla bűyűttűn stress yaptın dedi,
cıktı işin icinden?
Bi őyle bi bőyle hic bişi anlamadım :44:

Aynen bende bu yűzden soğudum ya işte, kabul etmedim ki zaten hangi adette bőyle bişi olduğunu sordum?
Bi insani ya para alışverişinde yada yolculukta iyi tanırmışsın demişlerdi bana,
Birincisini bildiğime gőre bide ikincisine sabredip gőrcem..

Sit com gibiler desenize

Ah canım beniiiimm tabi tabi ortak deseydin. Hatta sen hiç dokunma herşeyi ben karşılarım deseydin. Hay Allah ım yaa.. Valla Allah sana sabır versin eşini de ıslah etsin. Başka da birşey diyemiycem.

tatile beraber gidiyorsunuz sonuçta harcamalarda ortak olsun ne olacak ki
şahsen bende eşimle tatile gitmeyi planlıyorum
bütün masrafları eşimin üzerine yıkamam çalışan birisi olarak
ama şuda var ister doğru gelsin ister yanlış
eşimden gizli para biriktiririm,gerçek maaşımın ne kadar olduğunu bilmiyor eşim
aldığım yıllık izin pirimler vs.2 senedir hiç birini söylemiş değilim
söylememde

Açıkçası çok ters geldi bana eşler arasında senin benim param mevzusu. Sevgi olan bir evlilikte böyle muhabbetler olmaz zaten. Çocuk falan düşünmüyorsunuz değil mi?

Çocuk konusunda bazıları hamile kalmak icin can atarken,
Ben hamile kalacam diye korkuyorum bu durum yıllardır var bende,
Neyden kaynaklandığını da cőzemiyorum,
Sizde bu evliliğin sonu olmadığını dűşűnűyosunuz deilmi?

İnsanlar bazen evliliklerinde kendilerini güvende hissetmeyince çocuk fikrinden ürkebiliyor. İçgüdüsel bir savunma sistemi sanırım.:26:

Kaçmazmı dűn bitirme noktasına geldimde ciddiye almadı beni,
Fazla bűyűttűn stress yaptın tamam paranı biriktir dedi cıktı işin içinden, bazen iyi ama bazende dűşűnmeden lap diye ortaya laf atar bende gűnlerce űzűntűsűnű çekerim..

ayyyy inanamıyorummmmm yaaaaaaaaaaa şaka gibi nasıl der ortak die yaa nasıl erkek oo utanmıyoda derken direk soğuma sebebi bende şahsen bence bu durum normal değil eşini banknot olarak görüyo olay buu eş olarak hayat arkadaşı olarak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…