- Konu Sahibi Perii_masaLii_
evlilikte herşey ortak olur amenna ama adam buna yanaşmıyorsa o zaman duruma göre çözüm bulacaksın. bende artık kendi maaşımdan bir kenara biriktirmeye başlayacağım. sebebi eşimin hala kendi borçlarını ödemesi birde gizli gizli ailesine yardım etmesi. benim aileminde ihtiyac var ama ben paramız şuan borçlarımızı zor öderken kimseye yardım edemem diyordum peki eşim böyle düşündü mü? hayır babam para istedi verdim, babam sıkışmış verdim verecem tabi surat asma deyip durur. araba sattı benden para gizliyeceğim diye 16.600 lira olan nakit parası şuan 13000 civarinda kalmış. bereketi olurmu dolara yatırdı zarar etti. babası istedi zarardan bozdurdu.2 ayda parayı eritti bu kafayla giderse daha da eritir. üzülmüyorum bu ay evinin kirasını ödesinde evlilik neymiş görsün. bende artan parayı koyarım bir köşeye lazım olursa aileme veririm olmazsa yatırım için bekletirim. eşim maddi sıkıntıyı benim sayemde çekmedi ama bu saatten sonra görsün gününü.sizde birimklerinizi eşinizle ortak etmeyin ve birşekilde eşinizin bu birimkimlerden haberi olmamasını sağlayın. erkekler fazla iyilikten anlamazlar.tatil masrafını ortak olun ama elinizde çok varmış gibi değil az paranız varmış gibi davranın.