Eşim bana 'tatilde harcamalar ortak deilmi' dedi ?!

eşinin tatilde harcamalar ortak demesi evlilikte, normal
ama sizin evliliğinizde değil.
eşinizin tavırları çok yanlış,evlilikte ayrı hesap olmaz ama
sen ayrı hesaba devam et bence

ama ikisde ayrı kese tutmuş.adam çıkar der ortakmı ödeyeceğiz diye...

Cok sacma!!!!

Daha once bunu soylemissin kabul etmemis calismiyormussun simdi para var ortak odeyelim varmi boyle bisey ayip yahu bu adam neden boyle yapiyor belki sen parayi esine guvenmedigin icin biriktiriyorsun bisey olursa hemen cikarmak icin yada cocugunun gelecegi icin biriktiriyorsun bunu anlamasi icin neyse sinirlendim demicem bisey....

Adamlar hep mi boyle ver yesin ama sen bisey isteme soru sorma sikma adami rahat birak!!!ayipppp

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

ayy pudra ben bunu kaldırazdım heraldekorkunç

Yok konu sahibini ayrı tutuyorum. Bakın konu sahibinin kocası evliliğinin en başında eşi çalışmıyor diye hesapları birleştirmek istemeyen ama sonra onun çalışıp birikim yaptığını görünce hadi gel hesapları birleştirelim diyen birisi. Bu evlilikle zaten en başta maddi konular "normal" olmamış ki, tam şu anda bir tatil mevzusu ile normal kararlar alınsın.

valla o vakit bu adam sorar bir iğne bile alsan huzurun kaçar. Ama tatil için ilk sene ben ödedim bu sene eşim ödedi bu yaz ne yaparız hiç bilmiyorım eğer paranız var ise eşinizle birlikte ortak harcama sorun olmaz bence tabi oda birşeylerde ödüyorsa sizde katılın derim ben

eşinin yaptığı yanlış ama eğer konu sahibi eve katkı yapmıyorsa çirkin de olsa
eşinin tatil mevzusunu teklif etmesi normal bence.

Evliliklerde hesapların ayrı tutulması bu konu da olduğu gibi genelde sıkıntılı oluyor.

Esin cikarci biri, sen calismazken ayri hesap, calisirken beraber istemesi
Cok ayip. Güvenme Bence para konusunda.

sadece bunu söylese anormal diyeceğim ama sizin zaten herşey ayrı galiba, birikimi bile neden ayrı yapıyorsunuz ki adı üstünde birikim birikince beraber ev araba vs alınmayacak mı??

her ilişki çok bağımsız tamam ama bana göre normal değil

Benim merak ettiğim sen çalışmadan önce eşinin tavrı nasıldı? Yani böyle bir adam açta bırakır valla çalışmıyorsun nasılsa diye. İhtiyaçlarını falan karşılıyor muydu, yoksa 2 kuruş para verip o 2 kuruşun hesabını mı soruyordu? Böyle bi adamla hayat geçer mi diye düşünüyorum ama sanırım geçmezdi.. Herkes kendi harcamalarını karşılayacaksa neden tatile onunla gideyim ki kendi başıma yada annemle falan giderdim en azından kafam rahat olurdu etrafımda pinti pinti dolanıp sinirimi bozan biri olmazdı en azından

bence de eşiniz çok saçmalamış . hesapları birleştirmeyin derim çok pişman olursunuzz bence

Merhaba, size tavsiyem kesinlikle işten çıkıp her ihtiyacınızı eşinize karsılatmanızdır. Bu erkeklere ne oluyor Allah aşkına? Bence kadınlar erkekleri bu duruma getiriyor. Erkek evleniyorsa evine karısına her bi şeyine sahip çıkacak. Niye evleniyor ki o zaman? Allah benim eşimden razı olsun. Beni okutuyor fakat herhangi bir beklenti içinde değil. Ister çalış ister çalısma diyor. Ha eğer çalışırsan da senin paran ayrıdır ben yine senin ihtiyaçlarını gideririm eve bakarım diyor. Benim cebimde çok para da olsa çok şükür asla göz dikmez. Ama ben de alıştırmıyorum ki. Şunu alır mısın diyorum. Beni gelip alır mısın diyorum. 'Gelmek zorundayım çünkü sen, benim karımsın' diyor. Cok şükür. Demem o ki bir süre evde oturun ve sadece isteyin. Parasını başka ne yapacak ki? Benim eşim diyor ki sana harcama yapmak beni mutlu ediyor. Beğendiğin bir şeyi alamayınca üzülüyorum o yüzden benim yanımda alamayacağım şeyleri begenme diyor Ayyy canım koçişkom.. bu kadar çalışıyorum canım çıkıyor, ayaklarım ağrıyor geceleri eve geliyorsam eğer tabiki de bu çalışmamın karşılığını evimize ve sana harcayacağım diyor. Allah ondan razı olsun. Dedigim gibi eşınızden sorumlulugu almayın. Ona bütün evin ve kendi sorumluluğunuzu yükleyin. Yoksa çok canınız yanar... Selametle .

sizi tamamen ayrı tutmak istiyorum aslında yorum yaparken çünkü bugüne kadar yaşadığınızı siz biliyorsunuz.
ama eşinizin sorduğu soru kasıtlı gibi geldi bana.
ayrı gayrıyı sadece eşiniz yapmıyor.
ayrı hesabınız varsa eğer demekki sizde aynı şeyi yapıyorsunuz.
ama güvensizim diyorsunuz onu bilemiyorum.
olayın saçmalığınıda şu cümleyle açıklamak isterim;
yatak odasını ben aldım ben yatarım,salon takımını da sen almıştın git orada yat.

hiç bir farkı yok anlattıklarınızdan..

Konu sahibi arkadaş sizin yazdıklarınızı okuduysa iyice kötü hissetmiştir sanırım kendini,
biraz nispet yapar gibi olmuşsunuz :18:

Evlilik gibi değil
Ama kendinizi üzmeyin, onu üzün
Öyle bir şey dediğinde ; benim param benim, senin paran yine benimmm deyip gülümse =))
Tatil içinde ısrar ederse; sen patronsun ben çalışanım utan halinden de yapıştır cevabı
Bu pintiler ancak bundan anlıyor, Allah sabır versin

hic normal bir evlilik degil bu.
karisinin parasini dusunen erkek kadar itici baska birsey yok ..

kendimden ornek verirsem
ben ise bir girer bir cikarim
1ay calisir 5 ay otururum

calisirken aldigim maasla hemen ev alisverisine kosarim,hosuma gider hani kazandigim parayla evime bisey alayim.
ama esim der,sen kendine harca
evi dusunme,o benim gorevim der.
ben daha bilmem elektrik/su nereye yatiyor diye..
bu boyle olmali,adam dedigin evine karisina bakar.. size uzuldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…