- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
sakin olduğu zamanda zaten konuyu açınca sinirlenir sen defol git der çocuğu asla bırakmaz
eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz. çok sorun yaşadık aileler yüzünden beni kaç kere dövdüğü oldu. çok sıkıntılı günler geçirdik. hamileliğimin 7 ci ayında bie beni çok kötü dövdü. şimdi oğlum 9 aylık oldu. ama ben o günleri unutamıyorum. unutmaya çalışsamda evde eşimle her tartışmamızda aklıma geliyo. eşim sürekli küfür ediyo. herşeye saygısı yok. sadece yediriyo giydiriyo içkis yok kumarı yokya bunlarla iyi insan olduğunu zannediyo bunlar önemli şeyler tamamda saygı çok daha önemli adam yerine koymak hizmetçi gibi görmemek ne bileyim işte cinsel konudada direkt yapıyo çok canım acıyo çok mutsuzum ailemle konuşmuyo ne yapacağımı bilemiyorum ortada çocukda var yorum yaparsanız sevinirm paylaşmaya ihtiyacım var.
haklısınız da şimdi ortada bi sorun yok ben mutsuzum ben bu raporu almak için bi dahaki kavgayımı bekliyim bi daha dayakmı yiyim
hepinize ço kteşekkür ederim konuşmaya anlatmaya ihtiyacım vardı bundan sonra kendimi ve oğlumu düşüneceğim o üzülürmüş koyarmış demiyeceğim çok yardımcı oldunuz teşekkürler
allah yardımcın olsun, lütfen korkma tamam mı. ailen gereken desteği verecektir sana. biraz da onlar silkeler seni, kendine gelirsin. kimseye anlatmadığın için nasıl tepki vereceklerini kestirememiş olabilirsin..ama emin ol kimse kızına silah doğrultan bi adamla bi ömür geçirmesine razı olmaz. tazminatını da al pislik heriften. nasılsa şimdiki yaptığı da aynı hesaba denk geliyor ha boşanmışsın tazminatını veriyor, ha evdesin seni hırpalayıp evin eksiğini görüyor. en azından kafan rahat olur. bi iş blur çalışırsın, oğluna da bakarsın. bu psikopatın elinde her gün küfürle büyüyeceğine, sevgi ortamında büyür çocuk.aileme herşeyi anlatacağım boşanacağım
benim babam ben 3 yaşındaken vefat etti o olsaydı belki bu kadar korkmazdım
bana dua edin çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?