Eşim bana saygısızca davranıyo çok mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mtmt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah yeni bir sayfa açıp güzel bir başlangıç yaparsın..
yolun açık olusn inşallahh...

arkadaş kadınlar gününde böle bir konu okuyorum yıneya çok acı bişey ALLAH YARDIMCIN OLSUN bebegınede sanada acısın inaşşlh.ya neyaparsak biz kadınlar kendımıe yapıyoru zhadı bu adam böleydı biliyodun neden çocuk yaptın arkadaşımya bu evlılık böle yürümez ıkı ıkı dört çocugun böle ailede pisikolojık deli olur valla ellerı kırılsın adi pislik herif .arkana bile bakmadan kaç,kaç sen sana vurdugundada rapr almayı unutma kavgalarınzda seslı kayıtlar yapmayıda unutma yüklüde nafaka alırsın sevgıler

Arkadaslar söyle seyler okuyunca o kadar üzülüyorum ki... hiç tanımadığım insanlarn yerine kendimi koyuyorum ve gercekten kötü... bende paylaşıyorum birşey olduğunda ama kötü şey evlilikte mutsuzluk...

Bu ş..sizler babalarımızın evinden bizi nasıl aldılar o an gelio hep aklıma ağlayan anne baba... mutluluk temennileri!! götüne güvenmiyosan evlenme be adam kusura bakmayın kızlar sinirlendim...

konu sahibi arkadasım umarım en kısa zamanda geçmişini bir an bile aratmayacak güzel günler yaşarsın bebeğinle... Allah yardımcın olsun...

Allah yardımcınız olsun,ben evliklikte sorun varsa sonuna kadar direnme taraftarıyım ama her evlilikte geçerli olmuyor bu sizinki gibi eşinizin elle tutulur hiç bir yanı yok şiddet küfür tehdit dinimizce bile uygun olmayan şekilde cinsel yakınlaşma afadersiniz hayvanlar gibi sadece bu bile boşanma sebebi ama size yaşatıklarının hepsi sebep,bebeğnizi böyle bir ortamda lütfen büyütmeyin babası gibi olur Allah korusun,korkuyorum demişsiniz ailenize söyleyin korkuyorsanız korumada talep edin, birde polismiş Allahım kimler koruyor bizi,güçlü olun bu dönemi atlatmak için psikolojik destek alın mutlaka daha cesaretli olursunuz.

canım benim bende izmire gelin geldim kayınvalidemlerle aynı sitede oturuyoruz haftada 3, 4 sefer gidiyoruz eşim ordada evdede sürekli elinde tlf ilgisiz ben onun ailesinin yanına gidiyorum onun hiç umrunda değil canım sıkıldı mı sıkılmadı mı bende şiddet gördüm saygı sıfır zaten yanında süs bitkisi gibi onu beklicem onu istiyor kapımı çalan bir insan yok bu evlilik çok ağır geliyor artık tahammül kalmadı kafam karışık ne yaparım bilmeden yaşıyorum 2.5 yaşında bir kızım var birde...((

ben severek evlendim 6 sene konuştum güya ama hepsi hava hepsi boşş...senin çocuğu olmayan halinim hiç bir fark yok aramızda sadece benimki elini kaldırır ama vurmaz:)buda pek bir fark sayılmaz şiddet zaten fiziksel değildir fiziksel olanlar gördüklerimiz birde hem görüp hem içimize işleyen ruhsal şiddet var ben daha çok buna maruz kalıorum..ailemle görüşmüo...bana karşı saygısız...sürekli memleketine ailesine götürmeye orda yaşatma çabasında...onlarla iyisem beni pohpohluo..ama iyi değilsem bir tas su vermicek duruma gelio...herşeyi ailee...ailee....ailede oğlum oğlum....yani öyle bir durumdayım ki anlatamam...babasız büyüdüm diyorsun benimde senden farkım yoktu...babam vardı ama YOKTU....çok acı ama durum böyleyken bi sevgi bi şefkate düştüm peşine...ama bu kezde ailee..çocuk gibi sevgiye ihtiyacı olan benmiyim onlarmı belli değil...saygısızlık..hayata müdahale...karışmalar..yani öyleki ben 2 senelik evliyim maddi durumumuz iyi olmasına rağmen tatile gidemedim..tatili bırak rahat gezeemioruzz..eşimin aklı hep ailede...bilmiorum çok zor çok.....

evliliklerin çoğunu bitiren erkek aileleri..kız tarafının anne babasında sorun olmuyo çünkü kızlarından beklentileri olmuyo..ama erkek ailesi oğlunu evlendirince oğlunun onlara yaptığı maddi yardım kesiliği için oğlunun karısını yani gelini kuma olarak görüyolar..2 gün sonra da oğlunu bu yüzden doldurmaya başlıyolar..hep kıskançlık hep haset..çoğu evlilikte karı kocadan kocanın yani erkeğin annesi maliye bakanı görevi görür :)) maliye bakanı gibi evlerine kaç para giriyor kaç para harcıyolar..ne eşya aldılar nereye gidip ne kadar harcadılar kollarlar..onlara noluyosa..
konu sahibi arkadaş için de aslaaaaaaaaa evli kalma ve boşanmaktan korkma..ben 2 defa boşanma davası açıp davayı geri çeken insan olarak seni çok iyi anlıyorum..çocuğun babasız kalmasın istiyosun haklısın..bende aynı sebepten şuan hala evliyim çocuğum için..ama aramızda fark var..anlattığına göre eşin çocuğuna baba olamaz zaten..yarın öbür gün emin ol ki çocuğuna karışcak..önce karışmayla başlıycak biraz daha ele avuca gelince onu da evire çevire dövücek..çocuğuna bunu yapma..ayrıca avukatlık açıdan da boşanma davasında çocuğunu talep edersin küçükse zaten kadına veriyolar..kadında kalıyor çocuklar..erkeğin maddi durumu o kadar önemli olmuyo velayet davalarında emin ol..git barodan yardım al destek al aç davanı derim ben..dayak olayı çok kötü..senin açından kötü dahası çocuğun için kötü..çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama çocuklar anne babasını kavga ederken görünce çok etkileniyorlar..hele seni döverken görse onun kişiliğinde iç dünyasında tamiri imkansız yaralar açarsınız..yazık edersiniz çocuğa..dünyayı kötü,kavgalı,sevgisiz,güvensi olarak görür..hayata bu şekilde bakarsa hiçbi zaman mutlu olamaz..ne çocukken ne gençken ne ileriki yıllarda..hiç unutmayacağı anlar yaşatmayın çocuğa derim ben..çocuklar fotoğraf makinesi gibidir..yaşadıklarını çekerler saklarlar o görüntü gözlerinde kalır hep..

çok haklısınız ben memlekete gideceğin 5 6 güne kadar o zmn ailemle konuşalım. dün eşimle olan bi olayı anlatmak istiyorum. dün eşim geldi eve canın sıkılmıştır hadi çıkalım gezelim açılırsın felan dedi. yok dedim. ama ikna etti . gittik çarşıyı geziyoruz bi mağazaya girdik benim montta ihtiyacım vardı oda bunu biliyodu hadi beğendiklerini dene felan dedi parası önemli değil alalım dedi. ben bi mont beğendim banada çok yakıştı. alıyosan bunu alalım dedim öbürlerini beğenmedim rengide kiremit rengiydi. eşim ihtiyar rengi felan dedi. yok dedim genç işi sonra ben tezgahtarlarla konuşurken bi baktımki annesini aramış annesine soruyo sinirlerim tepeye çıktı. anne rengi ihtiyar rengide alalım mı diyo.o kadar moralim bozulduki orda bozmak istemedim. sanki çocukta izin alıyo. kayınvalidem beni istedi telefona sen beğendin mi dedi evet
dedim ozaman al dedi. ama bu benim okadar zoruma gittiki sanki izin alyo
nefret ediyorum ondan

yaaa var ya cvp yazmıyım dedim de tutamadım kendimi gene yazcam..ya bu erkekler analarına analarının fikirlerine madem bu kadar önem veriyolar neden karı alıyolar ki kendilerine..ben eşime de aynı şeyi söyledim bi zamanlar tartışmamızda sen anana bu kadar meraklıysan neden evlendin ki..evlenmeseydin bekar kalsaydın ananı evine alıp onla mutlu mesut yaşasaydın ömür boyu dedim..zaten bu anacı erkeklerden illallahhhhhhhhh..bizde de var bitane ana ana anaaaa..sanki dünyada bitek erkek anaları ana biz kadınların ki köpek sanki..tövbe tövbe..bunlar kendi analarına ana ana diye bayılırlar ama eşleri yani bizlerde ana olduğumuz halde ne analığımızı bilirler ne analığımıza saygı gösterirler ne de analarımıza..eminim ki senin eşinde öyledir..kendi anasına fazla bayılan erkek kadın tarafının anasına hiç saygı göstermiyor ben bunu denedim..ağzından ana kelimesi düşmeyen adamdan açıcaksın arkadaş..bekarlara tavsiyem olsun bu..evlenmeden deneyin nişanlılarınızı..ana ana ana diye bayılıyosa ve bikonuda sizi onla kıyaslayıp haksız görcek imada dahi bulunuyosa aşkınızdan geberseniz bile sakın evlenmeyin..evliliklerin çoğunu bitiren anacı erkek tipi..sakınnnnn diyim ben..gene tutamadım kendimi ya..bu konuda coşasım geliyor tövbe tövbeeeee

ben de şu piskolog kadınlara uyuz oluyorum kapalı olanlara bütün suçu kadınlara yüklüyorlar yok efendim eğer erkek alkol ve uyuşturucu kullanmıyorsa ve bir kadın erkek ile kavgalı ise bütün suç kadındaymış ,manyak piskolog ne zırbalıyorsun orda , ahlaksız adamla ne yaparsın ama dimi? bunu sorguya dahi çekmezler , vurun kadına ancak ,

beyni yıkanmışlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!

her alkolü ve uyuşturucusu olmayan erkek suçsuz muymuş yada haklı mıymış?benim eşimin de alkolü yok uyuşturucusu yok hatta sigarası bile yok..o zaman neden ben defalarca boşanma eşiğine geldim hatta 2 defa boşanma davası açtım o zaman :)) heee ben manyağım kucağımda küçücük bebekle ağlaya ağlaya 2 defa adliyelerde barolarda süründüm..keşke boşanma nedenleri uyuşturucu alkol vb olsa..en azından alkolü uyuşturucusu olan adamı alırken evlenirken görerek kabul ederek evleniyosun..ya sonra çıkan sorunlar?eskiler evlenilcek erkeği tarif ederken içkisi yok kumarı yok diye tarif ederlermiş sanki her içkisi sigarası olmayan adam pırlantaaaaa..bizim evde de içki sigara hiçbişey yok ama huzur da yok :)) o neden acaba o zaman..demek içkiyle sigarayla olmuyo bu işler..bizde içki yok sigara yok evet ama pırlanta kocamın saygısı da yok sevgisi de yok onu napcan :))

derken yanlıs anlamayın.ne yapmak istediğinize karar veriniz bu admla birlikte bir hayat mı yoksa değilmi. babasız büyümüş olmanız ve evladınıza da bunu yasatmak istememenız sizin kötü bir cocukluk gecirdiğinizin ve bunu yavrunuzun yasaması yerine kendi hayatınızı feda ettiğinizın ifadesidir. öyleyse malesef aşk evliliği değil evlenme görevini üstlenmiş bir erkekle birliktesiniz ve bu görev olduğu için duygusallık beslemediği yada eşinizin bu duyguyu tanımadığı için zaman zaman size tahammül edememesi de duygusuzluktandır. örneğin eşinizi size aşık etmeyi deneseniz (eğer gercekten devam etmek istiyor iseniz ki loğusa dönemindesiniz bu döenmde ayrılık kararı almayınız). kendinizi silkeleyip önce dıştan başalayarak değiştiriniz bunu da sadece kendiniz için yapınız. tırnaklarınızdan sacınıza kıyafetinize kadar özenli ve bakımlı olunuz. asla yatak kıyafetiyle dolaşmayınız eşiniz geleceği saatte makyaj yapınız. çocugunuzu erken uyumaya alıstırın ve kendinize zaman ayırınız. eşinizin yüzüne kibar ve gülen gözlerle bakınız o küfürlü konusunca asla ama asla cevap vermeyiniz tenezzül etmeyiniz ve sadece bu zamanlarda ona acır bir ifadeyle sadece bakınız yanı bu kelimenın sizi rahatsız ettiğini gözlerinizden yada ifadenızden anlamalı sözle onu anca provake edersiniz. ama bu acıma ifadesi zamanla onu incitecek. bir süre sonra ona gayet masum bir anınızda sizi insaların önünde yada basbasa iken kullanmış oldu sözlerin ona yakışmadığını eşiniz tarafından onure edilmek istediğinizi tatlı dille anlatınız.ona cok saygı duydugunuzu hissttirirseniz bu hava ona iyi gelecektir bence zamanla iyileşme görürsünüz. bir de cinsel birleşim yaşadığınız dönemde onu konusturmyı deneyin inanın ben denedim cok faydalı tabi sizde memnuniyetinizi yada hosunuza gideni fısıldamakla baslayın ozaman onu kesfetmeye baslarsınız.cinselliği hep yatakta yasamayın o biraz küt biri ki görev gibi yaptığı bu birleşimi zevk alınan ve uzatılması gereken saatler haline getiriniz. unutmayın bütün bunları onun için değil sadece kendinizi mutlu etmek ve huzurlu bir evliliğe kavusmak için yapınız

Canım yaşadığın olay çok üzücü ve haketmediğini de biliyorum..Benim için ilişkide yada evlilikte farketmez saygı çok önemlidir bunun yanında yerini ve haddini bilmekte bir o kadar öyle.Öncelikle sen eşinin kölesi değilsin ne bu canım geyşa mısın yani bu duruma katlanmak zorunda değilsin kesinlikle.Şiddet ve dayak kısmına girmiyorum bile alalhından bulsun aşağılık pislik herif.Çocuğu olupta boşanıp hayatlarına devam eden birçok kişi tanıyorum çevremde.En kısa zamanda o adamdan kurtul ve yeni bir hayata başla hem kendin hem çocuğun için..Hatta psikolog yardımı bile almalısın o adam seni oldukça yıpratmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…