nişanlıyken o başka şehirde ben başka şehirdeydim görüüştğümüzdede çok iyi bir insandı görünüyodu evlendikten slonrada iyiydi aslında takii aileler sorun yarattı oğullarını doldurdular beni seviyoduaslında ailesi doldura doldura benden soğudu ailesi artık hatalarını anladılar pişman oldular çok iyiler bana karşı felan ama iş işten geçti biz birbirimizden soğuduk babası bi sorun olursa bana söyle ben onun hakkından gelirim diyo ama babası dedi diye biz birbirimizi sevecek değiliz bir yapar iki yapar bide beni ailesine kötülüyo üstte çıkıyo çok dilli. onlarda oğullarına toz kondururmu erkeğin sinirlenince sus felan derler aynı şeyler olur
şunu anladım kendime öz güvenim yok galiba bu adam hamileyken karnıma silah bile dorulttu. artık tiksiniyoırum ondan
aileme anlatsam bi dakka tutmazlar burda beni demedim kimseye bişey eşim polis memuru uzak yerde yaşıyoruz sosyal hayatımda kalmadı sürekli evdeyim pisikolojim çok bozuldu. ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
ben boşannmak istiyorum ama nasıl yapacağım cesarete ihtiyacım var çok korkağım
açık açık konuşsam çocuğu elinden alamam o işe gidince çekip ailemin yanına gitsemmi?
sen neden gidiyorsun haklıyken haksız duruma düşüyorsun.oturup konuş önce,deki ben düşündüm daha şimdiden bana bu şekilde yapıyorsan 1 ömür seninle nasıl geçirice,bu çocuk senin küfürlerinle bana atıığın dayakları görerek nasıl yetişicek.parayla herşey olmuyoriyi bir baba iyi bir evlat yetiştirmek istiyorsak önce senin bana saygın olmalı de.eğer aynı tutumun devam edicekse dersin boşanalım diye.
canım iyi diyosun da, bu adam kadına silah doğrultabilen cinsten..güzel konuşmayı anlar mı sence..hadi güzelce konuştu, her şey daha kötü olursa, adam bu sefer kadındaki gitme ışığını görüp eve kitlemeye falan çalışırsa nasıl gidecek bu kadın o zaman.. herif tam bi manyak..
hamileyken attığı dayaktan daha kötüsü ne olabilirki ,öldürür ancak başka ne yapabilir.yazarken bile elim titriyor sinirden.ozaman alesi araya girip biz kızımızı alıyoruz boşanın diyecekler.güzel konuşmayı anlamıyorda bu çocuk nasıl oldu ?elbet bu adamın bir nabzı var kavga esnasında değil sakin bi zamanını konu sahibi kollayacak ve söyleyecek yani.
bir kere daha oldu evde tartıştık oğlu 6 aylıktı kavga ettik dövdü sonra silahını aradı öldürecem seni felan diyodu ben sakladı silahı sakinleşene kadar çıkarmadım sakinleştikten sonra çıkardım şimdi ona göre hiç bir sorun yok evliliğimiz gayet iyi benim içimde fırtınalar kopıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?