• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana saygısızca davranıyo çok mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mtmt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1,5 senelik evlisiniz ve 9 aylık oğlunuz var dahası hamileyken şiddet görmüşsünüz bunun dışında da oğlunuz da siz de sürekli olarak bu insanın(!) psikolojik baskısına maruz kalıyorsunuz.
Oğluna 2 agu-gugu yapmayla 2 yanak sıkmayla babalık olmaz.
O küfür ve rezilliğin içinde yetişen çocuğun psikolojisini düşündünüz mü?
Ne kadar yazık kı farkında olmadan babasının kopyası bir çocuğun daha gelişimine gün be gün çanak tutuyorsunuz.
Yaptıklarını unutamıyorum demişsiniz, unutturmak için birşey yapmış görünmüyor ancak dövmek yerine artık bağırıp çağırıyor ve küfrediyor. Ne kadar güzel bir kendini affettirme yöntemi değil mi?
Hadi çaba harcasa bile belki derdim de şu haliyle o evde neden yaşadığınızın ismini koyamıyorum ben...:19:

Sen bişey yapmıycan, biz yapacaz. Evinin adresini verecen, şöyle eli sopalı 10 tane KK hanımı toplanıp gidecez, köşebaşında şıkıştırıp eşek sudan gelinceye kadar döveceğiz. Bakalım öyle kolaymıymış bir kadını dövmek.
Şu 8mart kadınlar gününde çok sinirlendim, tabiki şiddete hayır ama böylesine eveeeeeeet.

nişanlıyken o başka şehirde ben başka şehirdeydim görüüştğümüzdede çok iyi bir insandı görünüyodu evlendikten slonrada iyiydi aslında takii aileler sorun yarattı oğullarını doldurdular beni seviyoduaslında ailesi doldura doldura benden soğudu ailesi artık hatalarını anladılar pişman oldular çok iyiler bana karşı felan ama iş işten geçti biz birbirimizden soğuduk babası bi sorun olursa bana söyle ben onun hakkından gelirim diyo ama babası dedi diye biz birbirimizi sevecek değiliz bir yapar iki yapar bide beni ailesine kötülüyo üstte çıkıyo çok dilli. onlarda oğullarına toz kondururmu erkeğin sinirlenince sus felan derler aynı şeyler olur

şunu anladım kendime öz güvenim yok galiba bu adam hamileyken karnıma silah bile dorulttu. artık tiksiniyoırum ondan
aileme anlatsam bi dakka tutmazlar burda beni demedim kimseye bişey eşim polis memuru uzak yerde yaşıyoruz sosyal hayatımda kalmadı sürekli evdeyim pisikolojim çok bozuldu. ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

nişanlıyken o başka şehirde ben başka şehirdeydim görüüştğümüzdede çok iyi bir insandı görünüyodu evlendikten slonrada iyiydi aslında takii aileler sorun yarattı oğullarını doldurdular beni seviyoduaslında ailesi doldura doldura benden soğudu ailesi artık hatalarını anladılar pişman oldular çok iyiler bana karşı felan ama iş işten geçti biz birbirimizden soğuduk babası bi sorun olursa bana söyle ben onun hakkından gelirim diyo ama babası dedi diye biz birbirimizi sevecek değiliz bir yapar iki yapar bide beni ailesine kötülüyo üstte çıkıyo çok dilli. onlarda oğullarına toz kondururmu erkeğin sinirlenince sus felan derler aynı şeyler olur

niye, babasının demesiyle olurmuymuş..
ailesinin dolduruşu oluyo da, oğlum karına iyi davran dedikleri zaman mı ters tepiyo.
erkek veya kadın, sinirlenince susulur elbet, ama iş dayağa kadar geldiyse susmanın da bi anlamı yok.

peki niye konu açtın o zaman.
bu hayatı böyle çekeceksin belli ki.
ne dememizi istiyosun?napalım.

ben boşannmak istiyorum ama nasıl yapacağım cesarete ihtiyacım var çok korkağım

şunu anladım kendime öz güvenim yok galiba bu adam hamileyken karnıma silah bile dorulttu. artık tiksiniyoırum ondan
aileme anlatsam bi dakka tutmazlar burda beni demedim kimseye bişey eşim polis memuru uzak yerde yaşıyoruz sosyal hayatımda kalmadı sürekli evdeyim pisikolojim çok bozuldu. ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

iyi, bi gün o karnına doğrulttuğu silahı kafana doğrultur, sen mezara, kocan hapise, oğlun da yetimhaneye gider. oğlunun psikolojisi o zaman daha iyi olur!

sen aklını peynir ekmekle mi yedin güzelim? bu nasıl bi terbiyesizlik, iğrençlik.
bide bu adam kamuya hizmet ediyo öyle mi. yazıklar olsun denir buna anca.

sende ailem arkamda diyosun, ne bekliyosun kocanın başını daha?

bence oğlunuz için böyle bir babayla büyümektense babasız büyümesi daha iyi olur. çocuğuna verdiği değer zaten sizi hamile iken dövmesinden belli. siz eşiniz için sadece saygısız demişsiniz ama bence o bir manyak. allah yardımcın olsun. ağır konuştuysam kusura bakma.

maddi yönden eşine gebe kalan kadınları hiç anlamıyorum.biz kadınlar çalışmalı dediğimizde millet topa tutmuştu.merdiven silerim gerekirse yine çocuğumu büyütürüm,ailen destekse çocuğuna bakar, sende girer bir işe çalışırsın.çocuğunada bakrsın kendinede.hem çocuk ortalıkta küfür, dayak kol gezen bir evde büyümez hemde senin psikolojin bozulmaz.sende de hata var daha yeni evliyken pat diye çocuk yapmışsın.niye korkuyosun onuda anlamıyorum parasıyla çocuğunu satın alır diyemi,mahkemeler çocuğu parası olan dayakçı,küfürbaz babaya değil,baba tarafından mağdur olmuş herşekilde çocuğunu büyütecek anneye verir.

Son düzenleme:
açık açık konuşsam çocuğu elinden alamam o işe gidince çekip ailemin yanına gitsemmi?

açık açık konuşsam çocuğu elinden alamam o işe gidince çekip ailemin yanına gitsemmi?

açık açık konuşsan güzel bi dayak yersin bu adamdan..bunu oturduğum yerden ben bile anlar haldeyim. kocan o derece manyak bi insan. o hır gür kıyamette seni dövüp çocuğu da çekiştirdiğini falan düşünsene..

senin kocan psikolojik rahatsız..ya tedavi olmalı -ki sen bunu söylediğin anda bi dayak daha kapıdan içeri girmiş olur- ya da bu adamla irtibatını kesmelisin.

anlatacağın olaylarla hakimin onu haklı bulması gibi bi ihtimal yok, ki eşin bi kamu görevlisi, silah taşıyan biri -o silahı öyle önüne gelene doğrultma hakkı yok- örnek olması gereken bi kişi.. en yakını eşine bunları yaşatıyosa hakim davayı bile uzatmadan boşayabilir. hatta mesleğinden bile men olabilir, terbiyesiz ahlaksız adam!

yalnız şöyle bişey var, bu adam inkar etmesin? sen ailenin yanına gittiğinde iyi hallere bürünmesin?

sen neden gidiyorsun haklıyken haksız duruma düşüyorsun.oturup konuş önce,deki ben düşündüm daha şimdiden bana bu şekilde yapıyorsan 1 ömür seninle nasıl geçiricem,bu çocuk senin küfürlerini duyarak bana atıığın dayakları görerek nasıl yetişicek.parayla herşey olmuyorki,iyi bir baba olmak istiyorsan iyi bir evlat yetiştirmek istiyorsan önce senin bana saygın olmalı de.eğer aynı tutumun devam edicekse boşanalım dersin.

Son düzenleme:
sen neden gidiyorsun haklıyken haksız duruma düşüyorsun.oturup konuş önce,deki ben düşündüm daha şimdiden bana bu şekilde yapıyorsan 1 ömür seninle nasıl geçirice,bu çocuk senin küfürlerinle bana atıığın dayakları görerek nasıl yetişicek.parayla herşey olmuyoriyi bir baba iyi bir evlat yetiştirmek istiyorsak önce senin bana saygın olmalı de.eğer aynı tutumun devam edicekse dersin boşanalım diye.

canım iyi diyosun da, bu adam kadına silah doğrultabilen cinsten..güzel konuşmayı anlar mı sence..hadi güzelce konuştu, her şey daha kötü olursa, adam bu sefer kadındaki gitme ışığını görüp eve kitlemeye falan çalışırsa nasıl gidecek bu kadın o zaman.. herif tam bi manyak..

canım iyi diyosun da, bu adam kadına silah doğrultabilen cinsten..güzel konuşmayı anlar mı sence..hadi güzelce konuştu, her şey daha kötü olursa, adam bu sefer kadındaki gitme ışığını görüp eve kitlemeye falan çalışırsa nasıl gidecek bu kadın o zaman.. herif tam bi manyak..

hamileyken attığı dayaktan daha kötüsü ne olabilirki ,öldürür ancak başka ne yapabilir.yazarken bile elim titriyor sinirden.ozaman alesi araya girip biz kızımızı alıyoruz boşanın diyecekler.güzel konuşmayı anlamıyorda bu çocuk nasıl oldu ?elbet bu adamın bir nabzı var kavga esnasında değil sakin bi zamanını konu sahibi kollayacak ve söyleyecek yani.pat diye evi terketmesi adamı iyice çileden çıkarır daha kötüsünü yaparsa ne olucak.

Son düzenleme:
bir kere daha oldu evde tartıştık oğlu 6 aylıktı kavga ettik dövdü sonra silahını aradı öldürecem seni felan diyodu ben sakladı silahı sakinleşene kadar çıkarmadım sakinleştikten sonra çıkardım şimdi ona göre hiç bir sorun yok evliliğimiz gayet iyi benim içimde fırtınalar kopıyo

hamileyken attığı dayaktan daha kötüsü ne olabilirki ,öldürür ancak başka ne yapabilir.yazarken bile elim titriyor sinirden.ozaman alesi araya girip biz kızımızı alıyoruz boşanın diyecekler.güzel konuşmayı anlamıyorda bu çocuk nasıl oldu ?elbet bu adamın bir nabzı var kavga esnasında değil sakin bi zamanını konu sahibi kollayacak ve söyleyecek yani.

güzel konuşmayı anlamıyo da bu çocuk nasıl oldu cevabının sorusu gayet basit: adam zaten haldır huldur yapıp kadının canını acıtıyomuş. her çocuk sevgiden doğmuyo malesef.
güzel diyosun, haklıyken niye o gitsin de, iş öyle olmuyo malesef.

sahi konu sahibi, eşin sakinken konuşabilecek kıvamda mı?

bence ruhunuz çok incinmiş adam epey kaba biri ama sanırım bu böyle devam eder sen 2 çocuğuda doğurur ömür boyu bu yakınmaların devam eder, çocuk var ya ne yapıp edip adama dersini vermem gerekecek hemde çocuk küçükkene ileridoğru ergen olur diye yine bir şey yapmazsın , adam epey kendini bir şey sanıyor , senide sindirmiş istediği gibi ,kesin birşey yapman gerek , adamın da düzeleceği yok zaten ben olsan çoktan boşardım herhalde sanırım sende ona karşı tiksintide başlamış , bir ömürde çekilmiz bu tür ayı tipli erkekler ,dayak en kötüsü ben ondan şekilmez diyorum !!!

sakin olduğu zamanda zaten konuyu açınca sinirlenir sen defol git der çocuğu asla bırakmaz

bir kere daha oldu evde tartıştık oğlu 6 aylıktı kavga ettik dövdü sonra silahını aradı öldürecem seni felan diyodu ben sakladı silahı sakinleşene kadar çıkarmadım sakinleştikten sonra çıkardım şimdi ona göre hiç bir sorun yok evliliğimiz gayet iyi benim içimde fırtınalar kopıyo

ben senın yerınde olsam aılemı cagırırdım..
yıne bole dowdugu bır zamanda..
aıleme bellı etmeyın derdım..
gıder hemen polıse darp raporu alır sıkayette bulunurdum..
ailemlede bıner gıderdım..
hatta sıkayetımde polıs ve devletın verdıgı sılahla bızı oldurmeye kalkıyor derdım..
cocugunu duusnuyorsan bosan kac ordan..
cocugunu oyle bır yerde buyutursen asıl annelıkten uzaklasırsın

Back