• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana saygısızca davranıyo çok mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mtmt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sakin olduğu zamanda zaten konuyu açınca sinirlenir sen defol git der çocuğu asla bırakmaz

ah güzelim, iyi düşün, kararını iyi ver. ailenin yanına gittiğin zaman seni geri döndürmesin bu adam. tamam özür dilerim her şey istediğin gibi olacak deyince yelkenleri indirir misin suya..bu adamla bi saat geçmez, ömür hiç geçmez..

ailene anlattığında tüm olanları tepkileri nasıl olur?

bu aşk evliliğimi görücü usul evliliğimi?

gerçekten şu mübarek cuma günü eşine beddua okumamak için sıktım kendimi. Rabbim yar ve yardımcın olsun. eşine ise Rabbim hak ettiği cezayı yaşatsın.

canım Allah korusun ama her gün kadın cinayetleri okuyor, dinliyoruz gazete, tvlerde.. kendine çok dikkat et.
adam polis olacak bir de, karısına silah doğrultan adam mı bizi koruyacakmış. ya bu nasıl insanlık ya! insan nasıl böyle bir görev için verilen silahı hamile eşine doğrultur.

karın var, hemencik çocuğun olmuş, Rabbim nasip etmiş. daha ne istersin pis herif..

canım kesinlikle ama kesinlikle arayıp ailene anlatman lazım. adamla konuşmaya kalksan herşey daha kötü olabilir, laftan anlayacak biri değil gibi. bir arkadaş en fazla öldürür demiş de pardon daha ne olsun zaten??!!! sakın adamla konuşma. ailene anlat durumu gizlice ve destek iste. ma tüm vehametini anlat. geç olmadan.

haklısınız da şimdi ortada bi sorun yok ben mutsuzum ben bu raporu almak için bi dahaki kavgayımı bekliyim bi daha dayakmı yiyim

eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz. çok sorun yaşadık aileler yüzünden beni kaç kere dövdüğü oldu. çok sıkıntılı günler geçirdik. hamileliğimin 7 ci ayında bie beni çok kötü dövdü. şimdi oğlum 9 aylık oldu. ama ben o günleri unutamıyorum. unutmaya çalışsamda evde eşimle her tartışmamızda aklıma geliyo. eşim sürekli küfür ediyo. herşeye saygısı yok. sadece yediriyo giydiriyo içkis yok kumarı yokya bunlarla iyi insan olduğunu zannediyo bunlar önemli şeyler tamamda saygı çok daha önemli adam yerine koymak hizmetçi gibi görmemek ne bileyim işte cinsel konudada direkt yapıyo çok canım acıyo çok mutsuzum ailemle konuşmuyo ne yapacağımı bilemiyorum ortada çocukda var yorum yaparsanız sevinirm paylaşmaya ihtiyacım var.

arkadaşım kusura bakma ama senın gıbı hemcinslerımı anlayamıyorum. yahu kaç kere dayak yemışsın hala napaym dıyorsun. aç davanı annen senı dayak ye dıyemı doğurmuş. babasız buyuyecek tek çoçuk senınkımı olacak. boyle babayla aynı evde yaşayan çoçuk zaten ılerde psıkopat olur. gerçekten anlayamıyorum ya aç çatır çatır boşa tazmınatda al. çoçuğu vermem laflarına ıse gulup gecmek gerekır. o derece saçma
hukuksal sorun olursa yardımcı olabılırım

Hamile eşini döven bırak hamile eşi bir insanı dövebilen biri nasıl iyi bir insan olabilir ki olsa olsa insanlıktan nasibini alamamış bir yaratıktır hayvan bile değildir.

haklısınız da şimdi ortada bi sorun yok ben mutsuzum ben bu raporu almak için bi dahaki kavgayımı bekliyim bi daha dayakmı yiyim

hayır tabiki de
o evde durdukça ruhun dayak yiyo zaten, fizikseline gerek yok.
kararında ısrarcıysan çık git ailenin yanına, neyi bekliyosun bi daha dayak yemeyi mi.

eşimle geçen hafta bu yüzden büyük tartışma yaşadım.
son 15 gündür ailesiyle problemlerimiz had safhaya gelmişti.
bu yüzden ikimizde gerilmiştik ve resmen saldırıya geçmiştik birbirimize.
en son tartışmamızda annemi aradım ve (ben hatay annem izmitte)
-ben ayrılmak istiyorum gelin beni alın dedim.2 aylık bebeğimle.
ertesi gün annem bindi geldi yanıma.
tabi eşim inanmıyordu bana gidemem sanıyordu.
çünkü birbirimiz için senelerce mücadele verdik zar zor kavuştuk diyebilirim.
bu yaptığım onu kendine getirdi acaip kaybetme korkusu yarattım onda :40::40:
yaptığının yanlış olduğunu söyleyip özrünüde diledi üstelik ailenle görüşmek istemiyorum ddm onuda kabul etti.
bazen silkelemek gerekiyo bu yüzden yazdım bunları..
artı senin kadar defalarca dayak yesem buraya oturmaya fırsatım olmadan valizimi toplamaya koşardım heralde.

Son düzenleme:
babanın gelip damadı azarlaması gerek ve şunu demesi gerek eğer bizim kızımıza bir fiske tokat dayak atarsan biz kızımızada torunumuzada bakmaktan aciz değiliz elinden alırız damat , sen kim olup ta dayak atıyorsun , mahkeme torunu zaten bize verir, sende avucunu yallarsın , görürsün damat bunu bize yapmaya teşebbüs ettirme !!!

adam seni kurbanlık koyun gibi kullanıyor ailene olanları anlatmaktan çekinme arkan var yararlan , gelsinler damada gerekenleri söylesinler bugünlerde aile lazım

Son düzenleme:
hepinize ço kteşekkür ederim konuşmaya anlatmaya ihtiyacım vardı bundan sonra kendimi ve oğlumu düşüneceğim o üzülürmüş koyarmış demiyeceğim çok yardımcı oldunuz teşekkürler

hepinize ço kteşekkür ederim konuşmaya anlatmaya ihtiyacım vardı bundan sonra kendimi ve oğlumu düşüneceğim o üzülürmüş koyarmış demiyeceğim çok yardımcı oldunuz teşekkürler

ee kararın ne peki.

ozaman defol git dediğinde tamam gidiyorum de.bir süre kal bakalım ailenin yanında ne yapacak.k.v falan bakarmı bu durumda acaba onlaramı güveniyor çocuğu vermiyor,çünkü kendi bakamaz.mecbur sana yani

aileme herşeyi anlatacağım boşanacağım
allah yardımcın olsun, lütfen korkma tamam mı. ailen gereken desteği verecektir sana. biraz da onlar silkeler seni, kendine gelirsin. kimseye anlatmadığın için nasıl tepki vereceklerini kestirememiş olabilirsin..ama emin ol kimse kızına silah doğrultan bi adamla bi ömür geçirmesine razı olmaz. tazminatını da al pislik heriften. nasılsa şimdiki yaptığı da aynı hesaba denk geliyor ha boşanmışsın tazminatını veriyor, ha evdesin seni hırpalayıp evin eksiğini görüyor. en azından kafan rahat olur. bi iş blur çalışırsın, oğluna da bakarsın. bu psikopatın elinde her gün küfürle büyüyeceğine, sevgi ortamında büyür çocuk.
kendine güven lütfen, baban hayatta yok diye korkma, aksine daha da güçlü ol ki bebek büyütüyosun, senden öğrencek temel şeyleri.

benim babam ben 3 yaşındaken vefat etti o olsaydı belki bu kadar korkmazdım

bnmde babam 7 yaşındayken vefat etti cnm ben 27 yim şuan..
hayatı 1 defa yaşıycaksın bidahası yok.bu adamlamı tüketeceksin hemde köle gibi yaşıyarak.iyi düşün ve hayatını nasıl yaşıyacağına sen karar ver.
çocuğunu düşünüyosan böyle bir babayla oda pek sağlıklı bir birey olamaz ne yazıki.

oyle duşunme her babası olan kendını bu yuzden guclu zannedıyo sanıyosan yanılıyosun. bak canım onemlı olan kendımıze o gucu görmek. once bız guclu olacağız ailede bı yere kadar. ne babalar var baba demeye bın şahıt ıster

Back