Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz. çok sorun yaşadık aileler yüzünden beni kaç kere dövdüğü oldu. çok sıkıntılı günler geçirdik. hamileliğimin 7 ci ayında bie beni çok kötü dövdü. şimdi oğlum 9 aylık oldu. ama ben o günleri unutamıyorum. unutmaya çalışsamda evde eşimle her tartışmamızda aklıma geliyo. eşim sürekli küfür ediyo. herşeye saygısı yok. sadece yediriyo giydiriyo içkis yok kumarı yokya bunlarla iyi insan olduğunu zannediyo bunlar önemli şeyler tamamda saygı çok daha önemli adam yerine koymak hizmetçi gibi görmemek ne bileyim işte cinsel konudada direkt yapıyo çok canım acıyo çok mutsuzum ailemle konuşmuyo ne yapacağımı bilemiyorum ortada çocukda var yorum yaparsanız sevinirm paylaşmaya ihtiyacım var.
ben severek evlendim 6 sene konuştum güya ama hepsi hava hepsi boşş...senin çocuğu olmayan halinim hiç bir fark yok aramızda sadece benimki elini kaldırır ama vurmaz:)buda pek bir fark sayılmaz şiddet zaten fiziksel değildir fiziksel olanlar gördüklerimiz birde hem görüp hem içimize işleyen ruhsal şiddet var ben daha çok buna maruz kalıorum..ailemle görüşmüo...bana karşı saygısız...sürekli memleketine ailesine götürmeye orda yaşatma çabasında...onlarla iyisem beni pohpohluo..ama iyi değilsem bir tas su vermicek duruma gelio...herşeyi ailee...ailee....ailede oğlum oğlum....yani öyle bir durumdayım ki anlatamam...babasız büyüdüm diyorsun benimde senden farkım yoktu...babam vardı ama YOKTU....çok acı ama durum böyleyken bi sevgi bi şefkate düştüm peşine...ama bu kezde ailee..çocuk gibi sevgiye ihtiyacı olan benmiyim onlarmı belli değil...saygısızlık..hayata müdahale...karışmalar..yani öyleki ben 2 senelik evliyim maddi durumumuz iyi olmasına rağmen tatile gidemedim..tatili bırak rahat gezeemioruzz..eşimin aklı hep ailede...bilmiorum çok zor çok.....
yaaa var ya cvp yazmıyım dedim de tutamadım kendimi gene yazcam..ya bu erkekler analarına analarının fikirlerine madem bu kadar önem veriyolar neden karı alıyolar ki kendilerine..ben eşime de aynı şeyi söyledim bi zamanlar tartışmamızda sen anana bu kadar meraklıysan neden evlendin ki..evlenmeseydin bekar kalsaydın ananı evine alıp onla mutlu mesut yaşasaydın ömür boyu dedim..zaten bu anacı erkeklerden illallahhhhhhhhh..bizde de var bitane ana ana anaaaa..sanki dünyada bitek erkek anaları ana biz kadınların ki köpek sanki..tövbe tövbe..bunlar kendi analarına ana ana diye bayılırlar ama eşleri yani bizlerde ana olduğumuz halde ne analığımızı bilirler ne analığımıza saygı gösterirler ne de analarımıza..eminim ki senin eşinde öyledir..kendi anasına fazla bayılan erkek kadın tarafının anasına hiç saygı göstermiyor ben bunu denedim..ağzından ana kelimesi düşmeyen adamdan açıcaksın arkadaş..bekarlara tavsiyem olsun bu..evlenmeden deneyin nişanlılarınızı..ana ana ana diye bayılıyosa ve bikonuda sizi onla kıyaslayıp haksız görcek imada dahi bulunuyosa aşkınızdan geberseniz bile sakın evlenmeyin..evliliklerin çoğunu bitiren anacı erkek tipi..sakınnnnn diyim ben..gene tutamadım kendimi ya..bu konuda coşasım geliyor tövbe tövbeeeee
ben de şu piskolog kadınlara uyuz oluyorum kapalı olanlara bütün suçu kadınlara yüklüyorlar yok efendim eğer erkek alkol ve uyuşturucu kullanmıyorsa ve bir kadın erkek ile kavgalı ise bütün suç kadındaymış ,manyak piskolog ne zırbalıyorsun orda , ahlaksız adamla ne yaparsın ama dimi? bunu sorguya dahi çekmezler , vurun kadına ancak ,
beyni yıkanmışlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Canım yaşadığın olay çok üzücü ve haketmediğini de biliyorum..Benim için ilişkide yada evlilikte farketmez saygı çok önemlidir bunun yanında yerini ve haddini bilmekte bir o kadar öyle.Öncelikle sen eşinin kölesi değilsin ne bu canım geyşa mısın yani bu duruma katlanmak zorunda değilsin kesinlikle.Şiddet ve dayak kısmına girmiyorum bile alalhından bulsun aşağılık pislik herif.Çocuğu olupta boşanıp hayatlarına devam eden birçok kişi tanıyorum çevremde.En kısa zamanda o adamdan kurtul ve yeni bir hayata başla hem kendin hem çocuğun için..Hatta psikolog yardımı bile almalısın o adam seni oldukça yıpratmıştır.eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz. çok sorun yaşadık aileler yüzünden beni kaç kere dövdüğü oldu. çok sıkıntılı günler geçirdik. hamileliğimin 7 ci ayında bie beni çok kötü dövdü. şimdi oğlum 9 aylık oldu. ama ben o günleri unutamıyorum. unutmaya çalışsamda evde eşimle her tartışmamızda aklıma geliyo. eşim sürekli küfür ediyo. herşeye saygısı yok. sadece yediriyo giydiriyo içkis yok kumarı yokya bunlarla iyi insan olduğunu zannediyo bunlar önemli şeyler tamamda saygı çok daha önemli adam yerine koymak hizmetçi gibi görmemek ne bileyim işte cinsel konudada direkt yapıyo çok canım acıyo çok mutsuzum ailemle konuşmuyo ne yapacağımı bilemiyorum ortada çocukda var yorum yaparsanız sevinirm paylaşmaya ihtiyacım var.