Eşim bana karşı sevgisini kaybetmemeye çalışıyormuş

Allah allah 2 calisan insan
Elektrikli soba alacak ya parayi denkleştiremiyor yada sobayi bulamiyor ki soba kadar basit bir şey...cok ilginc...
Birseyler bitmiş orasi belli ama soba degil
Sıkıntının temeli başka soba bir çözüm taşınmak bir çözüm ama hicbirine yanaşmıyor. Hayaline kavussun diye onu mutlu etmek icin verdim tüm paramı. Gel gör ki ben ortada kaldim

Nasıl kalayim buz gibi evde zatürre mi olsun cocugum. Zaten ben pesinden koşuyorum onun umrunda değil. Beni azarlayacaksan yazma Lütfen. Çocuğun yok sanırım anlamiyorsun
Azarlarım tabi. Kendini haklı sanıyorsun. Sen böyle yaparak çocukla babanın arasınada bi mesafe koyuyorsun haberin yok. Çalışıyorsun al bi ısıtıcı. Git netten al. Adamin umrumda olmaz tabi bekar hayatina dönmüş hayati. Yanlış yoldasin.

Azarlarım tabi. Kendini haklı sanıyorsun. Sen böyle yaparak çocukla babanın arasınada bi mesafe koyuyorsun haberin yok. Çalışıyorsun al bi ısıtıcı. Git netten al. Adamin umrumda olmaz tabi bekar hayatina dönmüş hayati. Yanlış yoldasin.
Adamn hayali icin para verdim diyorum. Kalmadı diyorum. Bekar hayatına dönmek hosuna gittyse zaten sıkıntı var demektir. Erkek egemen düşüncelerin bana uymuyor

Herşey para değil eğer eşinizin kazancı yetiyorsa bir süre çocuğunuz kreşe başlayana kadar çalışmayın yada bakıcı tutun... sizin için ne kadar zorsa emin olun eşiniz içinde zor...
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur...
Evliliği uçuruma götürememek için uğraşın karşılıklı konuşup anlaşarak... :KK69:

Yani ben evlilik ve cocugun sorumlulugun farkında olduğunu sanmıyorum çünkü evde bir eksik varsa ben soylerim en erken 1 hafta icinde alır.Ama disardan baska birisi bisey istediginde cabalar uğraşır ve alir. Herşeyi kendim halletmek istemiyorum o zaman daha da birakicak diye korkuyorum o yüzden onun almasini saglamaya çalışıyorum ama yapmiyor. Isıtıcı mevzusunda da eğer benim gelmemi isteseydi alırdı istemiyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum o kadar caresizim ki suan da acaba beni bosayacak mi diye düşünüyorum. 2 haftadir çocuğumu uyuttuktan sonra sürekli ağlıyorum ama rahatlayamiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ama beni istemiyorsa ben nasıl beni istemeyen biriyle evli kalayım ki

Aglamak cozum degil.Hemen plan yapmaya basla.Oncelikle sorunlarini tespit et.Sonra nasil cozebilecegini arastir.

Her daim dua et.

Seni bosayacagini sanmiyorum.Ama sensizlige bu kadar alistirma kocani.

Zaten yuzlesmeye kalktigimda esim varken aglamaya başlıyor ben öyle bisey demedm yanlış anlaşıldım diyip siyriliyor. Benm en sevmediğim muhabbettir özelimi anlatmak. Evli oldugununun ailesinin bebegimle ben olduğunun farkina vardiramadm ne yapsam. Tüm yük benm uzerimde yeni bebegm olmus ise baslamisim. Annem yorulur diye eve koşuyorum bi taraftan esimden ilgi gormeye çalışıyorum asla dinlenemiyorum hayatim degisti buna alışmaya çalışıyorum ama esim bana sevgisini kaybetmemeye çalışıyor aklım almıyor gercekten inanamıyorum cok agirima gidiyor

Kaynana odaklanma.

Esin de bunalmistir.Evli bekar yasiyorsunuz.Ikiniz icin de zor.Esinle aranizda cinsel sorunlar yoksa eger hic kimse bekar gibi yasamak icin evlenmez.

Esin neden sevgisini kaybetmemeye calisiyor aranizdaki sorun neymis?

Herşey para değil eğer eşinizin kazancı yetiyorsa bir süre çocuğunuz kreşe başlayana kadar çalışmayın yada bakıcı tutun... sizin için ne kadar zorsa emin olun eşiniz içinde zor...
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur...
Evliliği uçuruma götürememek için uğraşın karşılıklı konuşup anlaşarak... :KK69:
Yetse zaten calismazdm yoksa bebegmi bırakıp nasıl gideyim.tek tarafli uğraşıyorum karşılık alamıyorum.

Aglamak cozum degil.Hemen plan yapmaya basla.Oncelikle sorunlarini tespit et.Sonra nasil cozebilecegini arastir.

Her daim dua et.

Seni bosayacagini sanmiyorum.Ama sensizlige bu kadar alistirma kocani.

Kaynana odaklanma.

Esin de bunalmistir.Evli bekar yasiyorsunuz.Ikiniz icin de zor.Esinle aranizda cinsel sorunlar yoksa eger hic kimse bekar gibi yasamak icin evlenmez.

Esin neden sevgisini kaybetmemeye calisiyor aranizdaki sorun neymis?
Sorunlari çözmek icin kac aydır uğraşıyorum ama çözüme ulastiramadm ya ben birseyleri yanlis yapıyorum ya da eşim çözüme ulastirmak istemiyor. Hicbir sorun yok ayri olmamiz dışında. Aramızdaki sorun ben iyimser degilmisim. Bunun nedenini aciklamadi kafam kazan gibi dedi. Ama tahminim annesi konusunda iyimser olmadgmi düşünüyordu annesinin son cinsellik muhabbetini anlatnca kafa gitti bizim sorunlarimiz uctu gitti annesinin nasıl böyle birsey dedgni düşünmeye basladi

O konuşmayı o yaptı sevgimi kaybetmemeye çalışıyorum diyerek ben de yapsam bitecek diye düşünüyorum. Napacagimi inan bende bilmiyorum

Çoğu ciftlerde,biri diğerinden soğuyor bir süre doğum sonrasi bir dengesizlik oluşuyor...birde sizin araniza ayri evler de eklenince iyice cikmaza girdi...biran önce eve dönmelisin
Araniz yine duzelmezse profesyonel yardım sart ...vhalla cocuk olmazsa hic ugrasma derdim ama su durumda 1 kez daha denemeye bak olmazsa da artik kismet

Çoğu ciftlerde,biri diğerinden soğuyor bir süre doğum sonrasi bir dengesizlik oluşuyor...birde sizin araniza ayri evler de eklenince iyice cikmaza girdi...biran önce eve dönmelisin
Araniz yine duzelmezse profesyonel yardım sart ...vhalla cocuk olmazsa hic ugrasma derdim ama su durumda 1 kez daha denemeye bak olmazsa da artik kismet
Şuan benimle konuşmuyor sürekli uyudu morali bozukken hep uyur. Yarin mecbur ise gidecek ve düşünmeye zamanı olacak o zaman ne diyecek ona göre hareket edicem. Ben evliligim dagilsin istemiyorum evime dönmek istiyorum ama esim benmle aynı fikirde değil sanirim

Şuan benimle konuşmuyor sürekli uyudu morali bozukken hep uyur. Yarin mecbur ise gidecek ve düşünmeye zamanı olacak o zaman ne diyecek ona göre hareket edicem. Ben evliligim dagilsin istemiyorum evime dönmek istiyorum ama esim benmle aynı fikirde değil sanirim

Alakasi yok.Adam uzulmus saskin belki depresyonda.Bir yanda karisi bir yanda anasi kucucuk bebeginden ayri.Burdan ben bile depresyona girdim.

Tek bir sey soyle ona,beni o evde istiyormusun
Istiyorsan o sobayi alirsin bahanesiz ...
Kem kum etmesine izin verme net olsun

Ama dedigim gibi ben eminim ki biraz daha dişini sıksa atlatır bu ruh halini...ama yanyana olmaniz şart...
Evliliginiz bir sobaya bağlı cok ilginc ya😬

Tek bir sey soyle ona,beni o evde istiyormusun
Istiyorsan o sobayi alirsin bahanesiz ...
Kem kum etmesine izin verme net olsun

Ama dedigim gibi ben eminim ki biraz daha dişini sıksa atlatır bu ruh halini...ama yanyana olmaniz şart...
Evliliginiz bir sobaya bağlı cok ilginc ya😬
Daha neler yasayacam bende bilmiyorum saçma sapan bi durum. Yarın ola hayrola demekten baska carem yok

Alakasi yok.Adam uzulmus saskin belki depresyonda.Bir yanda karisi bir yanda anasi kucucuk bebeginden ayri.Burdan ben bile depresyona girdim.
Ama iste adam göndermiş karisini cocugunu
Cok mu zordu bir soba almak + konu sahibi gecenlerde netten al demiş adam ona da yanaşmadı...yani adam hafiften bir kacis yolu yapti kendine ve hic masum değil ama iste bende ruh haline yormak istiyorum cunku cocuktan sonra dengesizlesti...
Baska haltlar karistiriyorsa zaten allah sorsun...

X