?????Paylaşın hep birlikte çözüm arayalım
detaylı anlatsanEşim çok ilgisiz eskisi gibi değil
bir derdi olabilir mi??2 aylık evlilikte normal gelmedi banaEskiden yani filört döneminde daha cok yakın dururdu,daima sarılır.öperdi.üstelik severek evlenmişkendaha 2 aylık evliyiz ve bana bi arkadas gibi davranmasından çok sıkıldım,ben ne kadar dersem diyeyim yinede aynı,gece yattıgımız zaman bile sarılmaz yatar yatmaz uyuyor,sadece ilişkiye girmek istediği zaman yakınlaşıyor
Ben herseyını biliyorum cunku heran onunla yakınlasmak için sohpete gırıyorum ne oldugunu bnede anlamıyorum artıkbir derdi olabilir mi??2 aylık evlilikte normal gelmedi bana
konuştun mu peki bu durumu??Ne kadar sürdü f(i)lört durumunuzBiz filört döneminde çok buluşabilen bir çift değildik benim ailem izin vermezdi,tlde konusurken bile daha sıcaktı bana karşı ama şimdi kavuşmuşken böyle yapması benım canımı çok yakıyor
2 yıl sürdü,konusmaya calışıyorum ama bana karşı cok tepkilikonuştun mu peki bu durumu??Ne kadar sürdü f(i)lört durumunuz
bilmeden kırdın mı yada anlatmadığın bişey mi var daha detaylı anlatsan böyle yardımcı olamaz kimse2 yıl sürdü,konusmaya calışıyorum ama bana karşı cok tepkili
sıkışıyordur belki ödeyemiyordur.Ayrıca diğer konunu da okudum eşin düzelsin diye bebek falan yapma daha 2 aylık evlisiniz zoru görüpte bebeğe sığınma yaşında küçük sabretmeyi öğrenmesinYok canıum bende ne olduğunu bilmiyorum ki evliliğimizin 2 haftası cok guzeldi ama şimdi sanki o gitmiş başkası gelmiş gibi,ayrıca biraz da borcumuz var ondan mıdır dıye düşünüyorum
çalışıyor musun peki??Sadece sarılmak yetmeyebiliyor bazen günümüz koşullarındaEvet ödemekte zorlanıyoruz ama birbirimize sarılırsak duzelır dıye dusunuyorum
ya acayip güldüm haaa valla kahkaha attım allah sana ne deyim benkonuştun mu peki bu durumu??Ne kadar sürdü f(i)lört durumunuz
Hanımlar belki yazilisini bilmiyor olabilir. Buna takilmayalim benceya acayip güldüm haaa valla kahkaha attım allah sana ne deyim ben
ben yazılıma gülmedim dikkat ettiyseniz.izmirlikiz in yorum tarzına güldüm.. konu sahibinin dışında bir dialog buHanımlar belki yazilisini bilmiyor olabilir. Buna takilmayalim bence