eşim bana karşı ilgisiz

Bilgeyaz

إلهي يمكنك مساعدتي
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
120
132
30
Eşimle arkadaş olmak istemiyorum

Son düzenleme:
Eskiden yani filört döneminde daha cok yakın dururdu,daima sarılır.öperdi.üstelik severek evlenmişkendaha 2 aylık evliyiz ve bana bi arkadas gibi davranmasından çok sıkıldım,ben ne kadar dersem diyeyim yinede aynı,gece yattıgımız zaman bile sarılmaz yatar yatmaz uyuyor,sadece ilişkiye girmek istediği zaman yakınlaşıyor

bir derdi olabilir mi??2 aylık evlilikte normal gelmedi bana

Biz filört döneminde çok buluşabilen bir çift değildik benim ailem izin vermezdi,tlde konusurken bile daha sıcaktı bana karşı ama şimdi kavuşmuşken böyle yapması benım canımı çok yakıyor

Yok canıum bende ne olduğunu bilmiyorum ki evliliğimizin 2 haftası cok guzeldi ama şimdi sanki o gitmiş başkası gelmiş gibi,ayrıca biraz da borcumuz var ondan mıdır dıye düşünüyorum

Yok canıum bende ne olduğunu bilmiyorum ki evliliğimizin 2 haftası cok guzeldi ama şimdi sanki o gitmiş başkası gelmiş gibi,ayrıca biraz da borcumuz var ondan mıdır dıye düşünüyorum
sıkışıyordur belki ödeyemiyordur.Ayrıca diğer konunu da okudum eşin düzelsin diye bebek falan yapma daha 2 aylık evlisiniz zoru görüpte bebeğe sığınma yaşında küçük sabretmeyi öğrenmesin

Evet ödemekte zorlanıyoruz ama birbirimize sarılırsak duzelır dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…