• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin boşanmış arkadaşı

Eşimin hiç tanımadığım karşı cinsten arkadaşı benim evime niye gelsin yahu bu çok saçma, ayrıca kadın kendisi neden kendini davet ettiriyor? Ben bunun altında hiç de olumlu birşey göremedim.Bosanmis ya da bekar ne farkediyor, önemli olan ne niyet taşıdıgı, ayrıştırmayalım lütfen.Siz eşiniz ile kadına odaklanın, kadının boşanmış olup olmadığına değil..

boşanmış olması ne alaka?
senin kocan evli haliyle pek de can ciğer olmadığı, senin tanımadığın bir kadını ısrarla evinize almak isteyip "ama o çok ısrar etti" diyor olmasın?
kendi kocana mı baksan acaba önce?
elalemin kadınına kafayı takacağına senin kocan evli haliyle karısının görmediği tanışmadığı bir kadınla neden arkadaşlık ediyor önce bunu mu sorgulasan acaba?

kadın belki düğüne gelemediği için ev hediyesi falan getirmek istiyor o yüzden ev demiştir.
eşiniz düğüne davet etmiş mi?
bu kadar gerilecek ne var anlamadım.

Ben de direkt bunu düşündüm. Düğüne gelemeyen bir tanıdığın ev hediyesi getirmek icin size oturmaya geleyim demesi normal bence. Ama isterseniz disarda buluşun.

boşanmış olması ne alaka?
senin kocan evli haliyle pek de can ciğer olmadığı, senin tanımadığın bir kadını ısrarla evinize almak isteyip "ama o çok ısrar etti" diyor olmasın?
kendi kocana mı baksan acaba önce?
elalemin kadınına kafayı takacağına senin kocan evli haliyle karısının görmediği tanışmadığı bir kadınla neden arkadaşlık ediyor önce bunu mu sorgulasan acaba?
Neden boşanmış yazdığım için beni yadırgayıp karşı tarafı hoş görüyorsunuz ben suçlu aramıyorum ayrıca kararsız kaldım sadece samimi arkadaşlık ettikleri yok buna izin vermezdim zaten evimize az samimi olduğumuz insanlarda gelebiliyor

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Ne biçim bir etiket bu ya koskocaman boşanmış yazmışssınız herkesin evliliği bitebilir bu gayet normal bir durum. Evinize herhangi birisini almak istemezsiniz anlarım ama boşanma birisini özellikle bu sebepten dolayı almak istememek çok ayıp hadi diyelim evli ve kocası ile gelmek istiyor olsun içinde kötülük olan her türlü yapar bunu hemcins olarak birbirimizi etiketlemeden yaşayalım. Boşanmıs kadın damgası yememek için kadınlar iğrenç adamlarla evliliğe devam ediyorlar çok yazık

Boşanmış olması tabiki kötü bir şey değil ama işte çevremde gördüklerimden sonra iyi düşünemiyorum
çok kırıcısınız benımde evli arkadaşım var yenı evli erkek eşi benım için böyle düşünse çok kırılırdım herkes namussuz yada kötü değil ben eski eşim tarafından (EVLİ) arkadaşımla aldatıldım karakter meselesi herkesi boklamayın bıraz kendinize gelin ya

Neden boşanmış yazdığım için beni yadırgayıp karşı tarafı hoş görüyorsunuz ben suçlu aramıyorum ayrıca kararsız kaldım sadece samimi arkadaşlık ettikleri yok buna izin vermezdim zaten evimize az samimi olduğumuz insanlarda gelebiliyor
insanları medeni durumlarına göre mi hoş veya kötü karşılamamız gerekiyor?
karşı tarafın ne suçu var da "hoş görmeyeyim" mesela?
kocana bakmadan elalemin kadınına sırf boşanmış diye saçma sapan bir zihniyetle yaklaşırsan seni tabii ki yadırgarım
senin kocan evli haliyle, karısıyla tanıştırmadığı bir kadınla arkadaşlık ederken sorun yok,
ama kadının evliliği yürümemiş ayrılmış diye kadın sorunlu yani öyle mi?
sen önce kocana mukayet ol

Umarım siz boşanmazsınız da kimse kocamı avlıyor diyemez sizinle ilgili. Ayrıca bana fesat bir düşünce gibi geldi eve gelmek istemesinden milyon tane farklı anlam çıkartmak. Bizde düğüne gelemeyen hediyesini takısını ya da ev hediyesini neyse artık alır çaya evine gittiğinde götürür hediye eder. Çok standart normal bir olay ha hediye getirmeyecekse bile siz evdeyken gelmek isteyen birinden bu kadar huylanmak mantıksız.

Ay takılmış herkes neden boşanmis dediğine.iliski kurmak isteyen evliyken de kurardi. Kadının senelerdir iletişimde olduklarından bile haberi yok . Boşanan kadınların hepsi melek mi arkadaslar ? Ben eşime birden dershane arkadaşımla konusuyorum bize gelecek desem ne alaka der? Birbirinin evine giden insanlar normalde samimi insanlardır . Benim eskiden beri dost olduğum erkek arkadaşlarımı eşim bilir. Misafir de ettik . Birdenbire ortaya yırtık dondan çıkan insana sorarsın hayırdır diye. Ay evet belki de boşandı ve boşluktan arayışa girdi . Herkes melek sanki. Yüz kere yazmışsınız istediğinizi konu sahibi vermemiş ben vereyim .

Kadın eşimin iş yerinde boşanmış kadın var nasıl koruyacam diye sormiyot. Dershanedrn tanıdığı kadın birden eşimle mesajlasmos eve gelmek istiyor ne alaka diye soruyor. Ben olsam o mesajlasmayi kontrol ederim . Birden nerdrn çıkmış bu samimiyet ?
boşanmış olmasının yine bi alakası yok ki durumla
boşta kalıp arayışa girmek boşanmış insanlara özgür bir durum mu? bekar insanlar arayışa girmiyor mu? evliler girmiypr mu?
bu bahsettiğin şeyi bekar insanlar da yapıyor
evdeki kocasını ayakta uyutan evli kadınlar da yapıyor
burada aslında konu karşı cinsten birinin birden ortaya çıkıp eve gelmek istemesi.
medeni durumu değil. ama konu sahibi sürekli "boşanmış" diye vurguladığı için insanların odağı kaydı ve "boşanmış" deyip durmasından rahatsız oldu
konu sahibi bu meseleyi kadının medeni hali hakkında bilgi vermeden de anlatabilirdi
ha birisi kadın evli mi bekar mı diye sorarsa o zaman söylerdi boşanmış diye.
ama kadın direkt konu başlığında bile "boşanmış arkadaşı" diye belirtmiş.
yorumlarda cevap verirken de çevresinde boşanmış kadınlara dair kötü örneklerin olduğundan bahsetmiş
yani konu sahibi bu karşı cinsten arkadaşın "boşanmış" olmasına takık.
üstelik konu sahibinin kocası hakkında yazdığı yorum şu:

Herkesle konuşan muhabbet etmeyi seven biri ama her kadın bunu masum algılamaz ki herkesin niyeti farklı

kendi kocası önüne gelenle sürekli muhabbet ederken sorun yok ama boşanmış kadınlar sorunlu. vay be :)

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Benim bir arkadasimin kocası, lise arkadaşım diye bir kızı tanıştırdı ki gerçekten öyleymiş, arkadaşım daha sonra ikisinin 2 yıldır aşk yaşadığını öğrendi. Birlikte yemeklere gitmeler bilmem ne...Bazı kadinlar adamların ev ortamını görmek için böyle numarayla adamların evine giriyorlar (iliski halinde iken) amaçları adamın karısıyla olan diyaloglarını görüp, adamın anlattıklarıyla tutarlı mi diye bakmak..(Aksi halde adamı, karına söylerim diye tehdit edebiliyorlar) Ben size gelecek kadın öyledir demiyorum ancak neler oluyor o yüzden dikkatli olmakta fayda var. Ama tabii kadının günahını da boş yere almayın. Benim maalesef yakın arkadaşımın başına gelince parantez açmak istedim..

Ben herkesi katmıyorum tabiki yanlış anlaşılmasın ama masum şeyler görmedim belki benim çevremle alakalıdır
Bu aslında zihniyet ile alakalı. Evli, bekar, boşanmış farketmez, niyetler temiz olsun. Boşanmış insan da artık bekar kategorisinde. Mutsuz bir evlilik atlatmış olmak, şahsiyetsiz olmak demek değildir. O yüzden cümleleri kurarken dikkatli olmak gerekir, gönüller için kırıcı olabilir..

insanları medeni durumlarına göre mi hoş veya kötü karşılamamız gerekiyor?
karşı tarafın ne suçu var da "hoş görmeyeyim" mesela?
kocana bakmadan elalemin kadınına sırf boşanmış diye saçma sapan bir zihniyetle yaklaşırsan seni tabii ki yadırgarım
senin kocan evli haliyle, karısıyla tanıştırmadığı bir kadınla arkadaşlık ederken sorun yok,
ama kadının evliliği yürümemiş ayrılmış diye kadın sorunlu yani öyle mi?
sen önce kocana mukayet ol
Ay birde boşanan kadınlar erkek avındaymış gibi bir tavır. Çok garip ya.

Benim bir arkadasimin kocası, lise arkadaşım diye bir kızı tanıştırdı ki gerçekten öyleymiş, arkadaşım daha sonra ikisinin 2 yıldır aşk yaşadığını öğrendi. Birlikte yemeklere gitmeler bilmem ne...Bazı kadinlar adamların ev ortamını görmek için böyle numarayla adamların evine giriyorlar (iliski halinde iken) amaçları adamın karısıyla olan diyaloglarını görüp, adamın anlattıklarıyla tutarlı mi diye bakmak..(Aksi halde adamı, karına söylerim diye tehdit edebiliyorlar) Ben size gelecek kadın öyledir demiyorum ancak neler oluyor o yüzden dikkatli olmakta fayda var. Ama tabii kadının günahını da boş yere almayın. Benim maalesef yakın arkadaşımın başına gelince parantez açmak istedim..
Valla kimse kusura bakmasın da her şey yaşanıyor bu ülkede. Yurtlarda dönenler, fuhuşa sürüklenen çocuklar, öldürülenler aldatılanlar derken uzar gider. Bu şekilde bakarsak olaya ne dışarı çıkalım ne bir insan görelim ne ilişki yaşayalım. Kişiyi tartıp iyice tanıyıp elden geldiğince tevekkül ile hareket edilmeli. Şüpheli şeyler görünce olaya el atmalı. Kalanı da artık kısmet valla kimseye %100 güven olmaz ama olmuyor diye de herkese ön yargı ile yaklaşılmaz.

Valla kimse kusura bakmasın da her şey yaşanıyor bu ülkede. Yurtlarda dönenler, fuhuşa sürüklenen çocuklar, öldürülenler aldatılanlar derken uzar gider. Bu şekilde bakarsak olaya ne dışarı çıkalım ne bir insan görelim ne ilişki yaşayalım. Kişiyi tartıp iyice tanıyıp elden geldiğince tevekkül ile hareket edilmeli. Şüpheli şeyler görünce olaya el atmalı. Kalanı da artık kısmet valla kimseye %100 güven olmaz ama olmuyor diye de herkese ön yargı ile yaklaşılmaz.
Sizinle aynı şeyleri yazdım zaten, saf olmamak ama herkesten de şüphe etmemek lazım. Yapacak insan da her türlü yapar ancak gözünün içine baka baka yapılınca daha ağır olur..

kocanda gözü olsa evine mi gelir
ay bi de ayrılalı yirmi yıl oldu bir erkek bile ilgimi çekmedi bacım
o işler öyle değil
başımızdan zor atmışız bir daha başımızı yakmaya niyetimiz yok
Evet ya eve gelip adamı alttan alta tehdit eden tipler var. Zevk mi aliyorlar anlamadım, manyak dolu..

Sizinle aynı şeyleri yazdım zaten, saf olmamak ama herkesten de şüphe etmemek lazım. Yapacak insan da her türlü yapar ancak gözünün içine baka baka yapılınca daha ağır olur..
Ben aslında sizin özelinizde yazmadım onu ancak sırf kadın boşanmış ve eve gelmek istiyor diye yapılan imalar sinirimi bozdu benim. Eşimin de arkadaşları geliyor bize aynı şekilde ama hiç öyle düşünmemiştim ben. Ha asla yapmaz demiyorum ama yapıldığına dair en ufak bir şey görmediysem de üstüne niye gideyim bu konunun ? Ahlaksız çok ama herkeste ahlaksız değil sonuçta.

Belki düğününüzün olduğu gün şehir dışındaydı. Ama eşiniz bu kadından daha önce bahsetti mi onu merak ettim.

Benim kayınpeder de arkadaşım diye bir kadını eve getirmiş. Sonradan onun mevcut sevgilisi olduğu ortaya çıkmış. Ne mantıkla eve getirdi, işte o bir sır olarak kaldı.
Bir arkadaşım yaşadı. Adam, sevgilisine "eşimle hiç diyaloğumuz yok, evde yabancı gibiyiz" demiş. Kadın da (sevgili olan) "o zaman beni misafir edin" demiş. Adam kabul etmeyince de "eşine söylerim" diye tehdit etmiş. Kadının gözünün içine baka baka 2,5 yıl aşk yaşamışlar. Birbirlerine gelip gitmeler, kekler, kurabiyeler göndermeler şeklinde samimiyet başlamış. Neler var, insanlar çıldırmış 😏 En sonunda içine şüphe düşüp takip etti de onları öpüşürlerken yakaladı..

Back