Ay takılmış herkes neden boşanmis dediğine.iliski kurmak isteyen evliyken de kurardi. Kadının senelerdir iletişimde olduklarından bile haberi yok . Boşanan kadınların hepsi melek mi arkadaslar ? Ben eşime birden dershane arkadaşımla konusuyorum bize gelecek desem ne alaka der? Birbirinin evine giden insanlar normalde samimi insanlardır . Benim eskiden beri dost olduğum erkek arkadaşlarımı eşim bilir. Misafir de ettik . Birdenbire ortaya yırtık dondan çıkan insana sorarsın hayırdır diye. Ay evet belki de boşandı ve boşluktan arayışa girdi . Herkes melek sanki. Yüz kere yazmışsınız istediğinizi konu sahibi vermemiş ben vereyim .
Kadın eşimin iş yerinde boşanmış kadın var nasıl koruyacam diye sormiyot. Dershanedrn tanıdığı kadın birden eşimle mesajlasmos eve gelmek istiyor ne alaka diye soruyor. Ben olsam o mesajlasmayi kontrol ederim . Birden nerdrn çıkmış bu samimiyet ?
boşanmış olmasının yine bi alakası yok ki durumla
boşta kalıp arayışa girmek boşanmış insanlara özgür bir durum mu? bekar insanlar arayışa girmiyor mu? evliler girmiypr mu?
bu bahsettiğin şeyi bekar insanlar da yapıyor
evdeki kocasını ayakta uyutan evli kadınlar da yapıyor
burada aslında konu karşı cinsten birinin birden ortaya çıkıp eve gelmek istemesi.
medeni durumu değil. ama konu sahibi sürekli "boşanmış" diye vurguladığı için insanların odağı kaydı ve "boşanmış" deyip durmasından rahatsız oldu
konu sahibi bu meseleyi kadının medeni hali hakkında bilgi vermeden de anlatabilirdi
ha birisi kadın evli mi bekar mı diye sorarsa o zaman söylerdi boşanmış diye.
ama kadın direkt konu başlığında bile "boşanmış arkadaşı" diye belirtmiş.
yorumlarda cevap verirken de çevresinde boşanmış kadınlara dair kötü örneklerin olduğundan bahsetmiş
yani konu sahibi bu karşı cinsten arkadaşın "boşanmış" olmasına takık.
üstelik konu sahibinin kocası hakkında yazdığı yorum şu:
Herkesle konuşan muhabbet etmeyi seven biri ama her kadın bunu masum algılamaz ki herkesin niyeti farklı
kendi kocası önüne gelenle sürekli muhabbet ederken sorun yok ama boşanmış kadınlar sorunlu. vay be :)