Eşim bana inanmıyor..

işten ayrılma kararınıza sevindim.. eşinizin kararı da gayet doğru.. eleman bunları yaptıysa, bunun ifşa edilebileceği riskini de göze almış demektir zaten.. patron bilsin ki ona göre muamele etsin..

hattınızı da değiştirmenizi tavsiye ederim. adam size hiçbir şekilde ulaşamamalı..

Son düzenleme:
Şaşkınım!
Siz bilerek ya da bilmeyerek bir hata yapmışsınız.
Hatadan öte açıkça eşiniz "namus meselesi" demiş.
Buna rağmen boşanmamış sizden!
Oturup dua edin bence,ama adam sizden boşanmadığı için değil tüm bu yaşananları içinde biriktirip ileride korkunç bir patlamaya sebep olmasın diye dua edin.
Hiç bir insan üzülmeyi haketmez,sindiremez.
Kendinizi nasıl affettirirsiniz,yaşananları nasıl unutturursunuz bilemem ama şu saatten sonra eşinize karşı dikkatli olun. Onun durumu hiç kolay değil!

bugünlerde canım çok sıkkın elim işe gitmiyor hiç, oturdum hem konuyu hem de bütün yorumları okudum ve bir de baktım ki yazmaya başlamışım..Konu sahibine bir şey demeye gerek yok. Zaten yorumlardan sıkılmış olmalı ki bugün yazamayacağım demiş. ben konu sahibine dönük yazmayacağım yorumumu.

Bu dünyada her şey insanlar için. Rezillik de vezirlik de... Mesleğim gereği öyle şeylere şahit oluyorum duyuyorum görüyorum ki, belki de insanın olduğu her yerde rezilliğin olmasına alıştım. kınamıyor ve yadırgamıyorum belki ama asla onaylamıyorum. Benim değer yargılarıma ters. Ama kimine göre bunun adı "sosyal flört" kimine göre "arkadaşlık"

Benim kurallarıma göre kadın veya erkek farketmez. Evli/nişanlı/sözlü/sevgili farketmez. Hayatında kimse olmayan birinin bile herkese mavi boncuk dağıtmasından rahatsız olurum. bu tarz yaklaşımlar en fazla lisedeyken masum görülebilir. Bu sınırların belki ancak lise zamanlarında korunması zor olabilir.
Ben sıcak kanlıyım, herkesi kendim gibi görüyorum yaklaşımı sadece bazı durumlara kılıf olabilir. sıcakkanlılık güzel bir özelliktir. buzdolabı olmayalım tabi ama sınırlarımızı da bilelim. Hiç mi gülmeyeceğiz, hiç mi espri yapmayacağız.. yapacağız elbette.. Kadın fırsat vermese de haddini aşan erkekler olabilir tamam ama kadın kaliteli bir duruş sergilerse karşısındaki haddini bilmez erkek tavrını sürdüremez bu işler bu kadar basit. Ha karşınızdaki sapık çıktı o zaman da polisi var savcısı var hakimi var. Ben cep telefon numaramı birçok kişiye malesef vermek zorundayım işim gereği ama bir iki yersiz telefon dışında bi sıkıntı yaşamadım. O yersiz telefonları da eşimin yanında cevapladığım için güven bunalımı yaratmadım.

eşim de belki 2000'den bile fazla çalışanı olan çok kurumsal bir yerde ve kadınların manken gibi olduğu bir yerde çalışıyor. ama ben eşimin mizacını bilirim, birçok defa da işyerine gitmişimdir onun da sınırlarını nasıl koruduğuna şahit oldum. İlişkimizin başladığı zamanlarda bir iş arkadaşı zaman zaman arıyordu. bir iki defa kız arkadaşımlayım müsait değilim, kız arkadaşımla planlarım var gibi şeyler söyleyince telefonlar kesildi. insanız, sosyal olacağız tabi ki, dört duvar içinde yaşayalım medeniyetten uzak olalım demiyoruz. ama medeni olmak için illa mezhebi geniş olmak da gerekmiyor.

valla benim işyerimde de bir çok erkek var abim gibilerdir ama hiç birini de faceme eklemem gerçi bu benim hayat felsefem..ama ne bileyim insan bi şeyi 2 dk konuşarak bitirebilir ama siz yarım saat ne konuştunuz kuzum...
sıcak kanlılıkla da hiç alakası yok adam size asılmış siz hala sıcak kanlıyım diyosunuz

geçelim bu medeniyet ayaklarını hiç bi erkek bunu kabul etmez yapmayın.....

Biraz acı olucak tabirim ama kusura bakmayınız..
Bu elamanmıdır ne kaırn ağrısıdır sizde etkilenmişsinizz..
Her ne kadar kendinizede itiraf edemesenizde bu böylee..
Böyle olmasa niye yok facenizde ekli tutup bide konuşuyorsunuz..
Çocuğunuzun facesinide alet etmişsiniz az dikkat çekerim mi sandınız yada eşiniz izin vermiyordu zaten bi face adresi açmanıza
Konuşmayın efendimmm
Tersleyin bakın yapabiliyormu bi daha..

Ben olsam bende inanmazdım sanırım fazla safsınız...veya belki farkında değilsiniz ama bir şekilde ilgi hoşunuza gidiyor..vardır böyle insanlar fiiliyatta bir şey yoktur ama kurdan ilgiden hoşlanırlar ve kaybetmek istemezler...sıcaklık samimilik başka bir şeydir..aradaki ince cizgiyi iyi çizdiğiniz taktirde sorunda değildir...kusura bakmayın ok adam yanlış anlamış olabilir...size açılmış olabilir ...ama işin bu kadar uzamasına onu reddediş biçiminiz neden olmuş...en baştan faceteki tavırlarına tepki gösterip çizgiyi çizmeniz lazımdı zaten...bir uyarırsınız...iki sert çıkarsınız...üçüncüde eşinize patronunuza söyylersiniz rahatsızlığınızı gidermek için...aylarca mesajlaşmak ..telde konuşmak ne oluyor...karşı taraf bunu şöyle algılamış bence istemem yan cebime koy..

Sizin tek hatanız eşinizden gizlemek olmuş birşeyleri.

Yani facede konuştunuz diyelim onun size yazdıklarından sonra gizlemek yerine eşinize böyle böyle oldu ama nasıl bir insan oldg. ögrendim dersiniz ve bir daha görüşmeyi kesersiniz o insanla.

Bu konuşma sonrası telefonda görüşmenize anlam veremedim doğrusu hemde 15 dk.

Şuan için yapılacak şey iş yerinizden çıkmak ve eşinize karşı tekrar o güveni vermek olmalı.

Tabi bu kolay bir süreç olmayacak çünkü güveni kazanmak zor kaybetmek çok kolay...

herkes gerekenleri yazmış zaten:97: bir sert konuşmayla bitirebileceğiniz olayı aylarca facede telde sürdürmüşsünüz eşinin yerinde kim olsa güveni sarsılırdı.işten çıkın telinizi değiştirin face girmeyin umarım eşinin güvenini yeniden kazanırsın ve bir daha böyle bir hataya düşmezsin

9 yaşında bir çocuğun facesi olmasına çok şaşırdım öncelikle..onun bir elinde süt bir elinde kitap olması gerekirken.....Sonra da sizin bazı durumlara meyil vermenize şaşırdım.....Eşiniz haklı....

anlamıyorum anlayamıyorum bende mi sorun var lütfen söyleyin??
işyerinde çalışıp da karşı cinsten birini neden faceye eklersin..işyerinde meraba meraba...gerekli iş muhabbetleri..ondan sonra ne diye faceye eklenir anlamış değilim hele de evliyse bu kişi!!
eşimi işyerinden 2 bayan eklemiş hadi "ayıp olmasın "diye eşim de kabul etmiş..tamam ok bişi demedim sonuçta ekleyen onlar olmuş ayıp olmasın...baktım bu sefer eşim eklemiş 1 ay sonra başka 2 bayanı face listesine işyerinden...2 gün kendi kendime kızdım köpürdüm..en sonunda dayanamayıp söyledim..."senin işyerinden de olsa bayanları faceye eklemeni istemiyoruym canım .." -ne var ki dedi..sinirlendim ama çaktırmamaya çalışarak" tamam o halde ben de üniversiteden erkek arkadaşlarımı eklerim o kadar istek yollamışlar ki..hiç birini kabul etmemiştim ama şimdi kabul edeyim" deyince sinirlendi....bişey diyemedi....
ne bu ya! ekleyince ne oluyor..ben eklemiyorum eşimin rahatsız olacağını aklına kalbine bişiler düşeceğini düşünerek...aynı düşünceyi erkeklerin de beslemesi gerekir.kimse yanlış anlamasın tabiki işyerinde bayanlar olacak onlarla da gerektiği gibi konuşacak görüşecek ama işi facebookta eklemeye vardırmak saçma geliyor bana!!eklemese işyerinde ipler mi kopacak!!

Sizde bu (sizin deyiminizle) sicak kanlilik oldugu surece,
Erkek kadin mesafesini anlayamadiginiz surce,
İs degistirseniz bile
Yine ayni seyleri yasayacaksiniz.
Cunki siz
Safca, ve sicakkanlilikla erkek kadin farketmez yakinlik gostericeksiniz.
Bu sizin ozunuzde var bana kalirsa.
Yapip yapip sucu baskasina yuklemek
Yaptiklariniza kilif uydurmak.

Umarim esiniz yada oglunuz katil olmaz bi gun.

Sana çok hak veriyorum. Konu sahibi gibi değil ama benim çok yakın bir arkadaşım resmen eşini aldatmıştı, adam boşamadı ama o modern, anlayışlı adam gitti, yerine bir canavar geldi. Sonradan duyduğuma göre eşine hayatı zindan ediyormuş. İnşallah konu sahibide yaşadıklarından ders çıkarırda bundan sonraki gerek iş hayatında gerek özel hayatında bu kadar sıcakkanlı davranmaz.

arkdasım sen bunu yaptın yok hatalısın demıcem arkdaslar zaten soyleneceklerı soylemısler madem esın bu olayı unutamadıgını hıssedıyorsun esını karsına al konus ısterse işten cıkabılecegını soyle senın bana olan guvenın sevgın daha onemlı de belkı adam işlten cıkmanı ıstıyor kı ıstemıs zaten belki bunu senın dusunmenı ıstıyordur eşimi de işimide sevıyorum dıyorsun hangısı daha agır basıyor eşinmi yoksa işinmi yoksa o işte calıstıgın surece esın hergun gelecek ve ıcınde o kusku olacak..

bu sabah eşimle yine bağırıştık artık dayanamadığını söledi ama geç kalktık fazlada bağıraşamadık sanırım
bu gece baya bi bağıraşacaz
evet işi bırakacağım belki bu hatayı düzeltmek için en ideali

sonra görüşmek üzere

niye bagristiniz,:44: esin neye artik dayanamiyorum dedi

evet harola neden dayanamıyomuş?sen işi bırakıcam demiştin ne zaman bırakıcaksın?
neyi bekliyosun ay sonu gelsin diye filan mı?yoksa başka iş bulmayı filan mı:44:

bi soru soruyoruz hanfendi konu sahibi tenezzül edip cevap bile yazmiyor, oysaki yarim saat önce konusuna bakiyordu
demekki yardim istemiyor öylesine acmis konuyu belkide fake

İnşallah bir daha bağırışmamanız için işi bırakmanız yeterli our.
Keşke eşinize hata ettiğinizi, pişman olduğunuzu söyleseniz. Olayların ileri boyutta olmadığı ve bir daha tekrarlanmayacağı konusunda eşinizi ikna edebilesniz.
Kendinize güveniyorsanız eğer, bu şekilde evliliğinizin devam edemeyeceğini söyleyin.
İnşallah çok kötü şeyler olmaz bu tartışmalar sırasında. Çünkü eşiniz bu durumu sindiremiyor
E haksız da değil

bi soru soruyoruz hanfendi konu sahibi tenezzül edip cevap bile yazmiyor, oysaki yarim saat önce konusuna bakiyordu
demekki yardim istemiyor öylesine acmis konuyu belkide fake

Ben de baktım imdi. 21.36 da forumdaymış. Evin içinde ne dert var. O hâlâ o saatte bilgisayar açabiliyor. Cesaret. Dokunamaz insan o bilgisayara.
Ben de konunun gerçek olmadığını düşünüyorum artık.
Bunca sıkıntının arasında nasıl bakma ister insan konusuna.
Üstelik herkes bu kadar suçlarken
Tek bir neden geliyor aklıma eğlenmek için

belki eşi gelmedıgı ıcın takılıyordur bence sen bı sure facebook ' u dondur adamın ıcı rahat etsın sana guvenını kazanana kadar sonra onayını alıp tekrar acarsın yada yenı facebook alırsın tabı yınede sen bılırsın ben sadece önerıde bulundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…