- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
- Konu Sahibi Derince4134
-
Yaşınız küçük mü? Yemeğimi yapsın, donumu yıkasın, anama baksın, bedava cinsellik, bir de çocuk doğursun diye evlenen çok erkek var maalesef.Ben evli değilim ancak bir erkeğin değer vermediği, yanında yakıştırmadığı, beğenmediği bir kadınla evlenmeyeceğin düşünüyorum.Çünkü benciller.
25 yaşındayım. Aslında siz de erkeklerin bencilliğini anlatmışsınız ama ne bileyim sonuçta ailesine sokacak, yanında gezen her yere birlikte gittiği "bir" kadın olacak. Neden "O" kadın? Çünkü en azından orada burada gezerken veya hanım diye bahsederken kendine yakıştıracağı biri olmalı diye düşünüyorum bir erkeğin bir kadınla evlenmesi için. Sonuçta bütün ömrünü "bir" kadınla geçirecek (en azından bu amaçla bir yola çıkıyor.) Dediğiniz şey sanki piyango çekmek gibi bir şey.Yaşınız küçük mü? Yemeğimi yapsın, donumu yıkasın, anama baksın, bedava cinsellik, bir de çocuk doğursun diye evlenen çok erkek var maalesef.
Keşke dediğiniz gibi her evli kadın değer görseydi.
eşinin kişiliği öyle bence kafana takma evliligin en güzel yanlarında yanında sonuçda gerisini boşver2 senelik evliyiz bir çocuğumuz var. Eşim çok çalışkan biridir asla yan gelip yatmaz işten gelir ev işlerine yardım eder gezeriz birlikte vakit geçiririz hep. Bensiz birşey yapmaz asla. Sadece hafta sonu arabayı yıkayıp temizlemeyi süslemeyi sever birkaç saat. Gece kalkar çocuğa bakar.
Şimdi problem şu. Eşim bana en son nişanlıyken doğum günümde hediye aldı. Onun dışında ne hediye ne birşey hiç görmedim. Para sakınmaz bende çalışıyorum zaten doğum iznindeyim. Benim maaşımada karışmaz. Neden bu adam beni yılda birgğn bile mutlu etmiyor takılmayım diyorum kafamdan çıkmıyor. Artık belki söylemek gerekiyordur diyip doğum hediyesini isterim dedim. Tamam bekle sabret falan dedi ama almadı. Sonrasında birkaç kez sitem ettim yine almadı. Sorun asla maddiyat değil.
Bu sabah bi meseleden konu açıldı birgün olsun bir dal çiçek getirip gönlümü yapmadın lüks şeylere gerek yok altın maltında demiyorum normal bir saat gümüş kolye bile olur ne bileyim. Birgün olsun beni şaşırtsan nolur dedim o ne öyle çiçek hediye kız isteme gibi dedi. Açıkçası kırıldım dalga geçti yani. Herşeyi geçtim doğum gibi en anlamlı ve özel zamanda bir çiçek bile almadı çok üzgünüm. Diyeceksinizki sevgiyi eşyayla mı ölçüyorsun hayır öyle birşey değil ben evlenirken takı vs hicbisey istemedim bana ters diye. Yanlş anlamış galiba beni. Bir kadın olarak romantizm adına hiçbirşey yaşatmıyor anlayacağınız sadece evlilik dönümlerinde kücük kalpli pasta almıstı. Gecen sene. En azından bir yemeğe bile götürse neyse işte haksız mıyım sizce
Yok canım ya, çoğusu bi tuhaf, sanki evrimi yarım kalmış varlıklar.25 yaşındayım. Aslında siz de erkeklerin bencilliğini anlatmışsınız ama ne bileyim sonuçta ailesine sokacak, yanında gezen her yere birlikte gittiği "bir" kadın olacak. Neden "O" kadın? Çünkü en azından orada burada gezerken veya hanım diye bahsederken kendine yakıştıracağı biri olmalı diye düşünüyorum bir erkeğin bir kadınla evlenmesi için. Sonuçta bütün ömrünü "bir" kadınla geçirecek (en azından bu amaçla bir yola çıkıyor.) Dediğiniz şey sanki piyango çekmek gibi bir şey.
Valla aynı benimki diyeceğim de sanırım bende de sorun var. Kıyafet takı vb alır ama resmen 6 Aydır dilimde tüy bitti çiçek al demekten.. bu arada ilişkimizde romantik ve düşünceli olan odur ama çiçek almamaya taktı iyice(8,5 yıl önce kızım doğduğunda doktor çocuğun olduğu yere çiçek sokmayın demişti) en son geçen sene 10. Yıl diye aldı ama o zamandan beri Yok almıyor. Kızım olana kadar her ayın 15.i (memur) ciceksiz gelmezdi..alistirdi bekliyor insan2 senelik evliyiz bir çocuğumuz var. Eşim çok çalışkan biridir asla yan gelip yatmaz işten gelir ev işlerine yardım eder gezeriz birlikte vakit geçiririz hep. Bensiz birşey yapmaz asla. Sadece hafta sonu arabayı yıkayıp temizlemeyi süslemeyi sever birkaç saat. Gece kalkar çocuğa bakar.
Şimdi problem şu. Eşim bana en son nişanlıyken doğum günümde hediye aldı. Onun dışında ne hediye ne birşey hiç görmedim. Para sakınmaz bende çalışıyorum zaten doğum iznindeyim. Benim maaşımada karışmaz. Neden bu adam beni yılda birgğn bile mutlu etmiyor takılmayım diyorum kafamdan çıkmıyor. Artık belki söylemek gerekiyordur diyip doğum hediyesini isterim dedim. Tamam bekle sabret falan dedi ama almadı. Sonrasında birkaç kez sitem ettim yine almadı. Sorun asla maddiyat değil.
Bu sabah bi meseleden konu açıldı birgün olsun bir dal çiçek getirip gönlümü yapmadın lüks şeylere gerek yok altın maltında demiyorum normal bir saat gümüş kolye bile olur ne bileyim. Birgün olsun beni şaşırtsan nolur dedim o ne öyle çiçek hediye kız isteme gibi dedi. Açıkçası kırıldım dalga geçti yani. Herşeyi geçtim doğum gibi en anlamlı ve özel zamanda bir çiçek bile almadı çok üzgünüm. Diyeceksinizki sevgiyi eşyayla mı ölçüyorsun hayır öyle birşey değil ben evlenirken takı vs hicbisey istemedim bana ters diye. Yanlş anlamış galiba beni. Bir kadın olarak romantizm adına hiçbirşey yaşatmıyor anlayacağınız sadece evlilik dönümlerinde kücük kalpli pasta almıstı. Gecen sene. En azından bir yemeğe bile götürse neyse işte haksız mıyım sizce
Yok canım ya, çoğusu bi tuhaf, sanki evrimi yarım kalmış varlıklar.
Bana üst düzey çalışan, eğitimli, yaşını başını almışlardan bi tanesi bile, benim evleneceğim kızı önce annem beğenecek demişti. Kafa 1500 bunlardaO yüzden saygıyı, sevgiyi, cömertliği bir eşte bulup, çicekti, koleydi diye üzülmek garip kaçıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?