- 29 Ağustos 2019
- 25
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi Derince4134
-
Hep ben ayarlayıp karar vermekten sıkıldımbende çekildiğim zaman emekli gibi sıfır heyecansz oturuyoruz öyle ama yoruldm biyere gidelim der onu bile bana seçtirirBenim eşimde dünya tatlısıdır. Çiçek alır ama hediye alıp sürpriz yapmaz.
Evin sürprizlisi benim.Bende takılmıyorum artık ne eşler var diyorum.
Yıl dönümümüz geliyor. Bir yerlere gideriz her yıl dönümünde ve hep ben ayarlarım bu sefer sen yap sürpriz olsun dedim tamam dedi bakalım yapacak mı
İlk yazdıklarınızdan eşiniz size değer veriyor bence sizi düşündüğünden ev işine yardım ediyor,gece kalkıp çocugada bakıyormuş.Ona bakarsakta benimki öyle değil ama yemeğe vs götürür öyle günlerde beklediğimi bilir çünkü :)2 senelik evliyiz bir çocuğumuz var. Eşim çok çalışkan biridir asla yan gelip yatmaz işten gelir ev işlerine yardım eder gezeriz birlikte vakit geçiririz hep. Bensiz birşey yapmaz asla. Sadece hafta sonu arabayı yıkayıp temizlemeyi süslemeyi sever birkaç saat. Gece kalkar çocuğa bakar.
Şimdi problem şu. Eşim bana en son nişanlıyken doğum günümde hediye aldı. Onun dışında ne hediye ne birşey hiç görmedim. Para sakınmaz bende çalışıyorum zaten doğum iznindeyim. Benim maaşımada karışmaz. Neden bu adam beni yılda birgğn bile mutlu etmiyor takılmayım diyorum kafamdan çıkmıyor. Artık belki söylemek gerekiyordur diyip doğum hediyesini isterim dedim. Tamam bekle sabret falan dedi ama almadı. Sonrasında birkaç kez sitem ettim yine almadı. Sorun asla maddiyat değil.
Bu sabah bi meseleden konu açıldı birgün olsun bir dal çiçek getirip gönlümü yapmadın lüks şeylere gerek yok altın maltında demiyorum normal bir saat gümüş kolye bile olur ne bileyim. Birgün olsun beni şaşırtsan nolur dedim o ne öyle çiçek hediye kız isteme gibi dedi. Açıkçası kırıldım dalga geçti yani. Herşeyi geçtim doğum gibi en anlamlı ve özel zamanda bir çiçek bile almadı çok üzgünüm. Diyeceksinizki sevgiyi eşyayla mı ölçüyorsun hayır öyle birşey değil ben evlenirken takı vs hicbisey istemedim bana ters diye. Yanlş anlamış galiba beni. Bir kadın olarak romantizm adına hiçbirşey yaşatmıyor anlayacağınız sadece evlilik dönümlerinde kücük kalpli pasta almıstı. Gecen sene. En azından bir yemeğe bile götürse neyse işte haksız mıyım sizce
Ben de özel günlerde hediye olayını sevmiyorum, karşındaki çok önem veriyorsa hediye olmaktan çıkıyor, görev oluyor.ya böyle aşırı hediye beklentisi beni irrite ediyor. benim eşim de çok önem verir. özel günlere yaklaşırken beni telaş sarıyor, sıkıntı basıyor.
ilişkiniz iyi ise hediye de almayıversin ne olacak.
Canım seninle aynı konuyu bende yaşıyorum.2 senelik evliyiz bir çocuğumuz var. Eşim çok çalışkan biridir asla yan gelip yatmaz işten gelir ev işlerine yardım eder gezeriz birlikte vakit geçiririz hep. Bensiz birşey yapmaz asla. Sadece hafta sonu arabayı yıkayıp temizlemeyi süslemeyi sever birkaç saat. Gece kalkar çocuğa bakar.
Şimdi problem şu. Eşim bana en son nişanlıyken doğum günümde hediye aldı. Onun dışında ne hediye ne birşey hiç görmedim. Para sakınmaz bende çalışıyorum zaten doğum iznindeyim. Benim maaşımada karışmaz. Neden bu adam beni yılda birgğn bile mutlu etmiyor takılmayım diyorum kafamdan çıkmıyor. Artık belki söylemek gerekiyordur diyip doğum hediyesini isterim dedim. Tamam bekle sabret falan dedi ama almadı. Sonrasında birkaç kez sitem ettim yine almadı. Sorun asla maddiyat değil.
Bu sabah bi meseleden konu açıldı birgün olsun bir dal çiçek getirip gönlümü yapmadın lüks şeylere gerek yok altın maltında demiyorum normal bir saat gümüş kolye bile olur ne bileyim. Birgün olsun beni şaşırtsan nolur dedim o ne öyle çiçek hediye kız isteme gibi dedi. Açıkçası kırıldım dalga geçti yani. Herşeyi geçtim doğum gibi en anlamlı ve özel zamanda bir çiçek bile almadı çok üzgünüm. Diyeceksinizki sevgiyi eşyayla mı ölçüyorsun hayır öyle birşey değil ben evlenirken takı vs hicbisey istemedim bana ters diye. Yanlş anlamış galiba beni. Bir kadın olarak romantizm adına hiçbirşey yaşatmıyor anlayacağınız sadece evlilik dönümlerinde kücük kalpli pasta almıstı. Gecen sene. En azından bir yemeğe bile götürse neyse işte haksız mıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?