• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Bana Beddua Ediyor :(

Arkadaşlar Merhaba;
Konularım hakkında az çok fikriniz vardır ama sanırım artık evliliğimde sona geldik keza eşime de boşanmak istediğimi dile getirdim.. kendi annesiyle tatile çıktık yani koca kv ve ben, tabi ki o tatil hepimize zehir oldu .. neyse olanlar oldu..

Benim şu an asıl sorunum şu; eşim bana sürekli beddualar eder oldu , cehennemde yanarsın, beter olursun, çekersin inşallah gibi şeyler tövbe Estağfirullah.. sizce tutar mı bedduaları? :KK43:
Tutar ama onun üstünde.

Ya bu tip şeylere kafa yorulmasıni ben anlamıyorum. Her beddua tutacak olsa kıyamet yaşanırdı . Bosanacaksan nisan yahu beddua ettiği ile kalsın.

Siz hiç gökten kemik yağdığını gördünüz mü ? :))) Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye geldiğim yere demis.

Her beddua tutsaydı ohooo siyasetçilerin başına gelmeyen kalmazdı malum hepsinin ayrı ayrı sevmeyeni ve beddua edeni var.

Arkadaşlar Merhaba;
Konularım hakkında az çok fikriniz vardır ama sanırım artık evliliğimde sona geldik keza eşime de boşanmak istediğimi dile getirdim.. kendi annesiyle tatile çıktık yani koca kv ve ben, tabi ki o tatil hepimize zehir oldu .. neyse olanlar oldu..

Benim şu an asıl sorunum şu; eşim bana sürekli beddualar eder oldu , cehennemde yanarsın, beter olursun, çekersin inşallah gibi şeyler tövbe Estağfirullah.. sizce tutar mı bedduaları? :KK43:
Beddualar hak edeni bulur eğer hak eden yoksa sahibini tanı söyleyenin kendisini bulur

Arkadaşlar Merhaba;

ağzından çıksın koynuna girsin de

Arkadaşlar Merhaba;

Beddua suçlu insan üzerine yönelir karşı tarafın ahı varsa canı yanmışsa tutar yani ama durduk yere haksızken ediyorsa bu dünyada da öbür dünyada da kolay kurtulamaz söylediklerinden eski konuları bilmiyorum bu arada yaradan yardımcın olsun.

Valla haklı beddua olmaz belki ama , kocanıza şerefsiz derken bu günleri pek düşünemediniz sanırım.
Adamın sabrı neden taştıysa artık :işsiz:

Boşanma noktasına geldik evliliğim neden böyle oldu demiyor da beddua tutar mı ondan korkuyor.

Back