Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onada pahalı derBence eşinizin sorunlarını ve size uyguladığı psikolojik baskıyı çocuğu kreşe vererek düzeltemezsiniz.
Alintiliyorum cunku kac bekar kadin okusa ve bilincinde ya da bilincaltinda yer etse kardir.Konu sahibi çalışırsa evden uzakta zaman geçirip sosyalleşeceği için daha pozitif olacağını, eşinin kazancı olduğu için ona saygı duyacağını ve en trajik olanı ise daha rahat harcayacağını, hatta belki birikim yapacağını sanıyor. Peki akşam eve gelince?
Kendi hayatımdan örnek vereceğim; Eşimle akşam eve geliriz ve herşey paslaşarak halledilir. Zira akşam ailece beraber geçireceğimiz vaktimiz çok kısıtlıdır. Eşim mutfakta kopilottur basit şeyleri yapar kızartma gibi.
Oğlum illa ki oyun bekler o arada o boşluğu doldurur ki ben mutfakta kafam rahat çalışayım diye.
Beraber yemek yenir. Kim çocukla ilgileniyorsa diğeri sofra ve mutfak toplar. Zaten sonrası uyku faslı ve pili bitik ebevenynler..
Yani konu sahibine benzer bir yaşamda, benim her gündüz çalışıp, hem akşam her şeyle uğraşmam ve buna ek olarak bir ton hakarete varan eleştiriye dayanmam nasıl beklenebilir?
Hangi insan buna dayanabilir?
Erkekte aranması gereken en önemli özellik merhamettir..
Çocuk olunca kendisini şam babası sanan tipler okadar çokkiAyrıca çalışırsan çok harcarsın diyen bir adamın zekası kıt bence yaa.
Yeterki harcama da, çalışmasan da olur diyor.
Ya arkadaşım, siz hakkaten bu adamın nesini seviyorsunuz? Var mı size bir artısı?
Aynen bu durumdayım...Bence ise baslayin, tunelin sonu suan icin karanlik gibi gozukuyor. Ya esiniz aklini basina alacak o tunelin sonunu aydinlatacak ya da siz ekonomik ozgurlugunuz sayesinde o tuneli terk edeceksiniz.
Uzmeyin kendinizi hersey duzelir. Gayet bilincli, akli basinda bir kadinsiniz. Bu arada kazara 2. cocugun olmamasina dikkat edin. Cok guclu bir kadin gordum ben konunuzu okurken, esinizin sizi manipule etmesine izin vermeyin.Aynen bu durumdayım...
Uzmeyin kendinizi hersey duzelir. Gayet bilincli, akli basinda bir kadinsiniz. Bu arada kazara 2. cocugun olmamasina dikkat edin. Cok guclu bir kadin gordum ben konunuzu okurken, esinizin sizi manipule etmesine izin vermeyin.
Tek tek alıntılayamıyorum ama çalışırken işten gelir birlikte yemek yapardık ya da kim yemek yapsa diğeri toplardı. 2 haftada bir temizlikçi gelirdi eve vs. Yani evde kaldığımda böyle olacağını hiç tahmin edemedim. Çorabını kaldırmayan iş kıyafetlerini yerlere atan bi adama dönüştü nasıl olsa ben evdeyim. Bi de diyor ki kendin ettin kendin buldun. Halbuki iş yerim beni bekliyor bugün istesem başlayışımı yapacaklar. Ama böyle diyor
Ben de çözemedim hani işe döneyim diye baskı yapıyor desem hayır dönme daha çocuğumuz küçük diyor. Kreş bakalım diyorum ona da yanaşmıyor kış geçsin diye beni oyalıyor.Allah yardımcın olsun. Eşin sen çalışmadığın için mi bu kadar eziyet ediyor. Hani anne bütün gün evde yatıyor dinleniyor mantığı ile kendilerinin bütün gün çalışıp yorulduğunu düşünerek hareket ediyor olabilir.
Çözemedim açıkçası hastaneye birlikte gitmişsiniz ne güzel ama bunu bile destek amaçlı değilde bir iş olarak görüp yorulduğunu düşünmesi kötü,
İyi bir kreş araştırmanızı öneririm çocuğunuzda bu gerginlikten etkilenmesin. İşinizi kaybetmeden ayaklarınızın üzerinde durun güçlü olun ..
Ev hanımlığı öyle bir şey zaten adam çalışır kadın ev işi yapar çocuk bakar bayırda taşımaması kötü olmuş ama siz topu birbirinize atmaya çalışıyorsunuz galiba
Dram, ama enerji sömüren cinsten değil, zevkle izledim Tavsiye ediyorum ( +13 ) Fransız sinemasını seviyorum, çok hayata dair şeyler oluyor.dram mi romantik komedi mi
Maalesef bazı babalar sanki başkasının çocuğuna bakıyor gibi eşiyle pazarlık yapıyor. 2 saat ben baktım sıra sende falan ne çirkin. Ekonomik şiddet var bir de. Yerinizde olsam inadına girerim ise parayı da istedgm gibi harcarm. Anladığı dilden konusun.Kendisi çok iyi bir manipülatör. Buraya gelip olayları kendi açısından anlatsa hepiniz onu haklı bulur beni yuhalarsınız. Ben artık evet çocuğun tüm yükü bana ait aşamasına geldim.