- 11 Temmuz 2024
- 632
- 2.452
Telefonunu alın o uyurken, edevlet şifresini değiştirin yenisi sms olarak gelir. Borçlar söylediğinden daha fazla çıkacak gibi maalesefgüvenilir mi bu site. cok iyi oldu bunu oğrenmem. e devlete girmiyor başkasına kredi cektim o da cıkar yanlış anlarsın diyor sacmalıyor iyice
Bu kadar parayı bankalara borçlanamaz. Yalan söylüyor. Geliri belli bir memura bu kadar kredi kartı ve eksi bakiye yapmasına izin vermez bankalar. Hadi maaşını aldığı banka kredi ve kredi kartı limiti yüksektir , ama bankaların birbirinden haberi var yani bir kredi kartı verirken diğer bankalardakilerden haberi olup veriyorlar. ama bir kaç bankadan birden kredi kartı kullanıyor olması zaten acayip bişey. Hiç mantıklı ve hesaplı birinin davranışı değil.400 cekmemiş. kredi kartı kullanmış. farklı bankalara ait kartları kullanmış bide iki hesabımdan eksi hesap kullandım diyor. doğru mu bilmiyorum anlamam kredi banka işlerinden. her soylediginden şüphe ediyorum zaten dediginiz gibi de olabilir
Ailesi zaten biliyor, hepsinin haberi var merak etme...son durumu oğrendiklerinde suclayacaklari tek insan siz olacaksınız, oğullarına toz kondurmayacaklar...e devletten farklı bankalara olan borcların hepsini gorebilir miyim? ailesi bilmiyor diye düşünüyorum aşırı dindarlar haram yiyor diye eve bile almazlar. o da bagımlıyım bırakamadım kaybettikçe bırakacagıma kendimi durduramadım devam ettim diyor. takip edecegim elimden geldigince zaten başka en küçük şey bile kaldıramam kendisine de soyledim bebek var diye idare etmem dedim.her şeyi kontrol etmemi kabul ediyor başka şansı yok cunku ama bu cozum olmayacak dediginiz gibi umarım pişmanliğinda samimidir. size de cok gecmiş olsun
Bana o kadar çok tanıdık geldi ki bu hikaye nedense400 cekmemiş. kredi kartı kullanmış. farklı bankalara ait kartları kullanmış bide iki hesabımdan eksi hesap kullandım diyor. doğru mu bilmiyorum anlamam kredi banka işlerinden. her soylediginden şüphe ediyorum zaten dediginiz gibi de olabilir
Katılıyorum, illa biri çekecekse eşinizin ailesinden biri kredi çeksin.Dalga geçmiyorum ama anneniz kredi çekeceğine eşinizin ailesinden biri çeksin.Bir daha oynarsa annenize mahcup olursunuz.
Hayatım eşinden önce senin çok acil "eş bağımlılık" tedavisi alman lazım, önce internette arastirabilirsin... Şu anda kocandan daha beter durumdasın , akli meleklerini kaybetmiş gibisin ama farkında değilsin.... Lütfen destek alYadırgamayın 1 sene önceki ben olsam asla kabul etmem böyle bir eşi derdim ama biliyorum ki beni seviyor bende onu seviyorum ve bu bir hastalık onu tedavi etmek ettirmek için çabalıyorum kaybettiklerimiz umrumda değil çalışır herşeyi yerine koyarız önemli olan kötü günde de vazgeçmemek birlik olabilmek onu düzeltmek için herşeyi denedim diyebilmek terkedip gitmek en kolayı
Bu yaşadığınız hayat mı peki? Kendinize bunu mu reva görüyorsunuz?Benim eşimde kumar bağımlısıydı psikiyatristlere götürdüm ilaçlar başlandı düzenli kullanıyor ama hiç bir zaman kumarı bırakamadı annesinden babasından kardeşinden ablasından herkesten borç aldı her aldığı parayıda kumara yatırdı 1 trilyona yakın kredi borcum var kendisinin de 400 bin ama hiç bir zaman ailemden borç almadım onlara borçlanmak istemedim şuan bankalara eşimin ailesine borçluyuz ben çalıştım maaşımı iddiaya yatırdı ben işteydim evdeki eşyaları sattı tv yi çamaşır bulaşık buzdolabını herşeyi sattı evsiz barksız kaldık herşeye rağmen baştan başlarız dedim Antalya’ya gittik otelde çalıştık para kazandık motor aldık 125 bine geri memlekete döndük babasının evinde kalıyoruz şuan motoru sattı motorun parasını da iddiaya yatırdı şuan hem işsiz hem parasızız hemde borçluyuz
Çocuğunuz var mı?Bende psikiyatriste gidiyorum merak etmeyin çok kez terkettim sizin yerinizde olsam bende aynı yorumu yapardım ama insan yaşamadan uzaktan yorum yapması kolay oluyor benim bu hayatta eşimden başka hiç kimsem yok ne olursa olsun birbirimizde emeğimiz var ben bunun bir hastalık olduğuna inanıp onu tedavi etmek ettirmek için çabalıyorum ve düzelmeye başladığını da görüyorum ilerde neden denemedim demek istemiyorum elimden geleni yapıyorum sadece
Bence yine yalan soyluyor.Maaşının tüm hesabını ilerleyen zamanlarda yine kendi yapacak.Zaman kazanmak istiyor.hayır kredi kartlarına borc.tüm mobil bankacılıklarını ben kullanacağım dedim her şeyi kabul ediyor.maaşı ben alsam krediyi ben odesem parası olmazsa yapabilir mi yine bilmiyorum
Bununla telefon kendi telefonu oluyor. Başkası olmaz.güvenilir mi bu site. cok iyi oldu bunu oğrenmem. e devlete girmiyor başkasına kredi cektim o da cıkar yanlış anlarsın diyor sacmalıyor iyice