Siz kendiniz dava açın savurganlık diye delilleri verirseniz hızlanabilir.Merhaba ben eşimden boşanmak istiyorum.İnternet üzerinden iddia oynuyor ve bizi maddi olarak çok zorluyor bu durum.İki tane de kızım var.İddia bağımlılığından dolayı yalanlar konusuyor,özellikle de psikolojik ekonomik şiddet uyguluyor.Benim hesaplarimdan ben istemediğim halde zorla kredi çekiyor ve bu çekilen kredileri iddiaya yatiriyor.Maddi ve manevi çok yoruldum.Bosanmak istiyorum ama eşim boşanmak istemiyor.Bagimli bir insaninin da düzeleceğine hiç inanmiyorum.Benim hesaplarimdan çektiği kredileri ailesinin ödemesini isteyip bir an önce eşim ile yollarimi ayırmak istiyorum.Çocuklarim ve ben bu süreci en hasarsız nasıl atlatabiliriz.
Çok üzüldüm sizin için ve konu sahibi içinNe hikmetse bu kişiler hep iyi bir eş oluyor, çok iyi manipüle ediyor , ve son anda artık sıkıştıklarında başka çareleri kalmadığında sözde çok sevdiği eşlerinden destek isteyip analarından emdiği sütü burnundan getiriyor.hep son dakika eve tebligatlar geldi öyle haberim oldu .saklama ,gizleme ,kandırma ,yalan bu gibi durumlarda eşi benzeri olmayan oyunculuk sergilerler .hatta neden yalan söylüyorsun dediğimde sen üzülme senin için yapıyorum diyerek manipüle etmeye çalışırlar . Borçlarını ödesin gerekirse on işte çalışsın ondan sonra değerlendirirsiniz bu durumu .siz yardım ederseniz daha çok üzüleceksiniz ben onlarca kez yaşadım
Saçmalama değil o, bildiğin suratınıza bakıp yalan söyleme. Durum eşinizin size anlattığından çok daha vahim demek ki. Belki çoktan icra takipleri açıldı. Siz sakın kredi falan çektirmeyin annenize. Ve eşinizin ailesine ve kendi ailenize bilgi verin. Ayrıca takın arkadaşlarını arayın, bu duruma nasıl düştüğüne ilişkin bilgi almaya çalışın, onlardan borç almış mı kredi falan çektirmiş mi? Çok üzgünüm keşke umutlu konuşabilsem ama kocanız çok yüksek bir borç batağında ve size sadece buzdağının görünen kısmından haberiniz var. Araba var demiştiniz, kimin üzerine , umarım sizin üzerinizedir. Sakın borçları ödeyip kocanızın sicilini temizlemeyin , daha beter borçlanacak .güvenilir mi bu site. cok iyi oldu bunu oğrenmem. e devlete girmiyor başkasına kredi cektim o da cıkar yanlış anlarsın diyor sacmalıyor iyice
Neden bu adamı çekmeye devam ediyorsunuz ?Benim eşimde kumar bağımlısıydı psikiyatristlere götürdüm ilaçlar başlandı düzenli kullanıyor ama hiç bir zaman kumarı bırakamadı annesinden babasından kardeşinden ablasından herkesten borç aldı her aldığı parayıda kumara yatırdı 1 trilyona yakın kredi borcum var kendisinin de 400 bin ama hiç bir zaman ailemden borç almadım onlara borçlanmak istemedim şuan bankalara eşimin ailesine borçluyuz ben çalıştım maaşımı iddiaya yatırdı ben işteydim evdeki eşyaları sattı tv yi çamaşır bulaşık buzdolabını herşeyi sattı evsiz barksız kaldık herşeye rağmen baştan başlarız dedim Antalya’ya gittik otelde çalıştık para kazandık motor aldık 125 bine geri memlekete döndük babasının evinde kalıyoruz şuan motoru sattı motorun parasını da iddiaya yatırdı şuan hem işsiz hem parasızız hemde borçluyuz
Sizin gibisini bulmuş bırakır mı ? Sizi seven kendini düzeltmeye çalışır . Ben eşinizden bir çaba gördüğünüzü düşünmüyorum. Nasıl gece sarılıp uyursunuz emeklerinizi kumara yediren adama, nasıl koca yerine koyarsınız sizden ailesinin geleceğini düşünmeyen adama? Sizinki sevgi değil bağımlılık, yeterki kocam olsun , aman boşanmayayım. Sizin değil kocanızın sizi kaybetmemek için herşeyi denemesi lazımdı. Sizin sadece net ve kesin tavırlı olmanız yeterli. Ayrıca hastalık dediniz ama bu hastalığı siz besliyorsunuz, kocanız sizden ayrılmasın diye. Bi beslemeyi para vermeyi bırakın , bence o sizi bırakır .Yadırgamayın 1 sene önceki ben olsam asla kabul etmem böyle bir eşi derdim ama biliyorum ki beni seviyor bende onu seviyorum ve bu bir hastalık onu tedavi etmek ettirmek için çabalıyorum kaybettiklerimiz umrumda değil çalışır herşeyi yerine koyarız önemli olan kötü günde de vazgeçmemek birlik olabilmek onu düzeltmek için herşeyi denedim diyebilmek terkedip gitmek en kolayı
Yok yok yadırgamıyoruz asla boşanma canım boşanma ki eşin başka kadınlara musallat olup başlarını yakmasın.Yadırgamayın 1 sene önceki ben olsam asla kabul etmem böyle bir eşi derdim ama biliyorum ki beni seviyor bende onu seviyorum ve bu bir hastalık onu tedavi etmek ettirmek için çabalıyorum kaybettiklerimiz umrumda değil çalışır herşeyi yerine koyarız önemli olan kötü günde de vazgeçmemek birlik olabilmek onu düzeltmek için herşeyi denedim diyebilmek terkedip gitmek en kolayı
Aynen aynen. Bütün hayatını mahvettirene kadar düzeltmeye çalış elin pislik bağımlısını. Bu kafayla devam. Böyle kadınlar oldukça zaten bu adamların sırtı yere gelmezYadırgamayın 1 sene önceki ben olsam asla kabul etmem böyle bir eşi derdim ama biliyorum ki beni seviyor bende onu seviyorum ve bu bir hastalık onu tedavi etmek ettirmek için çabalıyorum kaybettiklerimiz umrumda değil çalışır herşeyi yerine koyarız önemli olan kötü günde de vazgeçmemek birlik olabilmek onu düzeltmek için herşeyi denedim diyebilmek terkedip gitmek en kolayı
Sana ne? Sen neden dert ediyorsun kumarı oynarken eşime de söyleyim demiş mi dememiş. Belki kazansa da söylemeyecekti. Borç batağına batınca 7 aylık hamile eşini düşünmeden söylemiş. Ya tansiyonun yüksekse Ya şekerin yükselse nolacak? Sen kendini ve bebeğini düşün gidip ne yaparsa yapsınzaten yapmış olmasından cok bir daha yapar mı ihtimalini düşünüyorum. bir daha yapmayacagına emin olsam içim daha rahat olacak ama asla emin olamayacagım. bir daha yaparsa da ne kadar oldugu onemli degil yolumuzu ayıracagımı ortada cocuk var vs diye kabullenecegimi düşünme dedim.inşallah son olur. şuan en onemlisi bu para nasıl odenecek? annem mantıklı degil tüm yorumlara hak veriyorum ama toplu para lazım aklıma bir şey gelmiyor gercekten biri yazsa ben de annesini kattıgı için kınardım ama şuan caresizim 2 ay sonra doğum yapacagım düzenli bir odemeye gecmemiz lazım
Bence sen de tedavi ol. Kendini neden bu kadar sevmiyorsun mesela? Ya da çocuğun varsa çocuğunu sevmeme nedenini falan araştır! Adam tedaviyi bile sallamıyor karısını kumar uğruna heba etmiş hala vazgeçmemek diyorsun. O senden vazgeçmiş zatenYadırgamayın 1 sene önceki ben olsam asla kabul etmem böyle bir eşi derdim ama biliyorum ki beni seviyor bende onu seviyorum ve bu bir hastalık onu tedavi etmek ettirmek için çabalıyorum kaybettiklerimiz umrumda değil çalışır herşeyi yerine koyarız önemli olan kötü günde de vazgeçmemek birlik olabilmek onu düzeltmek için herşeyi denedim diyebilmek terkedip gitmek en kolayı
Tahmin ettiğim gibi . Ödenmeyecek borç var . 400 bin için söylemezdi bile tahmin etmiştim zaten eski yorumumda %98 ihtimal vermiştim . Risk merkezi ile findex arasındaki fark birinde ayrıyetten ödeme geçikmeleri ve kredi skoru çıkar . Para vermene gerek yok . E devlete girecek yalnış anlamam sen göster diyecektin . Yalan olduğunun sende farkındasın ama durumu anlamaya hakkın var 1 milyon mu borç var 800 bin mi ? yoksa daha çok mu?güvenilir mi bu site. cok iyi oldu bunu oğrenmem. e devlete girmiyor başkasına kredi cektim o da cıkar yanlış anlarsın diyor sacmalıyor iyice
Çok acil bı avukata git...Merhaba ben eşimden boşanmak istiyorum.İnternet üzerinden iddia oynuyor ve bizi maddi olarak çok zorluyor bu durum.İki tane de kızım var.İddia bağımlılığından dolayı yalanlar konusuyor,özellikle de psikolojik ekonomik şiddet uyguluyor.Benim hesaplarimdan ben istemediğim halde zorla kredi çekiyor ve bu çekilen kredileri iddiaya yatiriyor.Maddi ve manevi çok yoruldum.Bosanmak istiyorum ama eşim boşanmak istemiyor.Bagimli bir insaninin da düzeleceğine hiç inanmiyorum.Benim hesaplarimdan çektiği kredileri ailesinin ödemesini isteyip bir an önce eşim ile yollarimi ayırmak istiyorum.Çocuklarim ve ben bu süreci en hasarsız nasıl atlatabiliriz.
Sakın terk etme. Seni de satmaya başlar senin herif yakında o zaman aklın başına gelir belki.Yadırgamayın 1 sene önceki ben olsam asla kabul etmem böyle bir eşi derdim ama biliyorum ki beni seviyor bende onu seviyorum ve bu bir hastalık onu tedavi etmek ettirmek için çabalıyorum kaybettiklerimiz umrumda değil çalışır herşeyi yerine koyarız önemli olan kötü günde de vazgeçmemek birlik olabilmek onu düzeltmek için herşeyi denedim diyebilmek terkedip gitmek en kolayı
Ben konu sahibinin eşinden daha çok maaş alıyorum. Araç almak için kredi çektim. Ortalama 200-300 bin borcum var. Düzenli de ödeme taksidim var. Öde öde bitmiyor. Nasıl rahat söylüyor 400 bin ödenir diye di mi ben de ona şaşırdım. Hele bir de anneyi borca bulaştırmak çok ilginç. Zaten adam hep yalan söylemiş. E devletine girip bakalım deyince birine kredi çektim yanlış anlarsın demiş! Sen eşinden izin almadan nasıl birine kredi çekersin di mi? İnş konu sahibi borç batağına bulaşmadan kurtulurBir trilyon para gitmiş.
Kadın diyor ki para kazanılır yerine konulur.
Vay be.
Ne kadar basit bir trilyonu yeniden kenara koymak.
Biz boşa kürek çekiyoruz.
Her ay maaştan üç beş kuruş koymak için.
Şöyle rahat olamadim ya.
Yanar yanar buna yanarım.
Adam kaybettikce kaybediyor kadın kocamı kazanacağım diyor.
Sanki ilk defa yapmış.
Alintilayamadim yukarıda bir üye yazmis ya duygu herhalde .Ben konu sahibinin eşinden daha çok maaş alıyorum. Araç almak için kredi çektim. Ortalama 200-300 bin borcum var. Düzenli de ödeme taksidim var. Öde öde bitmiyor. Nasıl rahat söylüyor 400 bin ödenir diye di mi ben de ona şaşırdım. Hele bir de anneyi borca bulaştırmak çok ilginç. Zaten adam hep yalan söylemiş. E devletine girip bakalım deyince birine kredi çektim yanlış anlarsın demiş! Sen eşinden izin almadan nasıl birine kredi çekersin di mi? İnş konu sahibi borç batağına bulaşmadan kurtulur
Borcu 400 bin değil zaten çok daha fazlası E devlete girmesine izin vermemiş . Birde manipülasyon yapmış eski yorumlarda yazmış . Yani zaten kumar en kötü bağımlılık olma sebebi çevresini de bitirene kadar yalanlarla onları da zor duruma sokuyor . Anlayacağın bu adam çıkmaza girince söyleyip yeni kaynaklar arıyor . Ailesinden de almıştır . Eşine de onlar çok dindar vs. Diyerek öğrenmesini engellemiş .Ben konu sahibinin eşinden daha çok maaş alıyorum. Araç almak için kredi çektim. Ortalama 200-300 bin borcum var. Düzenli de ödeme taksidim var. Öde öde bitmiyor. Nasıl rahat söylüyor 400 bin ödenir diye di mi ben de ona şaşırdım. Hele bir de anneyi borca bulaştırmak çok ilginç. Zaten adam hep yalan söylemiş. E devletine girip bakalım deyince birine kredi çektim yanlış anlarsın demiş! Sen eşinden izin almadan nasıl birine kredi çekersin di mi? İnş konu sahibi borç batağına bulaşmadan kurtulur
E iyi, hayatlarından çıkmış olursunuz böylece. Evlatları bu durumdayken kendi ailesi destek olmayacaksa hayatınızda olmalarının da bir manası yok. Eşinizin sorumsuzluğunu sizin aileniz üstlendiğinde yine onlarla geliş gidis yapıp aileymişsiniz gibi mi takılacaksınız?ailesi oğrense o an evden kovarlar üstüne beni suclarlar 1 lira da yardım etmezler. emekliler zaten ama yaşlılar kınamaktan başka bi faydaları olmaz ama annem de mantıklı degil haklısınız. ne yapacagımı şaşırdım
Evet okudum. 2,5 yıllık evlilikte geldikleri duruma bak. Bir de tek sorun bu dedi. Daha bilmediği neler var kimbilir. Ben de benzer süreçten geçtim. Neler neler çıktı o pislikten. Boşandım hala uğraşmak zorunda kalıyorum onunla. Yazık gerçekten. İyi ki konu açmış. Yoksa ailesini de bu belaya çekmiş olacaktıBorcu 400 bin değil zaten çok daha fazlası E devlete girmesine izin vermemiş . Birde manipülasyon yapmış eski yorumlarda yazmış . Yani zaten kumar en kötü bağımlılık olma sebebi çevresini de bitirene kadar yalanlarla onları da zor duruma sokuyor . Anlayacağın bu adam çıkmaza girince söyleyip yeni kaynaklar arıyor . Ailesinden de almıştır . Eşine de onlar çok dindar vs. Diyerek öğrenmesini engellemiş .