Eşim babamla “tekrar” kavga yaptı çok üzgünüm boşanmak istiyorum?

Hikayeye inanmadım ama sosyal deney olacaksa bence; babamla konusmazdim ama sonrasında eşim gidip ofis basıp ölüm tehdidi etse onunla da devam etmezdim. Densizin biri laf etti diye katil olacak sinirden gözü dönecek biriyle işim olamaz. Herkes herkesi vursun. Yarın ağır bir şey dersem beni de vursun madem.
Bu kadar arabesk olmayı mantıklı bulmuyorum. Bana ne ya dedem karısını satmış mi satmamis mi, gözüm dönecek, hapis yatıp evimi yuvamı dağıtacak kadar şuursuz değilim, eşim de olamaz.

Boşan ya da boşanma demem ama nasıl eşini hayatınından uzaklaştırmak istiyorsan babana da ceza kesmelisin.Baban adamın resmen damarına basmış kim olsa bu sözleri kaldıramazdi.Aklinin almaması gereken ikinci şey babanın nerden nereyi düşündüğü olsun

Amin insallah. Esiniz hakli. Bende normalde siddet yanlisi degilim ama esinizin durduk yere cildirdigina hic inanmiyorum. Birde sunu eklemek isterim: Babaniz birazcik olsa kafkaslarin tarihini bilse agzini acmazdi. Esinizin etnik kökenlerine saldirmak son derece cirkin. Heleki söz konusu soykirima ve sürgüne ugramis bir millet ise. Bende affetmem böyle birini.

Bence siz sorunlusunuz.

Siz maaşallah bir prenses gibi yetiştirilmiş edasıyla yazıyorsunuz.

Böyle konuşma yapan bir babanın evinde bir prenses çok ilginç.

Sizinle neden dalga geçeyim.

Asıl siz gidip motorumu, şanzımanımı, kaportayı mı nerenizi tamir ettiriyor iseniz ettirin.

Evinizde kavga gürültü olmadan büyümeniz demek kalite mükemmel anlamına gelmiyor.

Valla banane ananın ırkından, babanın ırkından, adından, soyadından hiç o kısma takılmadım ama biz burada neler gördük neler.

Eşiniz o kadar haklı ki…

Dalga geçiyorsunuz deyip duruyorsunuz da inanın dalga geçilecek değil acınacak bir konunuz olduğunu için aklımın ucundan dalga geçmek gelmedi….

Buradaki bazı seviyesiz yorumlara bnde şaşıyorum. Babanız çok ağır konuşmuş, yenilir yutulur değil.inanın o tartışma anında babanıza bir yumruk atsaydı daha iyiydi, en azından derdik ki cinnet geçirdi, yediremedi....fakat sizinde onun yanında durduğunuz halde aradan bir iki gün geçmişken mekan basıp saldırmakda babanızın saygısızlığıyla aynı..... Ben olsam ikisinede kapıları kapatırdım. Al birini vur ötekine...

Baba iğrenç bir adam midem bulandı. Kimseye nereli olursa olsun şöyle bir şeyi yazamazsın, koskoca bir insan topluluğuna hakaret edemezsin. Böyle şeyleri kafadan uyduranlar sapık tipler oluyor. Koca gayet iyi yapmış sapıkça atıp tutarsan karşı taraf haddini bildirir aynen böyle.

Kaldı ki Kafkaslar çok onurlu ve gururlu insanlar, çok sayıda Çerkes tanıyorum hepsi soylarından gurur duyuyorlar. Şu şekil şeyler yazılcak son insan topluluğu Kafkaslar, kaldı ki kültürlerinde kadınlar gayet ön planda alınıp satılan obje vb asla değiller.

Akıllı adamın hali başka siz zaten boşayacakmışsınız ya ulaşamayın gidin o poncik babanızın yanına

Ayrıca İpek Johanna nedir yahu dgdgdgdgd bu nasıl bir isim kusura bakmayın ..... merhaba ben de Cherry isminiz çok kötü
Ben ilk konusunda fake olduğunu anladım da çaktırmadım efendi efendi yorumumu yaptım çıktım. Bugün dayanamadım artık

Üzülme tatlım bunlara. Ben de yeniydim ilk senin gibi hissettim sonra bir kaç günde alıştım. Sen de alışırsın bazı üyeler negatif enerjilerini saçmaya geliyorlar. Geçen beni bir konuda iftiracı yalancı daha hatırlayamadığım bir sürü şey olarak ilan etti birisi peşimden de ayrılmıyor nasıl cekiciysem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…