Eşim babamla “tekrar” kavga yaptı çok üzgünüm boşanmak istiyorum?

Üzülme tatlım bunlara. Ben de yeniydim ilk senin gibi hissettim sonra bir kaç günde alıştım. Sen de alışırsın bazı üyeler negatif enerjilerini saçmaya geliyorlar. Geçen beni bir konuda iftiracı yalancı daha hatırlayamadığım bir sürü şey olarak ilan etti birisi :işsiz: peşimden de ayrılmıyor nasıl cekiciysem :)
Hala yenisin cici kıss 1 ay bile olmamış üye olalı daha çok şeylere alışacaksın sende üzülme veya git üzül ağla :KK53:

Baba iğrenç bir adam midem bulandı. Kimseye nereli olursa olsun şöyle bir şeyi yazamazsın, koskoca bir insan topluluğuna hakaret edemezsin. Böyle şeyleri kafadan uyduranlar sapık tipler oluyor. Koca gayet iyi yapmış sapıkça atıp tutarsan karşı taraf haddini bildirir aynen böyle.

Kaldı ki Kafkaslar çok onurlu ve gururlu insanlar, çok sayıda Çerkes tanıyorum hepsi soylarından gurur duyuyorlar. Şu şekil şeyler yazılcak son insan topluluğu Kafkaslar, kaldı ki kültürlerinde kadınlar gayet ön planda alınıp satılan obje vb asla değiller.

Konu sahibinin babasi bunlari bildigi icin söyledi zaten..sirf esi tahrik etmek icin. Agzinin payini da aldi insallah. Burda ben bile sinir oldum. Konu sahini belki bilmiyor ama 08.03. Sürgünün yildönümü. Babasi tekrar tahrik ettiyse yalnis haftayi secti.

Babaniz cok ama cok suçlu, bu laf yenilir yutulur değil. Esiniz muhtemelen sindiremedi, sindiremeyecek .Eşinizin yaptığı asla doğru değil ama artik babanız, esinizin gözünde baba olma konumundan çıkmış, dolayısıyla bu şekilde davranabilmis. Uzgunum ama ayrılmak en doğrusu, artık bu iş olmaz

“Kavga yaptı” tabirinden çıkarmamız gerekirdi en başta 😀
Valla ne yalan söyliyeyim detaylara takılmadım okurken ama icimden de ne düzgün Türkce dedim.

Bide ben söyle düşünüyorum, psikoloji öğrencileri tepki ölçmek icin boyle konular acip degerlendirme yapiyorlar gibi de düşünmeye başladım.

Valla ne yalan söyliyeyim detaylara takılmadım okurken ama icimden de ne düzgün Türkce dedim.

Bide ben söyle düşünüyorum, psikoloji öğrencileri tepki ölçmek icin boyle konular acip degerlendirme yapiyorlar gibi de düşünmeye başladım.
Bence eğlenmek gülmek için yazılmış bir kurgu. Zaten olayların gerçek olmasındansa kurgu olmasını daha çok isterim

Bence eğlenmek gülmek için yazılmış bir kurgu. Zaten olayların gerçek olmasındansa kurgu olmasını daha çok isterim
Ben en çok regl ped resimlerini atan, yerlesme kanamasımı konularına gıcık oluyorum.

Gercek olmasin tabi ki haklısınız.

Ben de yeniyim henüz üzen olmadı,üzdürmem de saygı çerçevesi içinde her türlü tartışırım pro da değilim
aaa siz o geçen ki konuda bana vijdansiz, yalancı, türlü türlü hakaret eden üyesiniz.
Evet evet siz her türlü tartisirsiniz ama saygı çerçevesi kısmı ayrı tartışma meselesi olur

X