Arkadaşlar bana görüşlerini bildirmek için benimle empati yapmaya çalışan, iyi kalpli insanlara çok teşekkür ederim. Bana kötü davranan ve alay edenleri ise anlayamıyorum. Ben size ne yaptım? Ben kavgadan çok uzak, sakin ve çok nazik bir şekilde yetiştirildim. Benim hayatımda hiç böyle şeyler olmadı. Rica ediyorum düşünün, benim gibi birinin hayatında babası ve çok sevdiği eşi bu şekilde kavga etse ne düşünürsünüz, ne yaparsınız? Eşim eve gelmiyor açıklamada yapmıyor. O cümlelerin ağırlığını anlayabiliyorum ve evet eşim gibi düşünemem etkisi benim üstümde o kadar olmaz ama yinede saldırdığı kişi eşinin babası ve kuzenleri. Eşime demiştim ki, babamla görüşmeyebiliriz. Kendisi bunu kabul etti. Bende onunla birlikte babamla görüşmeyecektim, ondan daha önemli değil, eşimin bir gururu var. Ancak babamı ve kuzenlerimi dövmesine nasıl "iyi yaptın kocacığım" dememi bekleyebilirsiniz? Bu hasta olmak değilde nedir? Ben daha samimi bir iletişim kuralım diye ismimi sizlerle paylaştım. Bununla bile alay edenler var. Gerçekten niyeti bana yardım etmek olan hanımlara çok teşekkür ederim. Moralim daha çok bozuldu.