Eşim babamla “tekrar” kavga yaptı çok üzgünüm boşanmak istiyorum?

Ben şiddetin her türlüsune karşıyım. Geri dönüşü yok maalesef 😓
Şiddet olmasaydı geri dönüşü olacak mıydı yani?
Kaldı ki babanın ki de sözlü şiddet ama onunki daha hafif geliyor nedense. Halbuki fiziksel şiddetin yarası geçer ama dil yarası geçmez. Baba hak etmiş damat iyi yapmış

Şiddet olmasaydı geri dönüşü olacak mıydı yani?
Kaldı ki babanın ki de sözlü şiddet ama onunki daha hafif geliyor nedense. Halbuki fiziksel şiddetin yarası geçer ama dil yarası geçmez. Baba hak etmiş damat iyi yapmış
Olmayacaktı elbette. Bunlar bu noktadan sonda birbirlerinden sağ salim ayrilabilirlerse bence kurban kessinler 🙈
Baba pislik zaten ama eş de ondan geri değil. Düşününce laflar çok kötü tarafa gidiyor yenilir yutulur değil olamaz. Çözüm şiddette olamaz olmamali bence .

Yaa Hanimlar hani kötü söz sahibinindi.
Ne çok vurmalı oldurmeli yorum var :KK43:
Şiddet hiç bir şey çözmez. Şiddet şiddeti dogurur. Elbette çok çirkin şeyler söylenmiş etmiş ama bunun çözümü ölüm, kavga gürültü olmamalı. :KK17:o_O
Ölüm olmalı demiyoruz da, insanına ve olayına göre malesef öyle bir risk var. Altından kalkamayacağı ağaca balta vurmasın kimse.

Olmayacaktı elbette. Bunlar bu noktadan sonda birbirlerinden sağ salim ayrilabilirlerse bence kurban kessinler 🙈
Baba pislik zaten ama eş de ondan geri değil. Düşününce laflar çok kötü tarafa gidiyor yenilir yutulur değil olamaz. Çözüm şiddette olamaz olmamali bence .
Bence şiddet bazı şeylerin çözümüdür. Ha çözümü olmasa bile en azından insanın içinde kalmaz. Sonradan "keşke 2 tane patlatsaydım" Diye pişman olmaktansa en iyisini yapmış

Değerli kadınlar en son bir konu açmıştım babam ve eşimin kavga ettiğine yönelik. Eşim kavgada haklıydı çünkü babam çok büyük hakaretler yapmıştı.

İsmim İpek Johanna Almanya’dan katılıyorum yarı Alman yarı Türküm kendimi tekrar tanıtmak istedim sizlere. Türkçem bozuk olabilir kusura bakmayın.

Mesajlarınızdan büyük moral buldum sizlere çok teşekkür ederim. Ama şuan çok kötüyüm ve boşanmayı düşünüyorum…

Eşim Kafkas kökenli bir Türk babam onun göçmen dedelerine bile hakaret etmişti “siz göç etmek için kadınlarınızı sattınız” ve benzerinde şeyler söylemişti.

Kocam bana karşıda soğuktu ama son konuştuğumuzda babamla görüşmemeye karar vermiştik. Herşey düzelecek sanıyordum ama öyle olmadı.

Eşim dün babamın ofisini basmış iki kuzenimde oradaymış. İçeri girer girmez beni hemen burada öldürün yoksa mikrop gibi üstünüze yapışır daha gitmem demiş. Direkt babama saldırmaya yönlenmiş ama kuzenlerim araya girmiş. Öyle olunca kuzenlerime saldırmış onları atlattıktan sonra babama vurmaya denemiş hatta bir tane vurmuş ama babam kaçmış. Ofiste herşeyi kırıp dökmüş sonra kadınlarını satanlar bunu yapar mı sen kadınlarını satanların torunundan mı kaçıyorsun diye bas bas bağırmış.

Böyle birşeyi nasıl yapar aklım almıyor aşırı moralim bozuk ağlamaktan kendime gelemiyorum. Boşanmayı düşünüyorum tamam haklısın ama neden böyle bir işe kalkışıyorsun üstüne üstlük karın arkandayken. Lütfen bana yardım edin ne yapacağım hiç bilmiyorum bu arada eşim eve gelmedi. Babamlar polise gitmemiş ama nolur bilmiyorum. Affedilicek bir yanı yok kesinlikle boşanmak istiyorum aklıma başka birşey gelmiyor.
En dogru karari siz daha iyi verirsiniz .ama şunuda söylemek isterim babaniz haksız kullandigi cümle cok yanliş madem öyle kizinida karılarını satan toruna vermicekti.o cümleyi kullanirken hic sizi düşünmedimi .eşinizdr haksiz babaniz kadar olmasada oda iyi halt yememiş görüşmeme karari almişiniz niye gidip dükkani basıyor .eger boşanirsaniz babanizlada konuşmayin böyle düşünen bir babayi ve sizi hic düşünmeden söyleyen babayla işin olmasin cok ayip cokkk .sizde kendinizi yıpratmayin onlar yüzünden arada kalan sen oluyorsun

Kafkas kökenli biri olarak babanizi kiniyorum. Allah bizim halkin cektigini onun evlatlarina cekmeyi nasip etmesin. Vallaha esiniz sonuna kadar hakli. Hic kusura bakmayin. Bencede bosanin adamin belki normal bir aileye düsme sansi olur ki. Kaldi ki babaniz rahat durmamistir. Adam günlerce bekleyip birden delirmemistir.

Arkadaşlar bana görüşlerini bildirmek için benimle empati yapmaya çalışan, iyi kalpli insanlara çok teşekkür ederim. Bana kötü davranan ve alay edenleri ise anlayamıyorum. Ben size ne yaptım? Ben kavgadan çok uzak, sakin ve çok nazik bir şekilde yetiştirildim. Benim hayatımda hiç böyle şeyler olmadı. Rica ediyorum düşünün, benim gibi birinin hayatında babası ve çok sevdiği eşi bu şekilde kavga etse ne düşünürsünüz, ne yaparsınız? Eşim eve gelmiyor açıklamada yapmıyor. O cümlelerin ağırlığını anlayabiliyorum ve evet eşim gibi düşünemem etkisi benim üstümde o kadar olmaz ama yinede saldırdığı kişi eşinin babası ve kuzenleri. Eşime demiştim ki, babamla görüşmeyebiliriz. Kendisi bunu kabul etti. Bende onunla birlikte babamla görüşmeyecektim, ondan daha önemli değil, eşimin bir gururu var. Ancak babamı ve kuzenlerimi dövmesine nasıl "iyi yaptın kocacığım" dememi bekleyebilirsiniz? Bu hasta olmak değilde nedir? Ben daha samimi bir iletişim kuralım diye ismimi sizlerle paylaştım. Bununla bile alay edenler var. Gerçekten niyeti bana yardım etmek olan hanımlara çok teşekkür ederim. Moralim daha çok bozuldu.

Arkadaşlar bana görüşlerini bildirmek için benimle empati yapmaya çalışan, iyi kalpli insanlara çok teşekkür ederim. Bana kötü davranan ve alay edenleri ise anlayamıyorum. Ben size ne yaptım? Ben kavgadan çok uzak, sakin ve çok nazik bir şekilde yetiştirildim. Benim hayatımda hiç böyle şeyler olmadı. Rica ediyorum düşünün, benim gibi birinin hayatında babası ve çok sevdiği eşi bu şekilde kavga etse ne düşünürsünüz, ne yaparsınız? Eşim eve gelmiyor açıklamada yapmıyor. O cümlelerin ağırlığını anlayabiliyorum ve evet eşim gibi düşünemem etkisi benim üstümde o kadar olmaz ama yinede saldırdığı kişi eşinin babası ve kuzenleri. Eşime demiştim ki, babamla görüşmeyebiliriz. Kendisi bunu kabul etti. Bende onunla birlikte babamla görüşmeyecektim, ondan daha önemli değil, eşimin bir gururu var. Ancak babamı ve kuzenlerimi dövmesine nasıl "iyi yaptın kocacığım" dememi bekleyebilirsiniz? Bu hasta olmak değilde nedir? Ben daha samimi bir iletişim kuralım diye ismimi sizlerle paylaştım. Bununla bile alay edenler var. Gerçekten niyeti bana yardım etmek olan hanımlara çok teşekkür ederim. Moralim daha çok bozuldu.
Şimdi olaylar büyüyecek ve büyüyor. Eşim Türkiye'deki akrabalarına haber vermiş babamın yakın akrabalarını bulup babama baskı kurmaları için. Eşimin annesi beni aradı ve iyi olup olmadığımı eşimin bana birşey yapıp yapmadığını sordu. Eşimin babası ve amcaları heyet halinde Almanya'ya gelip aile büyüklerimle konuşacak. Eşimi arasamda ulaşamıyorum. Beni silmiş gibi davranıyor.

Şey sanıyor olabilir mi kocasını, babişkosunun hediye ettiği oyuncak ayıcık? Sıkılınca atıyor falan.
Kendisi de sorunlu bence.

Bide ısrarla adını soyadını yazıyor.

Burda hafiye gibi kadın dolu, bi konu vardı hatırlarmısın kadının kocası kadını hem aldatıyor hemde çıplak fotolar gönderiyordu.

Üyeler kadını instagram bulup rahatsız etmişlerdi de kadın dava açmayı felan düşünüyordu.

Bu üyeyi de bulsunlar da görür gününü.

Kafkas kökenli biri olarak babanizi kiniyorum. Allah bizim halkin cektigini onun evlatlarina cekmeyi nasip etmesin. Vallaha esiniz sonuna kadar hakli. Hic kusura bakmayin. Bencede bosanin adamin belki normal bir aileye düsme sansi olur ki. Kaldi ki babaniz rahat durmamistir. Adam günlerce bekleyip birden delirmemistir.
Ben kesinlikle babamın arkasında değilim ve bu hakaretten dolayı sizden ve soydaşlarınızdan özür dilerim. Çok utanç verici ve kabul edilebilir değil. Atalarınız rahat ve huzur uyusun Allah onları cennetinde peygamber komşusu yapsın.

Şimdi olaylar büyüyecek ve büyüyor. Eşim Türkiye'deki akrabalarına haber vermiş babamın yakın akrabalarını bulup babama baskı kurmaları için. Eşimin annesi beni aradı ve iyi olup olmadığımı eşimin bana birşey yapıp yapmadığını sordu. Eşimin babası ve amcaları heyet halinde Almanya'ya gelip aile büyüklerimle konuşacak. Eşimi arasamda ulaşamıyorum. Beni silmiş gibi davranıyor.
Tamam siz zaten boşanıyordunuz, neden arıyorsunuz ki, söyleyin babanıza işlemleri başlatın, silse ne silmese ne sizi.

Kendisi de sorunlu bence.

Bide ısrarla adını soyadını yazıyor.

Burda hafiye gibi kadın dolu, bi konu vardı hatırlarmısın kadının kocası kadını hem aldatıyor hemde çıplak fotolar gönderiyordu.

Üyeler kadını instagram bulup rahatsız etmişlerdi de kadın dava açmayı felan düşünüyordu.

Bu üyeyi de bulsunlar da görür gününü.
Biliyor musun, sanırım sorunlu olan sensin. Israrla "o benim soyadım değil, daha samimi bir iletişim kuralım diye adımı paylaşıyorum" dememe rağmen "sorunlu, adını soyadını yazıyor" diyorsunuz. Sanırım okuma ve anlamanızda bir problem var. Beyninizin motor bölümünü en kısa zamanda kontrol ettirin. Artık bu saygısız yorumlara daha fazla tahammül edemeyeceğim. Geçen konuda sizinle son derece iyi bir iletişim kurmuştuk ama bu konuda benimle dalga geçmeniz kabul edilesi değil. Annem Alman, babam Türk diyorum. Johanna soyadım olduğunu düşünüyorsun. Babası Türk olan birinin soyadı nasıl Johanna olsun? Hiç mi mantığın yok anlamadım.

Sen o ismini kaldır istersen bak demedi deme burda ne üyeler var, senin lokasyonunu bile bulurlar biz daha önce böyle bi durum gördük kk da.
Kadın dava açıcam dedi, rahatsız eden üyeler için…
Sonra hiç aaa bana böyle yaptılar demeyin.

X