- 20 Ocak 2010
- 45.309
- 153.827
- 43
-
- Konu Sahibi penguen1246
Hala yenisin cici kıss 1 ay bile olmamış üye olalı daha çok şeylere alışacaksın sende üzülme veya git üzül ağlaÜzülme tatlım bunlara. Ben de yeniydim ilk senin gibi hissettim sonra bir kaç günde alıştım. Sen de alışırsın bazı üyeler negatif enerjilerini saçmaya geliyorlar. Geçen beni bir konuda iftiracı yalancı daha hatırlayamadığım bir sürü şey olarak ilan etti birisipeşimden de ayrılmıyor nasıl cekiciysem :)
Baba iğrenç bir adam midem bulandı. Kimseye nereli olursa olsun şöyle bir şeyi yazamazsın, koskoca bir insan topluluğuna hakaret edemezsin. Böyle şeyleri kafadan uyduranlar sapık tipler oluyor. Koca gayet iyi yapmış sapıkça atıp tutarsan karşı taraf haddini bildirir aynen böyle.
Kaldı ki Kafkaslar çok onurlu ve gururlu insanlar, çok sayıda Çerkes tanıyorum hepsi soylarından gurur duyuyorlar. Şu şekil şeyler yazılcak son insan topluluğu Kafkaslar, kaldı ki kültürlerinde kadınlar gayet ön planda alınıp satılan obje vb asla değiller.
Valla ne yalan söyliyeyim detaylara takılmadım okurken ama icimden de ne düzgün Türkce dedim.“Kavga yaptı” tabirinden çıkarmamız gerekirdi en başta
Bence eğlenmek gülmek için yazılmış bir kurgu. Zaten olayların gerçek olmasındansa kurgu olmasını daha çok isterimValla ne yalan söyliyeyim detaylara takılmadım okurken ama icimden de ne düzgün Türkce dedim.
Bide ben söyle düşünüyorum, psikoloji öğrencileri tepki ölçmek icin boyle konular acip degerlendirme yapiyorlar gibi de düşünmeye başladım.
Sizin buralarda yenileri uzuyorlar anladik pro üyeHala yenisin cici kıss 1 ay bile olmamış üye olalı daha çok şeylere alışacaksın sende üzülme veya git üzül ağla
Ben en çok regl ped resimlerini atan, yerlesme kanamasımı konularına gıcık oluyorum.Bence eğlenmek gülmek için yazılmış bir kurgu. Zaten olayların gerçek olmasındansa kurgu olmasını daha çok isterim
Oha onlar da mı var?!Ben en çok regl ped resimlerini atan, yerlesme kanamasımı konularına gıcık oluyorum.
Gercek olmasin tabi ki haklısınız.
Çok önemli bir avantajı yok maaş aliyoz sadeceSizin buralarda yenileri uzuyorlar anladik pro üye
Pro olunca avantaj ne
Olmaz mı, hepsi yeni üye pedlerinin ya da kan resimlerini çekip acaba gebemiyim vs vs konuları açıyorlar.Oha onlar da mı var?!
Al birini vur ötekine. Bir önceki konuda eşinize iyi demişti çoğu kişi, o da manyak çıktı.
Basıyon parayı alıyon proyuSizin buralarda yenileri uzuyorlar anladik pro üye
Pro olunca avantaj ne
Allah dermanını da verir inşallah ne diyelimOlmaz mı, hepsi yeni üye pedlerinin ya da kan resimlerini çekip acaba gebemiyim vs vs konuları açıyorlar.
Vayyy çok havalı.Çok önemli bir avantajı yok maaş aliyoz sadece
Basacak param kalmadi.Basıyon parayı alıyon proyu
Ay kahkaha attımAllah dermanını da verir inşallah ne diyelim
Ben de yeniyim henüz üzen olmadı,üzdürmem de saygı çerçevesi içinde her türlü tartışırım pro da değilimSizin buralarda yenileri uzuyorlar anladik pro üye
Pro olunca avantaj ne
Bana artık biraz dizi çekiyorsunuz gibi geldi ama neyse
Eskiden 50 tl falandıBasacak param kalmadi.toplayıp gelecem kaç parayasa Alaçam
aaa siz o geçen ki konuda bana vijdansiz, yalancı, türlü türlü hakaret eden üyesiniz.Ben de yeniyim henüz üzen olmadı,üzdürmem de saygı çerçevesi içinde her türlü tartışırım pro da değilim
hangi konudaaaa siz o geçen ki konuda bana vijdansiz, yalancı, türlü türlü hakaret eden üyesiniz.
Evet evet siz her türlü tartisirsiniz ama saygı çerçevesi kısmı ayrı tartışma meselesi olur