eşim asabi kalacaksa ben gitsem mi...

öyle hayatta hep idare ediyoruz ben yine idare etmeye razıyım. ama ufacık bişey için bile bana tahammül etmediğini görünce idare edecek kaynakların tükeniyo.
hep ben idare ediyorum. bi kere de ya sabır diyenin o olduğunu görsem.. evlilik bu olacak eminim sorunlar ama hep sen al yükü, sen bitir küslüğü, sen git sarıl, haklıyken bile huzursuz olan sen ol.. bunları görsün artık..

Asabi erkek çok sıkıntılı bir durum malesef. İnşallah durulur. Bu konuda bir terapistten yardım isteseniz?

amin.. valla eşim öyle yöntemlerden pek hazetmiyor tahmin edersiniz.. kendi de biraz biliyo hepsinin taktik,yol, yordam olduğunu..
eleştirel bakıyo yani..

iyi geceler...
şöyle bir eski konuşmalara baktım da... ne sular akmış köprünün altından... hep benden gitmiş...
hiçbir şey değişmemiş iyi anşamda, ama hep gerilemiş..
böyle dertleri okumaya girdim bayağıdır da yoktum buralarda, kendi dertlerimi görünce üzüldüm kendime, hala aynıyım arkadaşlar desem iyimser yaklaşmış olurum

Benim babam da asabi bir insan ama bize mukemmel biri cok iyi bir baba ve Eş. Simdi insanin huyu boyle diye hemen bana müsade ben gideyim denilmesi ona deger verilmedigini gosterir yeterince.

Can cikar huy cikmaz. Sizinde huyunuz cok bilmislikmis. Esinize göre. O sizden once davranip senin huyundan biktim ben gidiyom dese ne hissedirsin sevmiyor dersin demi.
Madem cekemiceksiniz bastan iyi taniyin şu adamlari huyunu suyunu bilin yada bilip degisir diye kabul etmeyin.

Çok üzüldüm
Belki yeni bir konu açıp içinizi dökebilirsiniz

Siz baştan okudunuz mu ki?

Çok üzüldüm
Belki yeni bir konu açıp içinizi dökebilirsiniz

hiç gerek yok inanın...

Siz baştan okudunuz mu ki?

Yok ben harfleri tersten yazip okudum. Ilk konuyu açış yorumunuza gore cevapladim farketmis olmaniz gerek. Bastan sona konularin çetelesini tutup yazmadim.

hiç gerek yok inanın...

Ben de farkettim öyle cevap verdiğinizi... Yani şuan verdiğiniz cevap biraz kopuk kalıyor.
o mesajı yazalı 3 yıl olmuş.. ve ben duruma suan tekrar bakmıştım :/
ayrıca sizin anneniz babanızın iyi bir eş olduğunu düşünmüşse ne mutlu ona.. ben düşünmemişim ve bugün malesef hala düşünemiyorum.

Ben de farkettim öyle cevap verdiğinizi... Yani şuan verdiğiniz cevap biraz kopuk kalıyor.
o mesajı yazalı 3 yıl olmuş.. ve ben duruma suan tekrar bakmıştım :/
ayrıca sizin anneniz babanızın iyi bir eş olduğunu düşünmüşse ne mutlu ona.. ben düşünmemişim ve bugün malesef hala düşünemiyorum.

Ne anlatmak istiyosun bacim sen aksam aksam.
Kendi konunu kendin hortlatmışın.
Bende gordum 2013 te açılmış.
Hala ayni hatta geriledi diye yazmışsın. Baktım basta sorunun neydi diye okudum yorum yaptim.
O kadar ugrasiyoruz iyilikte yaramiyor.

zahmet etmişsiniz vaktinizi almışım.. ama bu uslupla uğraşacağınıza uğraşmasanız da olurdu.

teşekkürler

M maveski , çocuğunuz oldu nu bu süreçte ?

Her kim arkasına dönüyorsa herşey aynı kalmıştır. Insanlar asla değişmez asla. Sadece biraz yontulabilirler.
Bu yontulma döneminde de olan karşı tarafın duygularına , sinirlerine ,yıllarına oluyor.

evet bir çocuğumuz var... ama bir ilişkimiz kaldı mı???
affetmek ve ama arkasından hep pişman olmak, yalama oldu.. ben de ilişkiyi iyice soğuttum :/
eşim ki zaten asla toparlayıcı bir rol üstlenmemişti bunca zaman.
benim bıraktığım yerde kalıyor..
iki sarılsam devam etsem, bi an bir küfür yada hakaret gelebiliyor.. ben de vazgeçtim...
o da hiç şikayet etmiyor, ben de ona ağlamıyorum...
ama kendime ve bebeğime göstereceğim bu sevgisiz evliliğe üzülüyorum.

16 Yıl oldu değişmedi çocuklar da var inan farketmez onlar için. .en azından benimki değişmedi malesef!!

16 Yıl oldu değişmedi çocuklar da var inan farketmez onlar için. .en azından benimki değişmedi malesef!!

sabrediyor olmama sabredemiyorum :/ sizin kadar nasıl sabrederim bilmem..
o unutup idiyor ben unutamıyorum ve asla ona onun gibi karşılık veren biri değilim hele de 2 yıldır çocuğum olduğundan beri hiç karşılıklı atışmadık, hep sustum..
buna rağmen nedir bu terbiyesizlik, saygısızlık??

Malesef ben cvp veriyorum duramıyorum..gergin olmasından çok sıkıldım değişmiyor degismesi zor, herşeye bahanesi de var. .bu cinslerle hayat zor

Malesef ben cvp veriyorum duramıyorum..gergin olmasından çok sıkıldım değişmiyor degismesi zor, herşeye bahanesi de var. .bu cinslerle hayat zor

ben de ev arkadaşı gibiyim, az sorun çıkaran, ondan bir beklentisi olmayan..
sıkıldım bitmeyen asabiyetinden ve de başkalarını idare edip bize kalmayan tahammülünden..

Benim avantajim çocuk gibi unutmam bu durumlari.oyle polyanna gibi dayanıyorum sanırım. .

Benim avantajim çocuk gibi unutmam bu durumlari.oyle polyanna gibi dayanıyorum sanırım. .

keşke bende de olsaymış biraz. gerçi ben çok defa unuttum ama o yeniledikçe hepsi aklıma geliyor ve bi yerden sonra kalbimin o tarafını kestim attım gibi oldu :/

aynen öyle. .malesef uzaklaşma oluyor ve bu gidişat hiç iyi değil, onun bağırmasi yüzünden bi yere onla değil çocuklar la gitmeyi tercih ediyorum çaktırmadan. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…