cnm benim hayat bir idare etme değil midir hayatta herşeyi idare ediyoruz ve hayat bir şekilde akıp geçiyor evlilikten beklentilerimiz hep yüksekti ki şimdi hayal kırıklığına uğruyoruz kıyamam allah rahmet eylesin anneciğim babamı hep idare ederdi susardı bişi demezdi bende hep kızardım ezdiriyorsun kendini diye şimdi bende yeri geliyor bişi diyemiyorum daha dün sucuğun hepsini yedin mi diye sorduğum için dünyanın azarını işittim ama hiç ses çıkarmadım baktım yanıma sokuluyor benimki tamam çok tepki verdim falan diye sırnaşıyor erkekler böyle işte ama giden bizden gidiyor haberlerinde değil
Asabi erkek çok sıkıntılı bir durum malesef. İnşallah durulur. Bu konuda bir terapistten yardım isteseniz?
Çok üzüldümiyi geceler...
şöyle bir eski konuşmalara baktım da... ne sular akmış köprünün altından... hep benden gitmiş...
hiçbir şey değişmemiş iyi anşamda, ama hep gerilemiş..
böyle dertleri okumaya girdim bayağıdır da yoktum buralarda, kendi dertlerimi görünce üzüldüm kendime, hala aynıyım arkadaşlar desem iyimser yaklaşmış olurum
Benim babam da asabi bir insan ama bize mukemmel biri cok iyi bir baba ve Eş. Simdi insanin huyu boyle diye hemen bana müsade ben gideyim denilmesi ona deger verilmedigini gosterir yeterince.
Can cikar huy cikmaz. Sizinde huyunuz cok bilmislikmis. Esinize göre. O sizden once davranip senin huyundan biktim ben gidiyom dese ne hissedirsin sevmiyor dersin demi.
Madem cekemiceksiniz bastan iyi taniyin şu adamlari huyunu suyunu bilin yada bilip degisir diye kabul etmeyin.
Çok üzüldüm
Belki yeni bir konu açıp içinizi dökebilirsiniz
Siz baştan okudunuz mu ki?
Yok ben harfleri tersten yazip okudum. Ilk konuyu açış yorumunuza gore cevapladim farketmis olmaniz gerek. Bastan sona konularin çetelesini tutup yazmadim.
hiç gerek yok inanın...
Ne anlatmak istiyosun bacim sen aksam aksam.
Kendi konunu kendin hortlatmışın.
Bende gordum 2013 te açılmış.
Hala ayni hatta geriledi diye yazmışsın. Baktım basta sorunun neydi diye okudum yorum yaptim.
O kadar ugrasiyoruz iyilikte yaramiyor.
16 Yıl oldu değişmedi çocuklar da var inan farketmez onlar için. .en azından benimki değişmedi malesef!!
Malesef ben cvp veriyorum duramıyorum..gergin olmasından çok sıkıldım değişmiyor degismesi zor, herşeye bahanesi de var. .bu cinslerle hayat zor
Benim avantajim çocuk gibi unutmam bu durumlari.oyle polyanna gibi dayanıyorum sanırım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?