Aynı benim huyuma suyuma sahipsin arkadaşım
Çünkü herhangi bir tartışma olduğunda gerilirim sıkılırım bazı insanlar gibi tartışmaya girip kendimi savunamam hatta bazı noktalarda bir insan benden hoşlanmasın rahatsız olurum.
Ve gel gör ki benim babamda senin eşin gibi biri tam olarak.
Ve bahsettiğin çocukta ben oluyorum
Çok sinirli ve asabidir ne dediğini hesaplamaz kendine göre doğruları vardır serttir.
Şöyle anlatayım 20 li yaşlarda daha fena ve daha yıpratıcıymış ama zamanla yumuşamış daha olgun biri olmuş
Ama Bitmiyor canım sonuçta bu adamın yapısı bu böyle gidiyor
bi kaç sene önce tatile gittik sahile yemek yemeğe gittik ailecek tabi biraz içti falan dönerken çok hızlı kullandı kardeşimde o zaman küçük baba yavaş kullan korkuyorum dedi.Aynı anlattığın gibi bi anda tozlar atarak durdu açtı kapıyı küçücük çocuğa bağırdı al sen kullan diye o gecemizi mahvetti o şekilde bunun gibi nicelerini anlatabilirim burda aslında kötü biri hiç değil ama dedğim gibi sert ve kendine göre doğruları olan bir adam biz onu böyle kabul ettik ve zaman geçtikçe dahada yumuşuyor.
Bana kalırsa boşanma sebebi olacak bir durum değil bilmiyorum belkide ben böyle alışık olduğum için garip gelmedi ama aranızda başka problemler yoksa zamanla birbirinizi idare edip yumuşayabilirsiniz gibi geliyor.