Eşim anormal derecede ailesine bağlı, çocuktan sonra değişir mi ? Çıkmazdayım lütfen fikir verin 🥺

Sizin adınıza da çok üzüldüm inşallah Allah benimde hakkımda hayırlı olanı seçmemi sağlar çünkü tek başıma yapamıyorum N Nitrit

Çok haklısınız aslında ailesi dışında ki konular da sorunlu bir evliliğimiz yok benim aklımda bu noktada karışıyor. Tek sorunumuzun eşimin ailesine karşı duruşu ve onların bunu bilip maddi manevi kullanması. Eşimle konuştuk ailesinin yanına gidip açık açık her şeyi konuşalım diyor ama ben bunun da çözüm olacağını düşünmüyorum çünkü onların karakterini değiştiremeyiz eşimin değişmesi gerek mümkünse The_Woman

Şüphelerim olmuştu ama bu noktaya geleceğini tahmin edemedim ki yalnızken gayet iyiyiz sorun telefonumuz çalınca onlara gidince başlıyor gizemliasli

İsyan bayrağını on gün önce çektim aslında hemde telefonda babasına karşı, söyledim sürekli arıyoruz zaten neden bu kadar küçük şeyler için arayıp sitem ediyorsunuz bu kadar alınacak bir şey mi bu diye fayda etmiyor ki on gün sonra bu sefer annesini arayınca babanızı da arayın alınıyo diyor ya ben sizi mutlu etme timi miyim egolarını sürekli üstümüzden tatmin etmeye çalışıyolar. Transferi iptal etme hakkım olabilir belki ama o zamanda eşim yurt dışına çalışmaya gidip dört ay gelmeyecek yani eşim gidene kadar kalan hayatımıza karar vermemiz gerekiyor ordinary

Sizin aileniz aynı şehirde mi?Onlarla gitme gelme durumunuz nasıl?Eşiniz her gün arıyor mu?Bu soruları eşinize sorun muhtemelen cevapların hepsi hayır.Sizin mecbur tutulmanız çok yanlış özel alanınız kalmaz aile bilinci oluşmaz ki bu şekilde.Bu durum bu aile bu eş bence değişmez çünkü bu onlar için hayatın doğal akışı olmuş

Bence de çok saçma ve daha neler neler var yazsam sığmayacağı ama yapmam gereken ne eşimle konuşmak mı inanın anlayacağı gibi o kadar çok konuluyorum ki anlıyor hal da veriyor ama sonrası yok bu akşam dedi ki gidelim konuşalım ailemle her şeyi bende bu çözüm olmayacak dedim kendisinin değişmesi gerek bana göre Cicek Kiz

Esinizin ailesi kac yaslarinda? 2 ay sorunu anlayip kabullenmesi ve kisiligi olusmasi icin cok erken bir sure esinize zaman taniyin.

O cinneti o kadar çok geçirdim ki kaç kere evden gitme noktasına geldim.
Üç yıllık evliyim eşimle aramda ki sorunları asla asla kendi anneme babama yansıtmam tek bir şey bile anlatmadım bu benim için kırmızı çizgiydi ama öyle bunaldım ki onların yanında cinnet geçirdim geçenlerde ve ilk defa kendi ailemin yanında açıldı bu konular ve annem bana açık açık böyle olmaz ayrıl bunları mı çekeceksin dedi

Babasına telefonda da söylemiştim ya biz sürekli arıyoruz neden böyle şeylere alınıyorsunuz bunu büyütecek tat kaçıracak ne var gibi ama fayda olmadı dusduru

Evet çevremde ki evliliklere bakınca asla böyle değil eşime sürekli örnek veriyorum arkadaşlarının evliliklerini kimse bizim gibi değil. Ben normal bi hayatım olmasını istiyorum çok mu şey bu hakkım değil mi bilmiyorum. Baştan çok taviz verdim eşimi sevdiğim ve kırılmamasını istediğim için şu an onların ceremesini çekiyorum bence. Bir de öyle bi büyüleri var ki bi yerden sonra aman istedikleri olsun da tadım kaçmasına giriyorsun ben kendimi hep öyle buluyorum Nooneathome9

Aslında sesim çok çıkıyor ama eşime karşı ve evde çok şiddetli tartışmalarımız oluyor ama ailesine karşı öyle büyük bi tepki vermedim kırıldığım yerlerde söyledim ya da belli ettim ama eşimle gerçek anlamda çok konuşuyorum çözmek istiyorum çözülmeyecek bir konu olmaması lazım bunun. Ama izlemem gereken yol ne onu bilmiyorum her şeyi denedim KudrAlobar

Eşimle bu ailesi hakkında ki tüm konular haricinde çok iyiyiz
Her hafta oraya gidip 2 gün kaldığınız ya da onların sizde kaldığı bir ilişki içindeyken nasıl ailesi haricinde çok iyi olabilirsiniz ki? ayrıca çocuk bu ilişkiyi nasıl düzeltsin torun olduğu anda sizden hiç çıkmayacaklarını göremiyor musunuz cidden?

İnanın bilmiyorum bu konular bu kadar değilken başladı çocuk isteğimiz ve olmadıkça daha da yıprandık sonra bu konular .. eskiden sanırım dayanma gücüm vardı bu kadar sorun etmiyordum belki de ama şu an kendimden çok bebeği düşünüyorum belki ondan sebep son zamanlarda dayanamaz ve sorgular oldum kendime yapıldı ama çocuk olunca da devam ederse bunu yapmamalıyım düşünceleri yeni başladı Tahin Helva

Hiç normal değiller annesi de babası da kardeşi de .. evlendiğinin yeni bi ailesinin olduğunun farkında değiller eşimde değil P paki34

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum buna farkında olmadan mecbur bırakıldım bir süre sonra şuna döndüm nasılsa arıyor bari ben kendim müsait olduğum saatte arayayım sonra bi baktım surat asmasın diye ben her gün arıyorum ama ben bundan memnun değilim ki yasak savmak için yapıyorum tadım kaçmasın diye yapıyorum.
Arkalarından konuşmuyorum telefonda babasına da söyledim neden bu kadar küçük şeyler için alındık deyip bizi arıyorsunuz sanki normalde hiç aramıyor muyuz niye böyle oluyor sürekli neden alınıyorsunuz diye B Buffalosos

Uzun konuşmalar olmuyor zaten bende bunu yasak savmak için sırf surat yememek için yapıyorum kimi zamanda gerçekten aramamız gerekiyor atıyorum bi şey sormak için etmek için öyle .. yoksa kendi aileme karşı böyle değilim böyle yetişmedim ve onlar aksine hiç dert etmez ama eşimin ailesi öyle değil bende kendimi onlara uydurmaya çalışırken buldum ve bataklığa battım çıkamıyorum Pembekoala35

Aslında sorunu çocuk yapıp çözmek istemiyorum çocuk çok daha önceden istediğimiz bir şeydi iyi olalım diye karar vermedik. Ama tam tersi eğer iyi olmayacaksa önceden verdiğimiz karardan dönmek için sorguluyorum X xDerinMavix

Muhtemelen stresten olmuyor zaten ben herşeyi ince düşünen bi insanım herkesi mutlu etmeye çalışmaktan kendim yok oldum, nişanlılık sürecinde elbette böyle değildi ama şüphelerim olmuştu. Cinnet çok geçirdim eşimle çok şiddetli tartıştık bana hal verdiği yerler de oluyor ama sonrası yok haklısınız benim önce kendime saygı duymam gerek eşimin bana saygı duyması gerek yoksa ailesi neden duysun Peeves

3 yılın ilk iki yılı eşimle altışar ay yalnız geçirdik ve çok iyiydik ülkeye gelince ikimizin ailesini de görmeye kalmaya çalıştık çünkü yarım sene ayrı kalmıştık ve bu durum o derece rahatsız etmedi ama o süreç artık bitti eşim tek gidiyor ve artık bende onu bekleyen özleyen taraftayım o yüzden o süreçlerde çok anlayamadım eşimde kabul etmedi anladığım noktalarda ama şu son günlerde sürekli bunu düşünüyorum yanlış yapmak istemiyorum G gulbeyaz13

Nasıl büyüyecek peki 35 yaşında adam ama benim aileme bağlılığımdan daha bağlı, ben bile kendi ailemle o kadar sık görüşmek istemiyorum evimde olmak istiyorum o öyle değil biraz mesleğini de öne sürüyor aylarca uzaktayım gelince göreceğim kalacağız diye ama o zaman keşke evlenmeseydi ve zaten bence evlenmemesi gerekirmiş C cileklipasta95

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…