- 30 Haziran 2013
- 21.081
- 16.437
-
- Konu Sahibi pembeciceksi
Olan da düzelteceğiz diye yapılan çocuklara oluyor canım.Çocuğun sihirli değnek olduğu fikrini kim aşılıyorsa kadınlara artık bıraksın. Kimse düzelmiyor kendinizi kandırmayın.
Ben de çok çocuk seven isteyen biriyim. Benim de ahim şahım bir evliligim yok. Ama yine de çocuktan hiç pişman olmadım. Ama inanın sizin durumunuzda çocuk hiç iyi olmaz. Ayrılsaniz bile surekli bu baskıyı sıkıntıyı hem siz hem çocuğunuz yaşayacak. Çocuk gerçekten dogurmakla değil birşey paylastikca sevgisi artan bir duygu. Yani ne bilim yasiniz geçse bile evlat edinirsiniz yine anneliği tadarsiniz büyük ölçüde. Hemen bosanin demiyorum ama önce bir dur deyin herkese. Bir sesiniz çıksın. Çocuğun ilk aylari zaten çok zor bir de bunlar böyle darlarsa kafayı yersiniz sütünüz kesilir. Kendiniz için yapamiyorsaniz bile çocuğunuz için once bir mucadele edin. Hayır demenin konforunu ben de 40 li yaslarima doğru yaşamaya başladım. Hala gerildigim anlar oluyor ama gerçekten insanın ilk ogrenmesi gereken şey hayır demeyi bilmekHayır öyle değil benim ismim bile anne olmak istiyorum ve bu kararımız çok önceden vardı gerçekten istiyorum düzelsin diye aklımızda yokken çocuk yapalım değil yani mevzu. O kararımız isteğimiz hep vardı sadece şu sıralar bunu çok sorgulamaya başladım acaba bu kararı ertelemeli miyiz ya da bu işi bitirmeli miyim diye. Çünkü çocuk olduktan sonra bu iş bitmeyecek hep hayatımda eşim ve ailesi olacak boşansak bile olacak o yüzden çok iyi düşünmek istiyorum ama aklım yetmiyor artık
Evet ama ben eşimle aile olmuş gibi hissedemiyorum o ne kadar inkar etse de, ama çocuk olunca artık bakması gereken bi ailesi var benimde kendi sorumluluklarım var bilincine girer mi düşüncesiCiRiLLA