- 25 Aralık 2022
- 317
- 185
- 29
- Konu Sahibi pembeciceksi
İnanın bilmiyorum konuşmasaydık kafam netti çok sinirliydim ama içten içe aramasını bekliyordum ailesi bu derece mi önemliymiş diye şimdi ise evet aslında belki de verebileceği en maksimum cevapları söyledi. Kendi gibi olmamı istedi aslında o mesela ailesinin tüm fertleriyle ağız kavgası etse bile çok üstüne düşmüyor ben onun için üzülüyorum haksızlığa uğruyor niye ailesi ona böyle yaptı diye ( kendi meseleleri benimle alakalı olmayan konularda da ) o komedi programı açıyor hadi gel mısır patlatalım diyor, diyorum ki ciddi misin şu an böyle bi kaos yaşadın ve tv mi izleyeceksin diye napayım diyo ama aynı durumun yarısını ben yaşasam yataktan çıkmıyorum yemek yemiyorum falan yani.Eger denemek istiyorsanız bence ailesini hiç aramayin . Siz arayıp sorup huzur kaçmasın dedikçe daha çok huzur kaciracaklar . Bırakın uzak kalsınlar, sizi kötü bilsenler . Bu sayede saygı duymayı öğrenecekler . O zaman da ayda bir konuşursunuz.
Evet eğer öyle olursa bende öyle düşünüyorum bu milat olur belki diye telefonu kapatmadan önce de huzurunuz kaçmasın kapatalım demişlerdi bundan sonra da bile isteye kaçırmak isteseler bile ben izin vermediğim müddetçe kaçıramazlar eşimin dediğine göre.