Sonradan biraz zaman geçince eşim dışarı çıkmıştı, kaynana da balkona çıkmıştı. Baba ile kaldığımızda ne oldu da annem öyle oldu dedim ilkte bilmiyorum kızım dedi. Bende sonra dedim ki biz eşimle anlaşamıyoruz böyle şeyler oldukça bakın benim en stres olmamam süreçlerde ben çok kötü şeyler yaşadım. Sonra süreci sordu kaynadı. Sonra dedi ki telefon konuşmalarıyla yanlış olduğuyla ilgili konuşuyordu (eşimin adını dedi ) sonra annen öyle oldu dedi felç olacak sandım dedi. Bende bi şey demedim. Sonra dedim ki benim bir tane kocam var baba. Benim yanımda kocam varken benim nereye nası gideceğimi soruyorsunuz ben yanımda oturan kocama hesap vermiyorum siz beni sorguluyorsunuz kim ne kadar yakın diye dedim. Ben bilirim kim ne kadar yakın nereye gideceğim çocuk değiliz dedim. Haklısın dedi orda benim hatam var dil sürçmesi oldu dedi o arada ses oldu kayınvalide geldi sustuk ikimizde. Ama sonra yine kayınvalide ile konuşmayıp yüzüne asla bakmadım.
Şimdi size soruyorum bu nedir günah almak istemiyorum ama son kozunu oynadı gibi görüyorum. Resmen eşime sen bana böyle davranınca sen bana kızınca böyle olacağımın göz dağını verdi kadın. Eşime o kadar daha acıdım ki böyle olmasına hiç şaşırmıyorum aynısını benim annem yapsa bende manipüle büyürdüm. Demek ki hep böyle bastırıldı sesini çıkardığı anda fenalaşmalar krizler.. suçluluk duygusu aşılamaya çalışacak artık, resmen ne kendine daha fazla laf ettirdi ne bi şey o an orda değildim ama uygun anda çıkış yolu olmayınca vurdu kendini ağlama krizine hem sıyrıldı hem konuyu kapattı hem başka sitemlerin önünü kapattı. Çok komik çok gülünç acıyorum artık. Ama çok zeki bi kadın yemediğimi anladı diye düşünüyorum çünkü o olay öncesi ve sonrası hatta olay sırasında iki dudağım hiç açılmadı hiç bakmadım hiç ilgilenmedim. Çok sinirliydim ama aynı zamanda çok rahat..
Khomyuk M muvahhis Katibin Ruhu