Eşim anormal derecede ailesine bağlı, çocuktan sonra değişir mi ? Çıkmazdayım lütfen fikir verin 🥺

Bunlarin bir işaret olduğunu düşünebilirsin. Rabbım hayırlı olanı versin diye boşa demiyoruz . Çocuğun olmuyorsa vardır bir bildiği ya da transferine az kala böyle bir durum oluşuyorsa vardır Rabbimin bir işareti. Anlamak lazim

Çok üzgünüm ki sizinle aynı şeyleri yaşadım.Her gün kayınvalidemi aramazsam onun kırılacağı gerçeğine inandırıldım,görev bildim kendime.Kendim aramaktan geçtim ben ayrı eşim ayrı arar.Ve şuan 9 aylık hamileyim gebeliğimin son günleri.her şey aşırı zor geliyor.biliyorum yaşamadan anlamayacaksınız.ama gerçekten çözüm değil aksine çok daha zor.

Yaşın çok genç anne olma şansını kaybetmiş değilsin. Son şansın bu aileci adam değil.
Benim arkadaşım 8 senelik evliliğini bitirdiğinde 32 yaşındaydı. Bir sene sonra biriyle sevgili oldu 34te tekrar evlendi. Çok daha yakışıklı çok daha kıymet bilen çok daha kariyerli biriydi. Çocuklarını 36da aldılar kucaklarına.
Hayatın ne getireceği belli değil. Umutsuz olacak yaşlarda değilsin genceciksin

Anladım evet arkadaşınızda da belki uzun süre kalamazsiniz ama benim demek istediğim bu bir milat olup ailesi işin ciddiyetini anlasa dahi yine değişmez bir şey ki kendiniz de farkındasınız bakın diyorsunuz eşimin çözmeye çalışacağını sanmıyorum diye. O yüzden siz yeni bir sayfa açmanın yoluna bakın. Akrabalara şimdilik rahatsızdı gelemedi falan deyin gerekirse olaylar netleşene kadar. Şimdi o çok mühim bir mesele değil diğerlerinin yanında

Ailesi yüzünden bitti ama aynı zamanda ailesi ve benim aramda köprü olamadığı için onları hep birinci sıraya koyduğu için bitti
Eşim anlamıyor aslında anlıyor ama bir şey yapamıyor o kadar çok konuştum ki inanın o kadar çok ama faydasız

En çok ona üzülüyorum ve ben onun için o kadar fedakarlıklar yaptım ki ama benim onda hiç kıymetim yokmuş yalandan bile olsa gitme ben çözeceğim diyemedi, diyemiyor ailesi bu derece benden önemli geliyormuş şu an bununla yüzleştiğim her dakika bana ölüm gibi geliyo emeklerime acıyorum senelerime acıyorum bir insan bu kadar basiretsiz olamaz

Evet bende çocukluktan kalma olduğunu düşünüyorum babası çok uzun aylar dışarıda çalışmış ve eşime bi görev yüklenmiş yıllarca, oğlunu eşi yapan anneler diye bi şey var ya bence öyle bi durum

Tanıdığınız için üzüldüm şu an pişman ama evladına sarılır belki unutur ben tamamen yalnızım

Son durum nedir, ses soluk yok mu eşinizden?
Hayır yok, barışmak istediğim için değil ama ederimi gördüğüm için kahroluyorum. Arkadaşımda kaldığımı bile bile ne arıyor ne yazıyor şu an ne yaptığını bile bilmiyorum artık yarın ailemin yanına gideceğim babama hemen demem belki ama annemle konuşacağım

Evet çalışmıyor zaten onu çok iyi tanımışım aramadı yazmadı. Barışmak istediğim için değil ama beni nasıl böyle yüzüstü bırakabildi hiç mi sevmemiş nasıl içi rahat beni nasıl aramadan durabiliyor diye düşünmekten kahroluyorum. Ben çok sevmişim çok şeye katlandım ama o ben herşeyi halledeceğim sen merak etme vs vs gibi şeylerde deme cesaretinde bile değil çok acıyorum kendime

Sizin için de üzüldüm inşallah her şey yoluna girer
Ben de çok üzgünüm şu an bunları yaşamak ve bitme aşaması çok canımı acıtıyor

Evet belki bi gün uyandığımda bugün iyiyim ve iyi ki yaptım diyeceğim ama o gün ne zaman gelecek bilmiyorum belirsizlik çok zor böyle büyük acılar yaşamamak için ayrılık acısı boşanma zorluğu yaşamamak için çok emek ettim belki de herşeyi yuttum sabrettim ama eninde sonunda o gün geldi ve yaşıyorum

Sizin için de üzüldüm inşallah her şey yoluna girer
Ben de çok üzgünüm şu an bunları yaşamak ve bitme aşaması çok canımı acıtıyor
bende sizin adınıza çok üzüldüm.anlattıklarınızın çoğunu yaşadım,her şeyden önce bu hissi biliyorum.2.plana atılma hissi çok zor bir kadın için.ailesi için beni defalarca sildi eşim kaç gece ağlayarak uyudum tek başıma bilmiyorum.ben ailemi karşıma alarak evlenmiştim hiç sesimi çıkaramadım.o yüzden yapabiliyorsanız eğer kararınızdan vazgeçmeyin.inanın daha güçlü daha mutlu olursunuz

Üstelik ailenizi karşınıza alarak evlenmişsiniz ve böyle bir şey yaşıyorsunuz herkesin acısı kendine zor Allah yardımcınız olsun
Şu süreci bir atlatabilsem iyi olacağıma inanıyorum ama çok zor sürekli ağlıyorum arkadaşımın evindeyim hiç bir şeye konsantre olamıyorum tek düşüncem saplantılı bi şekilde neden aramıyor düşüncesi ben kaç yılımı verdim ailesi bu kadar mı kıymetliydi neden evlenerek benim başımı yaktı böyle insanlar asla evlenmemeli
Olan bizlere oluyor

Konuyu takip ediyorum merak etmeyin. Eşinin ailesi aradan çekilse kendi aralarında bir sorun kalmayacak. Zaten konu sahibide yazmış yurtdışında yaşadığımız zaman hiçbir sorunumuz yoktu diye. Adamın ailesi saçma sapan davranıyor, o da nasıl tepki vereceğini bilmiyor. Adamı asla savunmuyorum. Zaten idare et evine dön de yazmadım. Döneceksen ciddi sözler al, eşin ailesiyle de konuş öyle dön dedim. Çünkü konu sahibi eşini seviyor ve düzelsin istiyor.

Evet saçma ama eşimi seviyorum ne yazık ki o beni hiç sevmemiş tüm gün boyunca tek bir çaba yok. Gerçekten ailesinin bu derece evliliğinden önemli olduğunu bilmezdim işler bu noktaya geldiğinde bile bi çabası yok. Sizce o beni hiç mi sevmemiş başlarım böyle işe ailem ne düşünürse düşünsün ben eşimle aramı düzeltmek için ne gerekiyorsa yapacağım diyemiyor.
Bu çok acı veriyo bana delirmek üzereyim o evde ki herşeyi kırıp döküp gitmediğim için kendime kızıyorum şu an anca öyle şeyler hırsımı giderir sanki açıp ailesine ağız dolusu şeyler söylemek istiyorum açıp eşime erkekliğin batsın demek istiyorum lanet olsun hepsine ben bu çabalarımla bunları yaşamayı hiç hak etmedim.
Ben onunla beraber yurtdışında çalışırken babam hastaneye yoğun bakıma kaldırıldı ben onun yanında olurken babamın cenazesini göremeyecekmişim nerdeyse. Ben bunları mı hakediyorum ya

Hayir , keşke yapmayıp Hergun arayan kv kpeder neden sessiz kalıyor acaba ,neden aramiyorlar. İşine mi geliyor onların. Yapma etme kizim evine don demek her buyugun harci degil .Çocukları tamamen onların oldu. Artık doya doya beraber uyusunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…