- 14 Ekim 2018
- 1.546
- 1.742
- 25
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
tek emekli maaşı ile geçiniyorlarAnnesi ve babasi muhtaclarmi? Eğer, jest yapiyorsa saçmaliğin önde gideni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek emekli maaşı ile geçiniyorlarAnnesi ve babasi muhtaclarmi? Eğer, jest yapiyorsa saçmaliğin önde gideni.
Valla aynı şekilde, şimdi ben çocuğum var çalışmıyorum mecburen. Ee ben çalışmıyorum eşim çalışıyor onun parası mı ? Çocuk kimin sadece benim mi.
Evladını çok seven, ona göre davranacak elin kızı da keriz değil. Evde bir şeylerden kısıyor konu sahibi çocuğunun boğazından kısıyor. Beyefendi annesinin faturasını ödüyor. Birde böyle anneler çok bencil olur işin garibi. Benim ki olsa açlıktan ölse kızım oğlum bana şunu alın bunu alın demez. Kötü olmayalım evimizde diye. Böyle tipler gerekirse boşanın yine de gönlümü yapın der.
tek emekli maaşı ile geçiniyorlar
He aynen bide bu var, nasılsa kadın çalışıyor masraflara yetiyor diye. Kocasıda artık kendi ailesine çalışır :) bazı aileler de özellikle okumuş memur olmuş çocukların ailelerinde ömür boyu sömürme isteği var. Çocuklarına da suç bulamıyorum anne isterse adam ne desin. Seni şöyle okuttum böyle okuttum. Uzun uzun yazıyorum da :) aynı şeyi annem yaşadı aslında. Çok fakirlermiş zamanında annem çok çekmiş bi şekilde biriktirmişler işler yapmışlar durumları gayet iyi. Babamın ailesi halalarım yıllarca anneme küs cephe almış durumda. Neymiş babamın durumu iyiymiş neden onlara yardım etmemiş. Lan iyide kadın neler yaşayarak kazandı , senin için mi kazandı.Benim böyle konularda her kadina verdiğim cevap aynıdır.
Adama iyice borca sok, iyice bunalsin, 3 bucuk atsin totosu. Bakalim, anasının faturasına para kaliyormu.
Kadin kuş kadar memur maaşını yitirmeye çalışıyor (ev kira, çocuk var) adamda ağalik taslıyor.
Bide babasi için kredi çekmiş. 20 bin oraya, 500 KVye...
Ne bereketli paraymiş.
Kadin çalışip eve para getirse adam artık sirf ana babasina çalışır.
Ben size hak veriyorum aynı durumu yaşayan biri olarak. Benim de eşim ailesine benden gizli gizli bir çok şey almış ve bana durumumuz yok idareli harcamalıyız diye sürekli uyardığı halde. Evlendikten sonra bütçe sizin bütçeniz ve eşinizin maaşı sizin ve eşinizin. harcamalara ortak karar vermeniz gerekiyor eğer gönlünüz yoksa orta yolu bulmanız gerekir Yoksa her maddi konu tartışmayla sonuçlanır ve ayrıca hem çalışmanızı istemeyip hem de ben istediğim gibi davranırım benim param muamelesi yapmak çok yanlış. Elbette siz de anne babanıza bir şeyler almak bazen hediye bazen yardım etmek isterdiniz kendinize ait bir maaşınız olsa. Siz bence biraz da bu adaletsizliğe kızıyorsunuz aynı benim gibi Ama bence bu konuyu düşünmemeye çalışın çünkü hem kendinize zarar verirsiniz hem de eşinizin gözünde hesapçı biri gibi gözükürsünüz ve günün sonunda siz haksız duruma düşersiniz biraz sabırBeyefendi izin vermiyor çalışmama.. dünyanın kavgasını ettik
yani ucu ucuna yetiyor onlara.diger kardeşler cimri, benim kv de parayı cok sever herkes tiksinmiş o yüzden haklı olarak kimse bir şey yapmak istemiyor. ben bir şey demiyorum ama babası için babası eşimi düşünür kıymetini bilir. eşim de benden elinde olsa da olmasa da asla kısmaz borc konusunu asla acmaz ben sıkıntı yapmayayım diye.ben de ona anlayış gösteriyorumTek emekli maaş yetmiyordur. Insan yardımcı olur.
Diğer kardeşlerde ellerini taşın altina koysalar iyi olur
Çalışmak için izin istemeyi buralardan okuyorum. Bakin o parasını harcarken size sormuyor. Siz niye hayatınızı bu kadar etkileyen bir durum için ondan izin istiyorsunuz. Kıt kanaat gecinerek öyle yaşam mi olur. Hemde imkan varken.Beyefendi izin vermiyor çalışmama.. dünyanın kavgasını ettik
Çok doğru500 lira fatura için kavga etmeyin derdim ama madem sizin çalışmanıza izin vermiyor tek maaş kıt kanaat geçindiriyor kavga etmekte haklısınız. Ama bakın eşiniz sizden izin almadan babasını emekli ediyor, annesinin faturasını ödüyor, sizin ailenize sizin dediğinize göre para giderse sorun yapıyor, bunlar neden oluyor sizce? Neden sizden izin almıyor ve ondan izin almanızı bekliyor, sizi neden boşanma ile tehdit edebiliyor? Çünkü eşinizin ekonomik özgürlüğü var. Kazandığı parayı kendi istediği doğrultusunda harcıyor sizin bir hakkınız olduğunu düşünmüyor. Ona muhtaç olduğunuzu, karnınınızın tok olmasının yeterli olduğunu düşünüyor, ona muhtaç kalmanızı istiyor. Bence buna müsade etmeyin madem mesleğiniz var işe girip çalışın. Boşanır mı boşanmaz mı bunu da ona bırakın. Sizde ekonomik özgürlüğünüzü kazanın üç kuruş için canınız sıkılmasın, gönlünüzce harcayın kendi paranızı.
Yazdıklarınız dışında başka şeyler olduğu düşüncesine kapıldım. Yoksa 500 tl için bu kadar kendinizle kavga etmezsiniz.Hanımlar delirmek üzereyim bana bir akıl verin ne olursunuz..
10 yıllık evliyim ne düğünümde ne evimde bir iğne katkıları yok. Eşimin borçlarının cenemesini hep ben çektim,çekiyorum. Eşim memur ama memur gibi değil üst baş almaya bile zorlanıyoruz aylık 20 bin tl kredi ödemesi var, 10 bin TL kira veriyoruz birkaç ay sonra 16 bin TL olcacak kiramiz.
Neyse aylar önce annesinin telefon faturasini ödediğini öğrendim tartıştık falan inatla ödeyeceğim dedi geri adım atmadı bugün güncel faturası 450-500 TL
Belki çok bişey değil ama düşüne düşüne kafamda kocaman bir sorun haline geldi az önce yine bağırış çağırış kavga ettik hakaretler küfürler. Kadının yüzünden evimde huzurum kalmadı . Bana karşı iyi olsalar iyilikten anlayıp iyi niyetle yaklassalar belki içimden gelerek ödesin isterim ama öyle gözüme batıyor ki kafamda düşünmeden bir anım geçmiyor resmen takıntı oldu. Babama bin lira verse lafı oluyor. çalışmak istiyorum izin vermiyor bende bizim rizkimizdan veriyorsun helal etmiyorum dedim şuan küsüz ne yapmalıyım var mı bu durumda olan delirmek üzereyim
Yahu abartmayın dogurmuş büyütmüs okutmuş size vermiş adamı. Ne olacak yaa faturadan.Hanımlar delirmek üzereyim bana bir akıl verin ne olursunuz..
10 yıllık evliyim ne düğünümde ne evimde bir iğne katkıları yok. Eşimin borçlarının cenemesini hep ben çektim,çekiyorum. Eşim memur ama memur gibi değil üst baş almaya bile zorlanıyoruz aylık 20 bin tl kredi ödemesi var, 10 bin TL kira veriyoruz birkaç ay sonra 16 bin TL olcacak kiramiz.
Neyse aylar önce annesinin telefon faturasini ödediğini öğrendim tartıştık falan inatla ödeyeceğim dedi geri adım atmadı bugün güncel faturası 450-500 TL
Belki çok bişey değil ama düşüne düşüne kafamda kocaman bir sorun haline geldi az önce yine bağırış çağırış kavga ettik hakaretler küfürler. Kadının yüzünden evimde huzurum kalmadı . Bana karşı iyi olsalar iyilikten anlayıp iyi niyetle yaklassalar belki içimden gelerek ödesin isterim ama öyle gözüme batıyor ki kafamda düşünmeden bir anım geçmiyor resmen takıntı oldu. Babama bin lira verse lafı oluyor. çalışmak istiyorum izin vermiyor bende bizim rizkimizdan veriyorsun helal etmiyorum dedim şuan küsüz ne yapmalıyım var mı bu durumda olan delirmek üzereyim