Şimdi herkes tabi annedir hakkı vardır emeği vardır demiş doğru tabi hepimiz büyütüyoruz..
Ama kendi eş ailemi düşündüm nişandan düğüne kadar bana getirdiği boş beleş patik parasına kadar eşime kartlarla aldırmışlar düğünden sonra biz aylarca o kartları ödedik.. evin eşyalarını, düğünü, gelinlik aklınıza ne gelirse hepsini eşim ve ben yaptık. Bende çalışıyordum iş yerinden avans aldım eşime gönderdim düğün sırasında cebinde paran olsun diye. Ha eşimin ailesi zengin miydi tamam değildi ama ufakta olsa bir şeyler yapabilirlerdi yapmadılar. Takı da takmadılar. Kredi ile 2 bilezik aldı eşim yine birlikte ödedik.
Peki kv naptı ben salonuma teşhir, beğenmediğim ucuz mobilya aldım. Düğünden 6-7 ay sonra fazlaca pahalı bir gösterişli salon takımı aldı evine. Şimdi Harcamalarını görüyorum aman Allahım. Ne değişti 1 senede kocası aynı işi yapıyor.
Daha bir sürü detay var. Ee şimdi kocam bana dese ki ben annemin telefon faturasını ödeyeceğim. Valla helal etmem. O çalışıyor olabilir ama biz artık aileyiz aynı bütçeyi paylaşıyoruz.
Konu sahibinin de böyle sebepleri vardır. Hak veriyorum.