sen eşinin ödediği miktardan ziyade ailesiyle yaşadığın sıkıntıları hala atlatamamışsın bence canım
ve şimdi bu 25tl içinde kalanları gün ışığına çıkaran bir vesile oluyor
eşin ne güzel senin ailenle gayet samimi ve iyi anlaşıyormuş
kendi ailesiyle arasının düzelmesine bozulma bence, belki onlarla konuşup düğün zamanındaki sıkıntıları halletmişlerdir
küs kalsalar daha mı iyi olur? düşünsene kendi ailesinden yüz çeviren biri başkasının ailesinden de çevirmez mi?
bence faturaya bozulmamalısın ki ben faturadançok unutulmamış kırgınlıklara bozuk olduğunu hissettim nedense
eşinle konuşup düğün zamanındaki kırgınlıklarını unutamadığını anlat
onun ailesiyle arasının bozuk olmasını tabi ki istemeyeceğini ama hiçbirşey olmamış gibi davranmasından dolayı üzüntü duyduğunu da paylaşabilirsin
bu arada benim eşimin ailesinin 3 evi var ama benim eşim de annesinin faturasını ödüyor
faturayı görünce ilk yaptığım kendi annemin tel. faturasını ödemek oldu; hala da ödüyorum
babam emekli olduğu halde hala çalışır ve bizim içni elinden geleni yapar
annem de babam emekli olana kadar el işi yapıp sattı
eşim hiç çalışmamış annesinin emekli olduğu günden beri hiç çalışmayan babasının ödemesini yapıyorsa benim bir fatura ödemem de çok olmasa gerek
eşime hiç kızmadım bu konuyla ilgili, annemi mutlu etmiş oldum bu vesileyle
ve şimdi bu 25tl içinde kalanları gün ışığına çıkaran bir vesile oluyor
eşin ne güzel senin ailenle gayet samimi ve iyi anlaşıyormuş
kendi ailesiyle arasının düzelmesine bozulma bence, belki onlarla konuşup düğün zamanındaki sıkıntıları halletmişlerdir
küs kalsalar daha mı iyi olur? düşünsene kendi ailesinden yüz çeviren biri başkasının ailesinden de çevirmez mi?
bence faturaya bozulmamalısın ki ben faturadançok unutulmamış kırgınlıklara bozuk olduğunu hissettim nedense
eşinle konuşup düğün zamanındaki kırgınlıklarını unutamadığını anlat
onun ailesiyle arasının bozuk olmasını tabi ki istemeyeceğini ama hiçbirşey olmamış gibi davranmasından dolayı üzüntü duyduğunu da paylaşabilirsin
bu arada benim eşimin ailesinin 3 evi var ama benim eşim de annesinin faturasını ödüyor
faturayı görünce ilk yaptığım kendi annemin tel. faturasını ödemek oldu; hala da ödüyorum
babam emekli olduğu halde hala çalışır ve bizim içni elinden geleni yapar
annem de babam emekli olana kadar el işi yapıp sattı
eşim hiç çalışmamış annesinin emekli olduğu günden beri hiç çalışmayan babasının ödemesini yapıyorsa benim bir fatura ödemem de çok olmasa gerek
eşime hiç kızmadım bu konuyla ilgili, annemi mutlu etmiş oldum bu vesileyle