- 30 Haziran 2013
- 22.026
- 1
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi annelikyolunda4
-
pasif kararlı davran normal bir ses tonu ile gitmiycem de bırak tartışma.Zaten gitmicem dedikleri gibi yüzsüz değilim gideyim. Ama eşimle bu konudan tartışmak bile istemiyorum derdim şu tartışıp kavga etmeden nasıl bu durumu yönetirim
Ben onun gibi yaşan yapamıyorum maalesef, oscarlık oyuncu o kadınAşkım, annesine kıyamıyor ya ayılıp bayılmıştır. Sen hamile değil misin ayıl bayıl fenalaşyat iki seksen ağrım sızım var de. O kocanı nasıl manipüle ediyorsa sen de et. Adam karısına çocuğuna sahip çıkmıyor gör bak bakalım sen öyle yapınca ne yapacak paşa bey
Yap yap, evliliği sürdürmek istiyorsan dinsizin hakkından imansız gelir felsefesi yapacaksın. Yoksa başın çok ağrırBen onun gibi yaşan yapamıyorum maalesef, oscarlık oyuncu o kadın
Kız adam eve gelir gelmez darlama hamilesin zaten moralınız daha fazla bozulmasın o anası evde keyifli çay içiyo yapma kendine bukadar gitme oram buram ağrıyo midem bulanıyo de otur sen onu da rahat birak ne yaparsa yapsın. Erkekler sevmez annelerini sürekli şikayet etmeyi kötülenmesini ben seni çok iyi anlıyorum ama huzurunu bozmaya değmez ..Gelecek 1-2 saate son kez diyeceğimi diyeceğim
Çok teşekkür ederim. Gitmem zaten amacım kavga da etmemek eşimleHuzurlu bi yuva istiyorsan bana karışma, saygı görmediğim yere gitmek istemiyorum, senin hatırın için bu kadar zaman sabrettim ama artık bende anne olacağım, sende bana saygı duy diyin ve kararlı olun.. Ayrıca bebeğin bu stresden etkilendiğini söyleyin, bir şey olursa sebebi yaşattığınız bu stres diyin.. Evliliğe devam edecekseniz herzaman söylediğiniz şeyin arkasında durun, bi yok diyip sonra gitmeyin, gideceksenizde öncesinde kavga falan etmeyin, bi zaman sonra ciddiye alınmazsınız..
Neticede kadıncağız gerçek yüzünü gördüNeden başkasının mesajlarını okuyorsunuz ki ?
Kayinvalideniz telefondan bu yazdıklarınızı okusa ne münasebet ne hakla okur derdik ?
Haksızdır, dedikoducudur araniz iyi değildir hepsine tamam .Gizlice mesajları okuyup bir koz ariyormuşsunuz gibi geldi bana .
Madem aranız kötüydü sinir koyun telefonunu eline alacak kadar yakınlık kurmayın mesela .
Onun telefonunu almadım. Arkadaşı bir uygulama yüklememi istedi bende aldım wpye kod geldi onun altında da direk kvmin bana ithafen yazdığı mesaj vardı,, kim okumaz bunuNeden başkasının mesajlarını okuyorsunuz ki ?
Kayinvalideniz telefondan bu yazdıklarınızı okusa ne münasebet ne hakla okur derdik ?
Haksızdır, dedikoducudur araniz iyi değildir hepsine tamam .Gizlice mesajları okuyup bir koz ariyormuşsunuz gibi geldi bana .
Madem aranız kötüydü sinir koyun telefonunu eline alacak kadar yakınlık kurmayın mesela .
Sakın gitme meydanı boş bırakma sende doldur eşini madem öyle yapıyor annesiYemin ederim bazen zor tutuyorum kendimi, önceleri bir defasında yine annesi yüzünden gitmiştim zaten… Sırf gidip meydanı ona bırakmak istemiyorum ama eşim beni değil annesini tutarsa sonuç kaçınılmaz gibi duruyor
Kendini bilmez birinin lafları yüzünden siz niye kendinize zarar veresiniz lütfen kendi değerinizi ve kıymetinizi bilin. Başkalarının sözleri duygu durumunuzu bu kadar değiştirmesin.Haklısın ama her ne kadar tepki vermesem de eşime söyledim söylemeyip içime tutsaydım kendime zarar verirdim eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?