Eşim annesinin bana yaptıklarına, hakaretlerine rağmen anneme gidelim diyor

Ben onun gibi yaşan yapamıyorum maalesef, oscarlık oyuncu o kadın

Huzurlu bi yuva istiyorsan bana karışma, saygı görmediğim yere gitmek istemiyorum, senin hatırın için bu kadar zaman sabrettim ama artık bende anne olacağım, sende bana saygı duy diyin ve kararlı olun.. Ayrıca bebeğin bu stresden etkilendiğini söyleyin, bir şey olursa sebebi yaşattığınız bu stres diyin.. Evliliğe devam edecekseniz herzaman söylediğiniz şeyin arkasında durun, bi yok diyip sonra gitmeyin, gideceksenizde öncesinde kavga falan etmeyin, bi zaman sonra ciddiye alınmazsınız..

Mesajları keşke okumasaydınız çünkü artık unutamazsınız okuyacak dinleyecek olursak kim bilir Kaynanalar görümler bizim hakkımızda neler nelerrr diyordur

Neden başkasının mesajlarını okuyorsunuz ki ?
Kayinvalideniz telefondan bu yazdıklarınızı okusa ne münasebet ne hakla okur derdik ?

Haksızdır, dedikoducudur araniz iyi değildir hepsine tamam .Gizlice mesajları okuyup bir koz ariyormuşsunuz gibi geldi bana .

Madem aranız kötüydü sinir koyun telefonunu eline alacak kadar yakınlık kurmayın mesela .

Gelecek 1-2 saate son kez diyeceğimi diyeceğim
Kız adam eve gelir gelmez darlama hamilesin zaten moralınız daha fazla bozulmasın o anası evde keyifli çay içiyo yapma kendine bukadar gitme oram buram ağrıyo midem bulanıyo de otur sen onu da rahat birak ne yaparsa yapsın. Erkekler sevmez annelerini sürekli şikayet etmeyi kötülenmesini ben seni çok iyi anlıyorum ama huzurunu bozmaya değmez ..

Çok teşekkür ederim. Gitmem zaten amacım kavga da etmemek eşimle

Neticede kadıncağız gerçek yüzünü gördü evet özeline girmiş haklısınız ama onunda yazdıkları tam fiyasko yani

Ya cok merak ediyorum. Siz bu adamlardan cocuk yaparken hic düsünüyor musunuz? Ne zaman burdan böyle bi hikaye okusam ya cocuk yapmaya calisiyolar ya cocukları oluyor ya hamile oluyor.
Kadın size hakaretler etmis ve kocanız sorun etmiyor bunu bu adam ve anası her zaman böyleymis ve siz en iyisi cocuk yapalım aile oldugumuzu anlasınlar diye mi düsündünüz yani?
Ben artık buradaki kimseye üzülemiyorum allah akıl fikir versin

Onun telefonunu almadım. Arkadaşı bir uygulama yüklememi istedi bende aldım wpye kod geldi onun altında da direk kvmin bana ithafen yazdığı mesaj vardı,, kim okumaz bunu

Ben okumam.Annemin ,kardeşimin eşimin kimsenin mesajlarını okumam ilgilenmem .

Es kaza görsem de gelsin özür dilesin diye beklemem ,sessizce kesin samimiyetinizi ,onun dedikodusu sizin huzurunuzu bozmamali.

Sakince eşinize kırıldığınizi, kavga etmek olayı büyütmek istediğinizi söyleyin ve gitmeyin .
Komşuna gelini hakkında böyle yazan biri de özür dilemez ,beklentiye girmeyin .

Sonucunuz güzel çıksın, sağlıcakla bebeğinize kavusun insallah ,bi de buna stres yapmayın oğlu gitsin görsün annesini

Kesinlikle gitmezdim isterse boşanalım desin,yok bende senin ailene gelmem felan gözdağı veriyor aklınca. Bende bi sebepten kayınvalidemle görüşmüyorum 8 aydır ondan önce de 6 yıldır görüşmüyorum. Eşine “sen gideceksen git ona karışmam ama ben ayağına gitmem”de eğer gidersen daha çok tepene binerler şimdiden sınırı çizmek gerekiyor

Sinir oldum suanda yanlış anlama ama ben bütün hatayı eşinde buluyorum senin söylemene gerek kalmadan eşin gelmek istemiyor karım yaptıklarından sonra yüzünü görmek istemiyor demesi lazım gelip özür dilese bile affetme bu gördüklerin görmediklerin kim bilir neler var görümcem nişan elbisemi çok dekolteli bulmuş bunu teyzelerinin olduğu ortamda belirtmiş bize yakışmıyor felan diye evli değildik bu konusmayı yaptığında sonrasında hamileyken öğrendim şans ederi ben ablasını sildi ben zorladım boşver yapmış bi cahillik diye

Sakın gitme meydanı boş bırakma sende doldur eşini madem öyle yapıyor annesi

Gidersen bu savaşı sonsuza kadar kaybedersin.Nasıl olsa lafımı söylüyorum ,evime ayağıma kadar geliyor diyecek.Özür bile dilememiş.Ayrıca bir insanın anne olması ,belli bir yaşta olması terbiyesizlik yapma hakkını vermiyor.Anne gibi davransaymış terbiyesiz kadın.

Size yüzsüz birde gerizekalı diyen üstelik oğlumun peşini bırakmıyor diye başkasina fütursuzca bahseden kayinvalidenize eşiniz gideceksin diyorsa yaoacak birşey yok paşa paşa götürür eşiniz kolaysa kavga çıksın bosanmaya kadar gider göze alacakmisiniz ?

Haklısın ama her ne kadar tepki vermesem de eşime söyledim söylemeyip içime tutsaydım kendime zarar verirdim eminim
Kendini bilmez birinin lafları yüzünden siz niye kendinize zarar veresiniz lütfen kendi değerinizi ve kıymetinizi bilin. Başkalarının sözleri duygu durumunuzu bu kadar değiştirmesin.

Öf Allah aşkına kocanızı savunmayın yok annesine laf söyledi yok beni savundu diye … sizi pışpışlamış finalde mecbursun demiş. Daha arkanızda durmayı beceremeyen erkeklerden gebe kalıyorsunuz deli oluyorum. Mesajı da tesadüf görmeniz imkansız girip telefon karıştırmak da ayıp yetişkin insansınız ,özele saygınız yok bu daha büyük kavga sebebi bence . Milletin telefonunu karıştırıp tesadüfen nasıl mesaj okunuyorsa

Valla bende bir takım sorunlardan ötürü kayınpederim ile görüşmüyorum. Hemde çok uzun zamandır. Yalnızca kayınvalidem ile görüşüyorum. Eşim beni asla zorlamadı konumda haklıydım çünkü. Ona her zaman senin baban dünyanın en kötü babası bile olsa sen kıyamazsın affedersin ama ben öyle değilim sen istediğin gibi ara görüş maddi manevi yanında ol ama benden bunu bekleme, görüşürsek daha büyük tartışmalar sorunlar olacak evliliğimiz etkilenecek dedim. Çok hak verdi ve bir daha konusunu açmadı. Ben babasını asla kötülemem babası beni kötüler mi bilmiyorum çünkü eşim asla bana yansıtmıyor bir şey anlatmıyor. Eşimde benim aileme sevmeyebilir ama saygı duymak zorunda. Bende bu saygıyı bozmamak için görüşmeme kararı aldım. Sizde bu şekilde konuşup mesafe koyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…