- 30 Kasım 2017
- 8.924
- 1
- 4.520
- 173
- Konu Sahibi annelikyolunda4
-
Doldurur zaten eşini , böyle fitne fesattan bişey olmaz eşinde anneciyse bi cacık olmas o eşten ben neler yaşadım eşim kontağı kesti 1-2 yıl ailesiyle konuşmadı eş dedğin eşine namusun laf ettirmez! Sende gururlu olucaksın gitmeyeceksin nasılsa torun geliyor saçma sapan yalakalıklar başlar merak etme cezasını kesersinYemin ederim bazen zor tutuyorum kendimi, önceleri bir defasında yine annesi yüzünden gitmiştim zaten… Sırf gidip meydanı ona bırakmak istemiyorum ama eşim beni değil annesini tutarsa sonuç kaçınılmaz gibi duruyor
Ooo eminim bu akşam çağırdığında meşhur lafı , ne olursa olsun ben anneyimi kullanmıştır… Zaten gitmicem amacım kavga da etmeden bu işi çözmekDoldurur zaten eşini , böyle fitne fesattan bişey olmaz eşinde anneciyse bi cacık olmas o eşten ben neler yaşadım eşim kontağı kesti 1-2 yıl ailesiyle konuşmadı eş dedğin eşine namusun laf ettirmez! Sende gururlu olucaksın gitmeyeceksin nasılsa torun geliyor saçma sapan yalakalıklar başlar merak etme cezasını kesersin
Ahhh canım sonrasında yaptıklarını bir bilsen onun adına ben utandım… O kadar şey ortaya çıkmış ertesi gün eşimin iş yerindeyim gelmiş oraya sen nasıl başkasının mesajlarını okursun, eşin bağı koparmak istiyor vs vs sanki ben ona o lafları etmişim gibi. Arsız ArsızSakın gitme. Ezdirme kendini. Kocanın yaptığı da terbiyesizlik böyle bir şeyin üstüne kendisinin bile tepki koyması gerekirken bi de gidelim diye tutturuyor. Onlar ne biçim laflar ölsün ölüsüne gitmem ben öyle insanın pislik
Kv ayrı şuursuz kocan ayrı şuursuz.Öncelikle 22 haftalık gebeyim ve stresli bir dönemden geçiyorum fetal DNA verdim onun sonucu bekliyorum… Bundan yaklaşık 3.5-4 hafta önce ben kayınvalidemin arkadaşının telefonunda tesadüf benimle ilgili mesajları okudum hakkımda, yüzsüz, gerizekalı, bırakmıyor oğlumun peşini gibi şeyler demişler bende eşime söyledim annesiyle konuştu yemin etti ben demedim diye sonra eşim okudum mesajları dedi eee sinirle dedim falan dedi bana da ertesi gün sanki ben suçluymuşum gibi üstüme üstüme geldi arsız arsız… Neyse aradan zaman geçti bugün eşim gelmiş cumartesi anneme gidelim annem çağırdı dedi, dalga mı geçiyorsun dedim yok dedi, ben dedim annen özür dilemeden bana bir konuşma yapmadan gitmem sen gidebilirsin, eee sen gideceksin ki konuşma yapabilirsin dedi, ayağına mı gidicem iyi misin sen dedim, o mu gelsin 50 yaşında dedi, 50 yaşında kadın o lafları ederken utanmıyor ayağıma mı gelmeye utanıyor dedim, mecbur geleceksin ne olursa olsun annem sonuçta sende anne olacaksın, sevmesen de saygı duyacaksın, bende mi sizinkilere gelmeyim falan dedi… Oda dedim beni sevmiyor ama saygı duyacak, benim ailem sana birşey yapmadı vicdanın rahat edecekse gelme, ben annene falan gitmem boşuna kavgaya gerek yok dedim, gelirsin mecbur geleceksin, gelmicem şeklinde konuşma bitti zaten dışarı çıkması gerekiyordu… Şimdi ben ne yapayım ? Zaten stresli bir dönemden geöiyorum bir de bu konuyla ilgili tartışma yaşamak istemiyorum. Baştan demiştim benden özür dilemeden bana bir konuşma yapmadan bayramda dahi gitmem diye
He he her haltı yapsınlar sonra ne olursa olsun anneyim hadi ordan çok duygu sömrüsü yapıyolar benimkide yapa yapa usandırdı eşimi artık ciddiye almıyo ağzına geleni söyliyo kapatıyo telefonu çünkü çok entrikacıOoo eminim bu akşam çağırdığında meşhur lafı , ne olursa olsun ben anneyimi kullanmıştır… Zaten gitmicem amacım kavga da etmeden bu işi çözmek
Sakın yüzüne bakma ne lanet karaktersiz bir kadınmış. Asla da taviz verme kocan da sana saygı göstermeyi öğrenecek. Direkt konuyu kapat tekrar açarsa. Ben bana saygı göstermeyen bir insanla görüşmek istemiyorum sakın bir daha bana bu konuyla gelme de.Ahhh canım sonrasında yaptıklarını bir bilsen onun adına ben utandım… O kadar şey ortaya çıkmış ertesi gün eşimin iş yerindeyim gelmiş oraya sen nasıl başkasının mesajlarını okursun, eşin bağı koparmak istiyor vs vs sanki ben ona o lafları etmişim gibi. Arsız Arsız
Aynen benimkide öyle valla şeytan saygı duyuyordur eminim. Benimki böyle işte hala manipüle oluyorHe he her haltı yapsınlar sonra ne olursa olsun anneyim hadi ordan çok duygu sömrüsü yapıyolar benimkide yapa yapa usandırdı eşimi artık ciddiye almıyo ağzına geleni söyliyo kapatıyo telefonu çünkü çok entrikacı
Ahhhh kadını anlatsam kelimeler yetmez. Şu 3.5 yılda bana yaptıklarını yazmaya kalksam saatler sürer öyle yüzsüz öyle arsız şeytan gibi.. eşim manipüle oluyor kolaycaSakın yüzüne bakma ne lanet karaktersiz bir kadınmış. Asla da taviz verme kocan da sana saygı göstermeyi öğrenecek. Direkt konuyu kapat tekrar açarsa. Ben bana saygı göstermeyen bir insanla görüşmek istemiyorum sakın bir daha bana bu konuyla gelme de.
Vallahi ne yapıcam bilmiyorumKv ayrı şuursuz kocan ayrı şuursuz.
Evli kadına peşini bırakmıyor demek de ayrı fantastik
İşin zor anneci koca ile
Hele hamile iken böyle yapıyorsa sen bir de doğunca düşün dert tasayı
Ah bacım ya keşke bebe olmadan tekmeyi bassa idin :/ e düzelmez bu kalın kafalı erkek modeliAhhhh kadını anlatsam kelimeler yetmez. Şu 3.5 yılda bana yaptıklarını yazmaya kalksam saatler sürer öyle yüzsüz öyle arsız şeytan gibi.. eşim manipüle oluyor kolayca
Valla düzeltebilirsek düzelticez düzeltemezsek kendi bilir artık ne diyimAh bacım ya keşke bebe olmadan tekmeyi bassa idin :/ e düzelmez bu kalın kafalı erkek modeli
yani ben bir kaşık suda boğmak istiyorum gelmiş gidelim diyor şaka gibiböyle anneci adamlar nie evlenir bide çocuk yaparlar acaba otursunlar analarının madem dizinin dibinde
Gitmeyin şimdi giderseniz her yaptığı sineye çekilir zanneder
Olmayacak tamam annesi kimse annesini atmaz herkes annesini babasini sever saygida kusur etmez ama biyere kadar onun ailesi sensin suan. Walla bi laf daha ederse saba esin evde durma ailene git kafani dinle birazAynen benimkide öyle valla şeytan saygı duyuyordur eminim. Benimki böyle işte hala manipüle oluyor
Haklısınız ama tavrımız olmamış hata ediyorsunuz.Erkegin ailesine tavır alırsan erkekse sizin ailenize tavır alır. Sessizce gidip o kayınvalideye çok soğuk davransaydiniz.Öncelikle 22 haftalık gebeyim ve stresli bir dönemden geçiyorum fetal DNA verdim onun sonucu bekliyorum… Bundan yaklaşık 3.5-4 hafta önce ben kayınvalidemin arkadaşının telefonunda tesadüf benimle ilgili mesajları okudum hakkımda, yüzsüz, gerizekalı, bırakmıyor oğlumun peşini gibi şeyler demişler bende eşime söyledim annesiyle konuştu yemin etti ben demedim diye sonra eşim okudum mesajları dedi eee sinirle dedim falan dedi bana da ertesi gün sanki ben suçluymuşum gibi üstüme üstüme geldi arsız arsız… Neyse aradan zaman geçti bugün eşim gelmiş cumartesi anneme gidelim annem çağırdı dedi, dalga mı geçiyorsun dedim yok dedi, ben dedim annen özür dilemeden bana bir konuşma yapmadan gitmem sen gidebilirsin, eee sen gideceksin ki konuşma yapabilirsin dedi, ayağına mı gidicem iyi misin sen dedim, o mu gelsin 50 yaşında dedi, 50 yaşında kadın o lafları ederken utanmıyor ayağıma mı gelmeye utanıyor dedim, mecbur geleceksin ne olursa olsun annem sonuçta sende anne olacaksın, sevmesen de saygı duyacaksın, bende mi sizinkilere gelmeyim falan dedi… Oda dedim beni sevmiyor ama saygı duyacak, benim ailem sana birşey yapmadı vicdanın rahat edecekse gelme, ben annene falan gitmem boşuna kavgaya gerek yok dedim, gelirsin mecbur geleceksin, gelmicem şeklinde konuşma bitti zaten dışarı çıkması gerekiyordu… Şimdi ben ne yapayım ? Zaten stresli bir dönemden geöiyorum bir de bu konuyla ilgili tartışma yaşamak istemiyorum. Baştan demiştim benden özür dilemeden bana bir konuşma yapmadan bayramda dahi gitmem diye
Aşkım, annesine kıyamıyor ya ayılıp bayılmıştır. Sen hamile değil misin ayıl bayıl fenalaşyani ben bir kaşık suda boğmak istiyorum gelmiş gidelim diyor şaka gibi
Kocanızda gurur yok belli ki . Siz onun eşisiniz size söylenen herseyı kendı üstüne alınması gerekli .yani ben bir kaşık suda boğmak istiyorum gelmiş gidelim diyor şaka gibi
Gelecek 1-2 saate son kez diyeceğimi diyeceğimOlmayacak tamam annesi kimse annesini atmaz herkes annesini babasini sever saygida kusur etmez ama biyere kadar onun ailesi sensin suan. Walla bi laf daha ederse saba esin evde durma ailene git kafani dinle biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?