Eşim annesine bakıyor

Empati yapalım hadi, sizin annenize olsa allah esirgesin annelerimizi ailelerimizi amin, ne yapardiniz

Ben sizi tamamen haksız bulmadım ve neden bu kadar linç edildiğinizi anlayamadım. Annesine elbette evlat olarak bakmak zorunda ama insan bebeğini ve eşini merak etmez mi?

Siz de onlarla kalmak ya da kayınvalidenize bakmak zorunda değilsiniz. Aranızdaki ilişkileri, ortamınızı en iyi siz bilirsiniz. Bebeğinizin bir rahatsızlığı yoksa evinize geçin, sizi huzursuz eden annenizde de kalmayın.

Milletin yaptığı dedikodudan rahatsız olan birine de boşan denmez ama adam da annesine öncelik vermiş. Yapacak bir şey var mı? Bence yok. Kendinize yeni bir düzen kurun. Sizin de haklı olduğunuz noktalar var. Ama adamın sizi de mutlu etmeye gönlü yoksa ne yapabilirsiniz ki?

Eşinizin annesi düşmeden önce nerede yaşıyordu?

Kayınvalideye yakın yere taşınamıyorsanız onu sizin olduğunuz yere getirip bakıcı tutabilirsiniz. Bakıcı parasını da kardeşler ortak öder. Eşiniz hepsini reddedip yok ben böyle bakacağım diyorsa ya da siz de bunları istemiyorsanız üçüncü bir seçenek yok

Düşürmenin neyi insanlık hali ya. Küçücük çocuğu kucağına alıyorsan dikkat edeceksen. Senin çocuğunu düşürsünler bakalım olsun ya insanlık hali kalk çocum kalk bişey yok mu diyeceksin

Bu durumdaki birini de kıskanmazsın artık ya, öncelik annesi mıy mıy mıy. Aaaa deli oldum bu saatte
hani moda programlarında ayarsızla azarlarlar ya öylesiniz işte. Kadın bişey demiyor onun da özel bir hayatı var kocasının önceliği annesi olabilir şu nokta da ama bu kadının önceliği kendi ailesi. Niye kocasının annesi önceliği olsun. Aynı şeyi yaşasanız yaygara kopartırsınız kadına kıskanç demek kolay

Sizde bir annesiniz bunu sakin unutmayin tamam evliliğiniz bu yuzden degismis olabilir madem annesini aklindan cikaramiyor yanina getirsin birlikte ilgilenin

Benim eşim sürekli ailesi peşinde koşar annesi babasını doktora götürür paralarını öder hastane masraflarını karşılar,yapmasa bile ben yapmasını söylerim aramasını ilgilenmesini söylerim siz nasıl bundan rahatsız olabiliyorsunuz?Tabi ki yapacak annesi babası onlar çok kıymetli.Kesinlikle haklı değilsiniz.Allah iyi gelinlere denk getirsin çocuklarımızı ve bizi iyi merhamet sahibi kişilerle karşılaştırsın

Gurbette olmanız evinizde yaşamanıza niye engel? Tek başınıza hayatınızı idame ettiremiyor musunuz yahu kaç yaşında kadınsınız? Çıkın bu kafalardan. Okuma yazma bildiğinize göre pekala market alışverişinizi yapabilir, hastaneye parka vs. başınızda biri olmadan gidebilirsiniz.

Ben bu tip durumlarda eşle empati yapılması taraftarıyım. Çok zor bir durum annesi sonuçta.
Sizin anneniz aynı durumla olsa siz ne yapardınız ? Eşiniz aylarca annenizle ilgilenme durumunuz olsa yaklaşımı nasıl olurdu ? Şikayet eder miydi yoksa anlayış gösterir miydi ?
Eğer anlayış gösterirdi diyorsanız bırakın o da ilgilensin. Çocuk varmış sizin için de zor ama dediğim gibi empati yapıp ilerlerdim.

Bu yazını başta yazsaydın belki bu kadar linçlenmezdin

neden bu kadar linç edildiğinizi anlayamadım.

Cunku bizim millet duygularini hep asiri yasiyor.
Birinin gözleri dolmuş, birinin sinirden başi agrimiş mesela...
Konu sahibinin konusunu "anneyi atalim bir kenara biz aile saadeti yasayalim" demiş gibi algiliyorlar sanirim.
Ama bu durum zaten aylardir devam ediyor ve belli ki uzun bir surec kadinin aile hayati istemesi ya da en azindan hatirlanmayi istemesi cok normal, anneye baksin ama bakiyor diye insan cocugunu eşini arayip sormayi, siz nasilsiniz demeyi unutmamali. Bu normal bir durum degil.

Ne desem bilemedim, allah size biraz olsun akıl, merhamet ve vijdan vermemiş demek ki.
Sizin ki kıskançlık hatta kıskançlıktan … annesinden bahsederken gözü gülüyor diyorsunuz birde, yahu annesi ömür boyu yatalak kalsa siz mi bakacaksınız?
Sizin kadar kötü insan görmedim hayatımda, umarım görmem. kayınvalidenize sağlık acil şifa diliyorum, kimseyede muhtaç etmesin çok üzüldüm onun için.

Kendi evinize gitmek için neden eşinizden izin aldığınızı anlamadim.
Belli ki daha bir süre gelmeyecek. Belli ki siz de orada rahat etmyeceksiniz.
Onun razi olmasını ya da gelip sizi götürmesini beklemek yerine alin en basitinden bir ucak bileti gidin evinize. Suankinden daha fazla kavga etmezsinizya.

Kocan bırakyı sizi buraya tek sevdiği kişi annesi falan diyor. Millet de işte kocasınla arası bozuk yada işinden atıldı falan diyor
Ne iğrenç bi çevreniz var sizin. Allah eşinizin yardımcısı olsun, hasta anasına mı koşsun sizle mi uğraşsın, işi zor adamın. Ne olmuş ne bitmiş, yapabileceğimiz bişey var mı diye sormak etmek yok, anca dedikodu üretsin o millet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…