- 25 Aralık 2020
- 5.130
- 18.844
- 198
- 41
sanırım konu sahibi kendi başına (yani bşaında erkek olmadan!) bir yerde kalamayan kadın modeliBence de böyle olmalı ama oradaki evin, ortamın şartlarını bilemeyiz tabii ki. İş yükü olmamasına rağmen kalmak istemiyorsa vardır bir sebebi diye düşünmek istiyorum. Çünkü bebekle de her yerde rahat edilmiyor. Bana garip gelen annesinin laf sokmalarına, milletin dedikodusuna rağmen aile yanında kalması.
illa ya kocası yanında olacak ya bir yer giderken babasının/k.babasının evine bırakacak, çok var bu modelden.
ama ilginç bir şekilde kendisi tek kalamıyorken yatalak bir kadının hastaneden tek kalabileceğini filan düşünüyor sanırım.
zira bu k.valide ameliyat olacak daha, ameliyattan sonra yoğun bakımı olacak o da bakalım toparlanabilirse fizik tedavisi olacak
değilse belki hep yatalak kalacak
yani hani 2 ay baktım geldim bitti gibi bir şey olmayacak ki, kendisi kalamıyor tek bu kadın yatalak kalırsa nasıl tek kalacak bir zahmet azcık düşünse mesela...
kendisi tek kalabiliyor olsa kalsın evinde ne annesi laf sokar ne etrafın haberi olurdu demi? ama yok olmaz bu tek kalamayan modelerin hep böyle kafalar 1500 etrafları da oluyor çünkü fabrika çıkışı paket böyle geliyor bunlar...