- Konu Sahibi Beautician1
-
Hemen hemen herkes eşinizi haklı bulmuş fakat kendi açılarından düşünerek, yani kv gelse ben de rahat edemezdim veya kv gelse sen de rahat edemezsin gibi.
Sorunlu, fitne fücur kvler vardır bulunduğu yerde huzursuzluk yaratır filan amenna.
Lakin annem melek gibidir, üstelik rahatsızlık geçirdi üzülmemesi gerekiyor, hamileleğim sürecinde bana yardım ediyor ve lohusalığımda da edecek vs yazmışsınız.
Neden bu denli tahammülsüz olduk?
Neden eşimizin annesi bir yana kendi annemize dahi 'yok artık 3 günde kalınmaz çok fazla!' der olduk?
Eş tartışma çıkarıyormuş, tv izleyemiyormuş salonu kullanamıyormuş bir haftasonu varmış rahatı kaçarmış..
Annenin o ev dahilinde nefes alması bile yetmiş o eşe, rahatsız olmak için.
Tuhaf.
Daha da tuhaf olan sizin bu durumdaki 'ama ben arada kaldım' tavrınız.
Ben beni 9 ay karnında taşıyan, sütüyle can veren, beni bugünlere binbir emekle getiren anneyi,
bırakın 2 odayı 1 odam dahi olsa, eşim rahat edecek diye evimden uzaklaştırmayı düşünemem.
Demek ki anneniz yatalak bakıma muhtaç bir hale gelip elinize kalsa ve ölene dek sizde kalmak zorunda kalsa, eşinizin rahatı bozulmasın diye eve alamayacaksınız.
Ne kıymetli eşmiş bu anne'ye tercih edilen bir rahatlığa sahip.
Bu durumun tahammülsüzlükle bir alakası yok .Ayrıca olayı dramatikleştirmeninde bir anlamı yok .Burada annenin bakıma muhtaç bir hali yok .Tabiki de bakıma muhtaç bir anne olsaydı elbette evlatlık vazifesini yapıp yüksünmeden annesine bakmalı . Ancak anne sağlıklı ve bakıma muhtaç değil .Anne keyfiye sürekli kızına yatıya gidiyor .Bu durum da annesi biraz ince düşünmeli .Sonuçta kızının sadece hayatı anne ve babasından ibaret değil .kızının bir eşi ve doğacak bir çocuğu var .Dolayısıyla eşine karşıda sorumlulukları var .Evlilik kolay bir kurum değildir . Evlendiği zaman eşlerinin birbirlerine karşı sorumlulukları vardır .Sürekli annem annem diyecekse o zaman neden evlenir ki bir insan .Annesi ne kadar önemliyse hayat arkadaşı eşi de önemli.
konu sahibinin eşi çalışıyor ve sadece hafta sonu izni var .ama o izninde de sürekli yatıya gelen bir anne olması çok da hoş bir durum değil . konu sahibinin eşinin bu durumdan rahatsız olması çok normal .adam belki hafta sonu dinlenmek istiyor ,ya da bir hafta sonum var deyip tüm gün uyumak isteyecek ,ya da ne bileyim ayaklarını uzatıp tv izlemek isteyecek v.s.. ama ev de eşinin annesi olduğunda rahat davranamaz .Bu durum da konu sahibinin annesi biraz ince düşünmeli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?