Esim anneme cok suratsiz davrandi

bazı meseleler tamam ben hatalıyım sana haksızlık ettim demekle hallolmuyor. Çok uç bir örnek vermek gerekirse adam bir tane patlatsa ya da aldatsa ama tamam ben haksızlık ettim sen haklısın diyince kapanacak mı?
Sizinki evet bu kadar büyük bir örnek değil. Belki de büyütmemek gerekir. Ama böyle küçük küçük bir sürü şey birikince insanın içi almamaya başlıyor bir süre sonra. Bir de insan kendine yapılanı affediyor da anneye yapılan affedilemiyor. Hele ortada bir eşitsizlik ve haksızlık varken. Evini basan insana bile hoşgeldin diyecek karakterde bir adam, eğer birine hoşgeldin demiyorsa çok büyükart niyet ararım. Ayıp.

Kapının önüne koyulması gereken kocalar listesinde senin esinin de adı var.

Of of etraf öküzden geçilmiyor, bunlar bize ders olsun kendi oğullarımızı farklı yetiştirelim yoksa çok ah alırız.

Hay agzin bal yesin

Ben onun ailesine boyle birsey yapsam. Geldiklerinde hem suratsiz hem hosgeldiniz demesem bilmiyorum ne olur. Kendi cevabi haklısın oldu.

Anlıyorum. Ancak konuyu konuşup kapatmissiniz. Tekrar açmanın maması yok.
Yok eğer tatmin olmadıysanız, kalbiniz rahatlasın istiyorsanız yeniden konuşun.
Ancak tartışmaya donusmemesine dikkat etmelisiniz.

Haklısınız ne diyeyim.

Aslinda indirdigi bir durumda yok. Annem aramizda sorun oldugunu bildigi halde cok yumusak bir sekilde girdi ve zaten annemi cagiran o.
Sizi şikayet etti mi peki ne feci mesela? Ya da anneniz Nasıl tepki verdi onun söylediklerine ?

Ağzının ortasına carpardim orda beni doğuran kadın gelmiş sultanim gelmiş sen kimsin elin oglu

Boşver uzatma ama anneni cagirma bir daha onu katma aile meselenize

Sizi şikayet etti mi peki ne feci mesela? Ya da anneniz Nasıl tepki verdi onun söylediklerine ?

Biz anlasamiyoruz diyerek basladi, bende anlasnak için birsey yapmıyorsun zaten dedim. Zaten hakli oldugumu oda biliyor maddiyata bagladi hemen. Iste maddi sikintimiz var vs vs diye. Annemde dedi oglum destek oluyoruz elimizden geldiginse ee borcunmu var ne var dedi. Tabiiki yok yebi isini stres yapiyor suanki yapacagi hirbisey yok. Boyle yürümez dedim bende. Sonucta ac degiliz acikta degiliz . evlenmeden onceki ihtiyaclarimi eksilttim oyle fuzuli harcamalarimiz yokturki kocamin kafasinin etini yiyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…