Belkide o surat annenize değil sizeydi. O an toparlayamsmistir kendisini.
ben olsam şu yazdığımı eşime okuturdum, gayet güzel herşeyi bize açıklamışsınız, bunları bir kağıda yazıp eşinize de okutun, belki o zaman kırgınlığınızı anlar.
Erkekler de şu eşlerinin ailesine neden böyle yapıyor anlamıyorum o kadar iyiliği dokunsun yine de nankör davran olacak iş değil. bütün erkekler demeyeyim ama çoğu bunu yapıyor kendi ailelerine laf yol bize gelince yok öyle yok böyle.
Sen eşine net tavır koyamıyorsun konularından anladığım kadarıyla .
Eşin isterse kavga dövüş gidiyorsunuz isterse de konu kapanıyor .
Madem bu konu bu kadar seni etkiledi neden eşine gereken sert ve net tavrı göstermiyorsun ..
Eşinin en büyük sorunu sınırınını bilmemek .. Haddini bildirmelisin .
Tartistik zaten normaldir ikimizinde suratinin dusmesi ama biz 3 yil bir oturduk hicbirzaman tartismadan sonra suratimi asmadim konusmamazlik yapmadim ailesi ile ki anlamamislardir hiçbir zaman tartistigimizi
Kendi ailesi olunca hiç bir şey demezler canımm bilirim yaşamadım ama yaşayan çevrem çok. Kendi ailesine laf yok onlar ne yaparsa doğrudur ama senin ailen senelerce sırtında taşısın bir kere indirsin onlardan kötü yok.Esimi. Ailesi suan sikisik durumda oldugumuzu bildikleri icin uzak duruyorlar otobüsle 1 saatlik mesafe ama 2 ayda bir gelirler. Ben calismadan once en fazla 2 haftaydi bu ara. Esim onlara evimi satmak zorunda kalacagim dedigi halde sirtlarini donduler. Bende tavir yapman gereken kisiler annem degil ailen dedim.
ama bu nankorlugunu de icimden atamiyorum.
Eğer şuan barismissaniz , çıkarın aklınızdan bunu derim.
Eğer tamam unuttum, devam ettim diyorsanız çizgi çekin arkanıza.
Elbet bu konuyu konusmussunuzdur eşinizle, cevabı ne oldu size ?
Kendi ailesi olunca hiç bir şey demezler canımm bilirim yaşamadım ama yaşayan çevrem çok. Kendi ailesine laf yok onlar ne yaparsa doğrudur ama senin ailen senelerce sırtında taşısın bir kere indirsin onlardan kötü yok.
Taraflardan biri böyle hissederken hiç bir şey hallolmuş değildir. Aramız düzeldi diyorsunuz ama aranızın düzelmesi tam olarak ne demek? Sizin gönlünüz alınmamış ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?