Eşim anne olmamı istemiyor...

Bağları kopuk diye siz yazmışsınız ?
Bir babanın çocuğuyla bağlarının kopuk olması gibi bir şansı var mı ? Başbaşa kötü bir baba işte.
Çocuğundan haberi yok atmış kadıncağızın başına maddi destek veriyor oldu bitti.
Eminin dinlemeyeceksiniz ama vicdani olarak ben yorumumu yapayım. Kocanız gibi bir adamın çocuğuyum. Görünürde para veriyordu, ayda yılda bir iki öğüt filan. Anneme düşkünlüğümdü işin kılıfı ama beni hiç tanımıyordu. Anca ben büyük bir halt edicem de o zaman devreye girecek filan. Koca kadın oldum hayatımda ne zaman bir sorun olsa ben bilirim ki sebebi baba figürünün eksikliği. Okudum ettim işim gücüm var ama yanlış tercihlerin insanıyım. Bu adamdan çocuk yapılmaz. Atmış çocuğu kadının başına haftada 1-2 arayarak görüşerek babalık yaptığını mı sanıyor ?
Bağları kopuk biraz ne demek yav. Normal mi geliyor bu size?

Ayyy ne sevindim heyecandan atlaya atlaya okudum ve mutlu son. Güzel haberlerini bekliyoruz

Evet omriske giremiyoruz tek atımlık kurşun misali :)) sağlıkla mutlulukla büyütün inşaallah

Hiç olmadım. Hiç ihtiyaç duymadım ki. Çünkü çok düzenli bir adet döngüm var. Ağrım falan hiç olmuyor. Belirtisi şiddetli ağrı imiş. Ben zaten evlendikten sonra ağrılarım artınca muayene oldum. Öyle teşhis kondu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…