Eşim aldatmış olabilir

ayseozlemaylin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
104
4
118
İzmir
Arkadaşlar bir bucuk yıldır bir sıkıntım var.
2011 yılında evlendim. Eşimin işle ilgili egitimi nedeniyle 2013 yılında yurtdısına yerlestik. Kendisi benden önce gitti ben de sadece 23 gün sonra yanına gittim. Ama bu 23 günde ne olduysa oldu. Hersey mahvoldu.
Ben onun yanına gittikten 3-5 gün sonra açtım bilgisayarını karıstırdım. Ben yokken ne yapmıs vs dıye. Aslında birseyden süpelenmıyordum. Oylesıne bakmaktı amacım. Bir baktım ki o ülkeye ait arkadaslık yani sevgili bulma sitesine üye olmuş hem de üşenmemiş baya formu doldurmus uzun uzun. Üye olduktan sonra da 6-7 tane güzel kızın fotograflarını begenmıs. Baska herhangi bir mesaj vs yoktu.
İkinci mesele daha vahim: benim oraya varıs gunumden bir gün once internette aids nasıl bulasır belirtileri nelerdir diye arama yapmıs. :( Ben tabi hem flört sitesini hem de aids olayını gorunce basımdan assagı kaynar sular dökuldu.
Ben bunları gördugum sırada arkadaslarıyla (hepsi bekar ve kız pesinde tipler) dısarıda takılıyorlardı. Hemen telefon edip saydırmaya basladım görduklerımı soyledım. O da hemen kalkıp eve geldı. Arkadaslık sitesi için cok ozur diledi. Arkadaslarına uydugunu ve sadece bir geyik muhabbeti oldugunu arkadasları gırdı dıye merak ettıgını. sadece begen tusuna basılan basit bir site oldugu vs soyledi. Aids icin ise ordaki egitim icin saglık raporu alınıyor o sırada cok igne yedigini ayrıca ordan yeni aldıgı ayakkabının ayagını yara yaptıgını bu yaranın ve alnında cıkan yaranın onu süphelendırdıgını o yuzden de acaba hastaneden igneden vs bulasmıs mıdır dıye baktıgını beni hic aldatmadıgını ve aldatmayacagını söleyerek bir sekılde 1-2 gunde gönlümü aldı.
Fakat bu olay yuzunden bir yıl boyunca sık sık kavgalar ettik ben acaba aldattı mı dıye dusunup durdum.
Bır yıl sonunda ben Turkıyeyı zıyarete geldim ve eşim yine oradaki bekar arkadasları ile kaldı. Ve o kadar söze bir daha yapmayacagım tarzı laflara ragmen yeni vukuatlarını yakaladım. Tekrar bilgısayarını kontrol ettim ben yokken ne yapmıs dıye. Arama motorunda otel arattıgını gordum. Oteli arattıgı yer bizim orada yasadıgımız eve 30-40 dk lık bi yer. Bir kac gün sonrasında da "sex in our city" gibi bişey yazmış aratmış. Yaşadıgımız yeri yazmayacagım ornek olarak "MÜnih'de seks" gibi bir şey yazmıs yani. BEn yıne cıldırdım tabiki. Ne oldugunu sordum. Bana bekar bir arkadası ile strıptız kulube gıttıklerını itiraf etti. Strıptız kulupten cıktıktan sonra arkadasının sarhos oldugunu o yuzden araba kullanamayacagı ıcın otel baktıklarını söledi. Arkadası ben ıcmıcem kullanırım demıs ama ıcmıs. Ikısı de sarhos ve orada sarhos yakalanmaları işlerinden olmaları demek. Ama o gece otelde de kalmamıslar bir sekılde donmusler. Beni arkadası ile yuzlestırmek zorunda kaldı arkadası da aynı seyleri soyledi. Bu arada ben sınırle kucak dansı da yaptırdın mı dıyınce ona da evet dedi zaten kadın kendı oturdu birden dedi. BEn iyice yoldan cıktım.Daha sonraki gün ŞEhirde sex diye niye arattın dedim ona da o kulübe tekrar gitmek istedigi icin aratma yaptıgını soledi. AMa strıptiz kulubü netten bulmak isteyen sex dıye aratmaz deıl mı ? Striptiz diye aratır yada dans kulübü filan yazar :(
Siz benım yerımde olsanız ne dusunurdunuz ? Ne yapardınız ?
Eskiden de kontrol ederdim onu bir sey yoktu güvenıyordum. Evliligimiz superdi desem yalan olur. Sorunlar vardı ama turıyedeyken dısarı bıle cıkmazdı hıc. Eve baglıydı. Durust bir insan oldugunu da bılıyorum. Ama yurtdısına gidip de kendıncen yasca kucuk ve bekar arkadaslarına bu kadar kısa surede uyması beni cok yaraladı. Artık paranoyak bir insanım hala farklı bi ulkede ben sureklı bunları hatırlıyorum moralım sııfırlanıyor kavga cıkarıyorum. Aldattım dese belkı bu kadar yorulmazdım bı sure uzulur unuturdum yada bosanırdım ama bu sekılde belırsızlık benı yedi bitirdi. O kadar agır kavga ettık hepsın de de kesınlıkle aldatmadım aldatmayacagım dıyor benı sevdıgını soyluyor. Artık ben eski konuları actıkca beni suclamaya basladı. Sureklı evlılıgımızı baltaladıgımı ona guvenmem gerektıgını bu işin böle yurumeyecegını vs
Ne dusunmelıyım ne yapmalıyım sizce ? Sizce aldatmıs mıdır? Objektif yorumlara ihtiyacım var.

Eşinin arkadaşına ne sorarsan sor eşinin dediklerini tekrarlar camiyi yakan kılıfınıda bulur misali eşinizde tek ayak üstünde 40 yalan söyleyen bir tipmiş ne diyelim canım allah yardımcın olsun tedbiri elden bırakma derim ben

Aldatmis olabilir mi derken? Esin her buldugu firsatta tek gecelik iliskiler yasayan, bilgisayar gecmisini temizlemekle ugrasmayacak kadar da dusuncesiz bi adam. Tek sansi, dunyanin en sacma yalanlarina inanmak isteyen bi karisinin olmasi.. Ben olsam o ayagimda yara cikinca igneden aids mi bulasti diye dusundum dediginde kes sesini yalan soyleyecek kadar bile zekan yok senin kendini rezil etme bosa derdim mesela

kucak dansı da yaptırdın mı dıyınce ona da evet dedi zaten kadın kendı oturdu birden dedi. BEn iyice yoldan cıktım.Daha sonraki gün ŞEhirde sex diye niye arattın dedim ona da o kulübe tekrar gitmek istedigi icin aratma yaptıgını soledi. AMa strıptiz kulubü netten bulmak isteyen sex dıye aratmaz deıl mı ?

He yani striptiz kulubune gitmesi kucak dansi yaptirmasi tekrar gitcegini soylemesi gayet normalde sex aratmasina takiliyorsun ustelik hala belirsizlik oldugunu soyluyorsun haha 10 kerede aldatsa senin boşanacagin yok kendine ekşın yaratiyorsun sadece :))))

bar var bir de "bar" var ; eşinizin sizi aldatmış olması kadar çirkin bir şey varsa o da her fırsatta kendini sex barlara atması, muhtemelen orada içip içip cozutması.. ve bunları sadece önüne çıktığında değil özellikle kafa yorup araştırması.. bu saatten sonra bu adamı sizin mideniz kaldırmaz.. kendinizi kandırmayın !!

Aldatio :KK14:
Stripzi kucana oturmus 'aldatma'
Evdeki pc den nasi otel aratio *aldatma*
,,,, sex die artmasıda bizim anlayacamiz dilde o ulkedeki keraneler *aldatma*

Gayet objektif olmusumdur ins . Herseyi geçtim o striptiz kucana oturmasinda o adamın bacaklarini kirar neyim varsa toplar donerdim.

bence aldatmış...
açıkçası kıvırmayı da beceremiyor..
Beni çok ikna etmeye calıstı ama asıl sorun benım malesef onu sevdıgım ıcın ona inanmaya calısmam. Baskası anlatsaydı ben de kesin aldatmıs adam kıza bak ne kadar salak derdim acıkcası

Eşiniz geçmiş temizlemeyi neden hala öğrenememiş ki?
Arama yapıp bunu ortada bırakması çok saçma
Evden nasıl otel aratsın ki arkadaşıyla dışarıdayken?

Neden temizlemedi ben de bilmıyorum. Ustelık bir deıl ıkı deıl kac kere yakalamısım eee artık sil be adam! Beni öldurmek nıyetı demekki. ıpad den aratmıs heralde kablosuz ınternete baglandı o sırada o kadarını sorgulamadım zira kucuk bı ayrıntı bu kadar olayın arasında

Eşinin arkadaşına ne sorarsan sor eşinin dediklerini tekrarlar camiyi yakan kılıfınıda bulur misali eşinizde tek ayak üstünde 40 yalan söyleyen bir tipmiş ne diyelim canım allah yardımcın olsun tedbiri elden bırakma derim ben

Esim arkadasına face den yazdı esıme herseyı itiraf ettım sen de herseyı oldugu gıbı yaz sımdı dedi ama tabikı son raddeye kadar yazacak degıl cocuk.

Aldatmis olabilir mi derken? Esin her buldugu firsatta tek gecelik iliskiler yasayan, bilgisayar gecmisini temizlemekle ugrasmayacak kadar da dusuncesiz bi adam. Tek sansi, dunyanin en sacma yalanlarina inanmak isteyen bi karisinin olmasi.. Ben olsam o ayagimda yara cikinca igneden aids mi bulasti diye dusundum dediginde kes sesini yalan soyleyecek kadar bile zekan yok senin kendini rezil etme bosa derdim mesela

Ayak yarası bahanesine ben de oyle dedım zaten defalarca kavga gurultu ettık oraya yenı gıtmıstık yenı bı hayata baslayacaktık belkı de herseyı bırakmak zor geldı cunku turkıyeye cok uzaktaydık amerıkadaydık munih in bi ornek oldugunu solemıstım zaten. abd den turkıyeye o sınırle donersem bı daha donusum olmayacagını bılıordum cesaret edemedım sonra da oylece kaldı belkı tekrarlamaz dıe ummusumdur ama tekrarladı aynı hataları

Aldatmış değil, aldatmış ve hala da aldatmaya devam ediyor..

Ben de boyle dusunuyorum

kucak dansını ,striptiz klübü...
bbunlar aldatma sayılmıyor mu sizin orda...
e aldatmış,itraf etmiş işte...

Bunları keske itiraf etseydı itiraf sayılmaz cunku ben yakaladım o da zorunda kaldı solemeye. Bence de bunlar aldatma ama daha ileriye gidip gitmedigi onemli.

23 günde eşin nerden bulmuş o arkadaşları ben ona takıldım?

O arkadasları turkıyeden beraber gıttıklerı aynı egıtımı aldıgı arkadasları hepsi bekar sadece esım evliydi grupta

kucak dansı da yaptırdın mı dıyınce ona da evet dedi zaten kadın kendı oturdu birden dedi. BEn iyice yoldan cıktım.Daha sonraki gün ŞEhirde sex diye niye arattın dedim ona da o kulübe tekrar gitmek istedigi icin aratma yaptıgını soledi. AMa strıptiz kulubü netten bulmak isteyen sex dıye aratmaz deıl mı ?

He yani striptiz kulubune gitmesi kucak dansi yaptirmasi tekrar gitcegini soylemesi gayet normalde sex aratmasina takiliyorsun ustelik hala belirsizlik oldugunu soyluyorsun haha 10 kerede aldatsa senin boşanacagin yok kendine ekşın yaratiyorsun sadece :))))
Hıcbiri normal degıl ben zaten bu yaptıklarını hala affedemıyorum ve affetmeyecegım de. Benım ıstedıgım sey bunu acıkca soylemesı cunku aptal yerıne konulmak asıl sorun ve ne olursa olsun denemıs ama yapamamıs da olabılır netıcede. Onemlı olan durustluk ama hep ben yakaladım onu o da soledı bu yaptıkları ıcın strıp e tekrar gıtmek ıstedıgı ıcın vs hepsı yuzunden defalarca kavga ettım nedense hala bı yanım ınanıyor ona caresız oldugum ıcın cok kucuk bı umuda sarıldım ama hep patlak verıyor eskı bı foto gorunce bıle aklıma gelıor her gun hergun kavga ne bosanabıldım ne de unutabıldım turkıyeye dondukten sonrakı vukuatları sırasında hamıleydım o yuzden de ınanmak ıstıorum belkı ve de bu kadar kavga sırasında ıtıraf ederdı dıe dusunuorum. baskası olsa aldatmıs derım yanı kızlarla yatıp kalkmıs yapmadıysa da yapacak ılk fırsatda derım ama bosanma dusuncesı cok zordu hele ıkıncı vakada hamıleydım suanda da bebegımız var 1 bucuk aylık daha. ılk olayda ayrılmalıydım sımdı bebek de magdur olacak ıkıncı olayda hamıle oldugumu bıle bıle yaptı ve silme zahmetıne bıle gırmedı ve gordugum sırada hamıleydım

Ya arkadasım ayağinda yara cıkan biri direk doktora gider cok sık oluyorsa o asla aids den şüphelenmez.kendini biliyorsan süpelenmezsin.adam arkanı döndüpün an aldatıyor ve yalanlarıda cok sacma.
bende bılıyorum cahıl bırı olsa korkar bakar unıversıte mezunu ınsan gayet ii bilıor bır ınsan nasıl bu kadar sabreder ıtıraf etmez ? aklım almıor madem assagalık bır yaratıksın ve aldattın neden ıtıraf etmek zor gelıor ? yaparken kolay solerken mı zor anlamıorum !

Hıcbiri normal degıl ben zaten bu yaptıklarını hala affedemıyorum ve affetmeyecegım de. Benım ıstedıgım sey bunu acıkca soylemesı cunku aptal yerıne konulmak asıl sorun ve ne olursa olsun denemıs ama yapamamıs da olabılır netıcede. Onemlı olan durustluk ama hep ben yakaladım onu o da soledı bu yaptıkları ıcın strıp e tekrar gıtmek ıstedıgı ıcın vs hepsı yuzunden defalarca kavga ettım nedense hala bı yanım ınanıyor ona caresız oldugum ıcın cok kucuk bı umuda sarıldım ama hep patlak verıyor eskı bı foto gorunce bıle aklıma gelıor her gun hergun kavga ne bosanabıldım ne de unutabıldım turkıyeye dondukten sonrakı vukuatları sırasında hamıleydım o yuzden de ınanmak ıstıorum belkı ve de bu kadar kavga sırasında ıtıraf ederdı dıe dusunuorum. baskası olsa aldatmıs derım yanı kızlarla yatıp kalkmıs yapmadıysa da yapacak ılk fırsatda derım ama bosanma dusuncesı cok zordu hele ıkıncı vakada hamıleydım suanda da bebegımız var 1 bucuk aylık daha. ılk olayda ayrılmalıydım sımdı bebek de magdur olacak ıkıncı olayda hamıle oldugumu bıle bıle yaptı ve silme zahmetıne bıle gırmedı
Arkadaş madem boşanmak zor geliyor yapamiycan yok bebegin var yok inanmak istiyorsun vsvs bahanelerin cok ne diye arastirip
Uzatiyorsun bosanacak insana senin yasadiklarin yeterli olur bosanirdi zaten hala yok itiraf etsin yok kavga ettim bilmem ne mental masturbasyon yapma boşuna... kaliyorsan susaar oturursun gidiyorsan yolun belli zaten adamin naptigida belli .. sen kendin icin karar ver birak didismeyi

bende bılıyorum cahıl bırı olsa korkar bakar unıversıte mezunu ınsan gayet ii bilıor bır ınsan nasıl bu kadar sabreder ıtıraf etmez ? aklım almıor madem assagalık bır yaratıksın ve aldattın neden ıtıraf etmek zor gelıor ? yaparken kolay solerken mı zor anlamıorum !
Ama eşiniz zaten sizi aldattığını itiraf etmiş. Kucağına oturttuğu dansçıdan bahsetmiş?

Hani eşiniz İngilizce bilmese strip kulübü "sex in X" diye arattı derim de, size hiç mantıklı geliyor mu strip kulübü bu şekilde aratmak?

Yani aldatması için ille penetrasyon mu olması gerekiyor? Kucağında başka bir kadın varken illa ki tahrik oldu. O sırada o kadınla birlikte olmak istedi.

AIDS konusunda test isteseydiniz keşke. Ya bulaştırdıysa gerçekten kendine?

Aldattı aldatmadı diyemem herkesin aldatma kriterleri farklı. Benim için striptiz kulübüne gitmesi bile aldatmadır. Ama boşanmayacaksanız siz bu adamla korunmasız ilişkiye kesinlikle girmeyin ve acilen bi kontrolden geçin. Bi de bu olaylardan sonra hamilelik var. Allah korusun.

Back
X