Eşim ailesini savunuyor hiç laf ettirmiyor benim isteklerimi dinleyip benimle doğru düzgün iletişim kurmuyor

Çünkü o babamı arayıp ben suçluymuşum gibi herşeyi anlatıyor kendi hatalarının farkına varmadan

Çok üzüldüm.
Maalesef bunu yapacak olan eşiniz ailesi asla yapmaz.
Böyle davranarak kayinvalidenize daha çok cesaret verdiniz.
Bu konuşmanin eşinize yansimasi sizi zor duruma düşürür.

Çünkü o babamı arayıp ben suçluymuşum gibi herşeyi anlatıyor kendi hatalarının farkına varmadan
Onun babanizla görüşmesinin evliliginize yansimasi ile sizin kayinvalidenizle konuşmanizin evliliginize yansimasi arasinda daglar kadar fark var.
Ne demek istedigimi umarim anlamazsiniz asla hakli çikmak istemem söylediklerimde.

Ne güzel her şey ortalığa dökülmüş. Rahatsız olduğunuz şeyleri söylemişsiniz. Tabii ki yanlış anlama diyecek ama onlar da bal gibi biliyorlar. Hatalarını kabul etmelerini beklemeyin. Kimse etmez. Bundan sonra bu konuları tekrar gündeme getirmeyin ve sınırlarınızı belirleyip size aynı şekilde davranmalarına müsade etmeyin. Yapabileceğiniz tek şey bu. Geçmişi geri getiremeyiz, değiştiremeyiz ama gelecek bizim elimizde. Artık ileri bakın, bundan sonra ağrınıza giden şeylere sessiz kalmayın ve kimseden korkmayın. Bol şans

Umarım hatalı olduklarını anlarla ana oğul hiç bişey yokmuş gibi benim hayatımı karartıp laflarla sözlerle takmamakla hayatlarına hiç bişey yokmuş devam etmezler. Resmen arkamdan konuşup bişey anlatmadındiyolar ama konuşurken aslında hepsini anlattıklarını anladım eşimin yada ablası anlattı yada herşey kötüye giderse en azımdan susmadım içimde kalmadı ve söylediğim için içim rahat olur oğullarını hatasız kul gibi görmezler

Kadının ailesi gelir erkeğin ailesi evin kadını yokken gelemez hımmm niye siz evin tek sahibi misiniz? Eşiniz bostan korkuluğu mu ? Ayy birde bu donlar bohçaya aldırırken sorun olmuyor nedense

Kadının ailesi gelir erkeğin ailesi evin kadını yokken gelemez hımmm niye siz evin tek sahibi misiniz? Eşiniz bostan korkuluğu mu ? Ayy birde bu donlar bohçaya aldırırken sorun olmuyor nedense
elektra sende takmışsın bohçadaki dona bi sal artık aynı şeyi yazmaktan kaynana savunmaktan

A

Sizin ciddi bir iletişim sorununuz var yalnız. Biri bana 3 ay önceki bir cümleyi söylese bunca zaman içinde tutup buna mı kuruldum derim ki siz bunu muhatabına değil eşine söylüyorsunuz. Zamanında verecektiniz cevabını 3 ay sonra değil. Hayır kayınvalideye niye anlatıyorsunuz eşinizle oran sorununuzu? Anlatıyor diye eleştirdiğiniz eşinizden ne farkınız kaldı? Kadını arayıp oğlunu, kocasını şikayet etmişsiniz. Size hak vereceğini mi beklediniz gerçekten?

Ben artık en son çare kaldığım için mecburen konuştum oğlu anlamıyor anası anlarsa düzelir düzelmezse zaten bitsin içim rahat olur dedim

Aile mahremiyeti ????????????????????????
Lugatiniza yerlestirin evlenince isinize yarayacak bir kavram yoksa iş ustundeyken elinde anahtarla evinize giren kayinvalidenizle göz göze gelebilirsiniz.

Ama sizin evinize sizinle beraber gelmiş misafir. Müsait misiniz değil misiniz diye sormaları gerekirdi. Buna ben de sinirlenirim.
Ama siz şehir dışında olsanız ve eşiniz ailesiyle dönüp ailesini ağırlasa ne zararı var ki?

Ben çok hamarat bir insan değilim. Misafir ağırlamaya da pek bayılmıyorum. Üstelik tek başıma ağırlamıyorum, eşim her işi yapar ve misafir geldiğinde de oturmaz, hizmet eder.
Buna rağmen bir seçim şansım varsa ben evde yokken misafir ağırlamasını tercih ederim. Tek başına yapsın ne yapacaksa. İşte bunlar hep tembellik

Ben artık en son çare kaldığım için mecburen konuştum oğlu anlamıyor anası anlarsa düzelir düzelmezse zaten bitsin içim rahat olur dedim

Valla burdan bakınca gayet evliliğinizi bozmak için uğraşıyorsunuz gibi duruyor. Anası anlarsa neden düzelsin ki mesele annesi değil oğlu. Siz ısrarla suçu eş ailesine atma peşindesiniz. Aranızdaki mesele ailesinin gelmesinden çıkmadı mı, ben dahil buradaki pek çok üye ve eşiniz sizi bu konuda haksız buluyoruz. Siz bir de gittiniz annesine anlattınız Gerçi bu iş bozulursa hayrınıza olur size hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan adamdan kurtulursunuz.

Lugatiniza yerlestirin evlenince isinize yarayacak bir kavram yoksa iş ustundeyken elinde anahtarla evinize giren kayinvalidenizle göz göze gelebilirsiniz.
Evliyim ve sizin düşünce tarzınızda olmadığım için seviniyorum zira benim evliliğimde saygı var eşimle beraber danışıp her şeye karar veririz. Aile mahremiyeti tek bir tarafa bağlanmasıda aşırı saçma Eşinizin size olmayan saygısını konuyla alakasız bir şekilde bağlamanızda absürt zira buradaki kayınvalide sizin kayınvalideniz değil. İyi akşamlar

Onların ne yaptığı değil, sizin ne yapacağınız önemli. Bırakın anlasınlar yada anlamasınlar. Siz bundan sonra aynı şekilde davranmalarına müsade etmeyin.
Takılmayın artık konuşmuşlar mı ne yapmışlarsa... Tabii ki konuşacaklar ve size konuşmadık diyecekler. Beklentinizi düşük tutun.

Sizin derdinizin daha büyük olduğu belliydi zaten. Dolmuş gibi yazmışsınız. Boşanın, başka tavsiye de olmaz zaten. Hayırlısı olsun hakkınızda...

Eşinize ailesi emrivaki yapmış olabilir, oraya geliyoruz sizde kalacağız diye. O da kabul etmiştir. Geleneksel aile yapısında bu normal bir şey. Yine de size durumu anlatmalıydı. Bir de sizin aranızda konuştuklarınızı ailesine anlatması doğru değil. Boşanmak değil de, biraz sakinleşip sonra alıp karşınıza konuşmalısınız.

Ay ama sizin kayınvalideniz çok terbiyesiz bir kadınmış, siz çok haklısınız. Normal zamanda bir kahve içmeye gelmesini bile istemeseniz haklısınız.

Abartmayın. Ben evde yokken evime misafir geldi diye anahtarları da başkasına teslim etmiyoruz herhalde. Ne sanıyorsunuz? Evi tapusuyla misafire verdiğimizi mi?

Bence bundan bu kadar rahatsız olan insanlar sınır koyamadıkları için ipin ucunun kaçmasından korkuyorlar.
Ben evde değilken eşimin ailesi de arkadaşı da evimize geldi, kaldılar. Ne kimse düzenimizi değiştirdi ne de iş üstündeyken yatak odamıza baskın yapıldı.
Herkes yerini, haddini bilirse misafir evde sorun yaratmaz. Yerini bilmeyene de biz müsade etmeyiz. Demek ki siz o tür insanlara engel olamadığınız için baştan kimseyi eve sokmuyorsunuz. Yersiz korkunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…