Konu sahibi kusura bakmasın ama burayı karıştırdığı gibi kendi hayatını da karıştırmış valla
Çok ciddi iletişim probleminiz var. Derdinizi net olarak ifade etmiyorsunuz yada belki de net olarak farkında bile değilsiniz neyi dert ettiğinizin.
Hanımefendi aranmış, haber verilmiş. Hala evde yokken evine gelinir mi tartışıyoruz. Daha önce geldiklerinde sesinizi çıkarmanız gerekiyordu. Lafı yediğinizde cevabını verirseniz suçlu olmazsınız ama şimdi ortada büyütülecek bir şey yokken 3 ay önce olanın acısını çıkartırsanız suçlu olursunuz. O zaman olay çıkarıp kendinizi ezdirmeseydiniz şimdi kimse evinize gelmeye cesaret edemezdi.
Siz çok yanlış yerde patlayıp haklıyken haksız konumuna düştünüz. Ilk mesajınızdaki üslupla eşinizle konuştuysanız kavga çıkacağı yoksa da çıkar zaten.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama evlilik de dahil bütün sosyal ilişkilerde sorun yaşıyor gibisiniz. Babanız sizi anlamıyor, dinlemiyor, babanıza da derdinizi net olarak anlatmıyorsunuz. Dayak yemişsiniz, hakaret işitmişsiniz adam bilmiyor, bu incir çekirdeğini doldurmaz sebepten boşanmak istediğinizi düşünüyor. E tabi arkanızda durmaz.
Eşiniz ve ailesi sizinle hadsizce konuşabiliyor ama siz cevap bile veremiyorsunuz sonra en olmadık yerde onlar bana bunu demişti, şimdi evimde istemiyorum diyorsunuz. Eşiniz istemediğinizi söylesin istiyorsunuz ama ablasına söyleyince de ailesine beni kötü gösterdi diyorsunuz. Yani şunları aklı başında biri yapar mı allah aşkına? Bütün iletişiminiz problemli, herkesle. O yüzden haksız konuma düşüyorsunuz. Eşiniz olacak adamdan zaten koca olmaz. Siz de onu yola getirecek durumda değilsiniz.
Size boşanın derim ama kiminle evlenseniz benzer problemleri yaşarsınız. Lütfen bi kafanızı dinleyin neyi doğru neyi yanlış yaptığınızı anlamaya çalışın.