Eşim ailesini savunuyor hiç laf ettirmiyor benim isteklerimi dinleyip benimle doğru düzgün iletişim kurmuyor

Hiç evlenmemiş
Bu yorumlari yapmasinin başka mantikli hicbir açiklamasi yok.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, evliyim. ne erkeğim, ne de kayınvalide. Gerekene gerektiği yerde dur diyebilen insanlar böyle düşünüyor haberiniz olsun. Biz duvarları baştan örmüyoruz, gerekene çıkarıyoruz.

İşlerine gelmediği için ve aynı düşünmediğimiz için hemen bir kılıf uydurmaya girişiyorlar. Çokta şey etmeyelim afhjk

Ben de aynı şekilde düşünüyorum, evliyim. ne erkeğim, ne de kayınvalide. Gerekene gerektiği yerde dur diyebilen insanlar böyle düşünüyor haberiniz olsun. Biz duvarları baştan örmüyoruz, gerekene
Mesela tam olarak nerde örüyorsunuz ?
Duvar örmek için ne yapilmasi gerekiyor ?
Çok cahilim ögrenmek için soruyorum.

Mesela bu kadın eve sokulmaz, odada yanlız bile bırakılmaz.
Bu komşusunun evinde de dip köşe kurcalıyordur temiz mi pis mi diye. Huyu kötü.
Sakın doğumda evinize almayın. Eşinize bu olanları hatırlatın ve net olarak istemiyorum deyin. Kimse size ama niye istemiyorsun diye soramaz Kadın size bir ömür yetecek malzeme vermiş. Bol bol kullanın

Aile mahremiyeti ????????????????????????
Lugatiniza yerlestirin evlenince isinize yarayacak bir kavram yoksa iş ustundeyken elinde anahtarla evinize giren kayinvalidenizle göz göze gelebilirsiniz.

"Ben şehir dışındayken eşimin ailesi evimde kalabilir, bunun için benden izin almalarına gerek yok çünkü evin diğer sahibi evde" demek nasıl kayinvalideye anahtar verip basılmanın yolunu açan bir şey oluyor? İki konunun ne alakası var?

Mesela tam olarak nerde örüyorsunuz ?
Duvar örmek için ne yapilmasi gerekiyor ?
Çok cahilim ögrenmek için soruyorum.
Kişisel sınırların nerede bitip nerede başladığını size öğretecek değilim. 3 yaşından itibaren ebeveynlerinizin vermesi gereken eğitimi ben veremem burada.
Tek bir örnek vermem gerekirse: biri gelir de dolabımı kurcalar, eşyamın yerini değiştirir diye evime misafir almaktan korkmuyorum. Çünkü beni tanıyan kimse bunu yapmaya cüret dahi edemez. Ederse evime bir daha giremeyeceğini bilir. (Duvarlar burada devreye giriyor)
Siz ise kimseye o haddi bildiremediğiniz için (Bu tavırla, duruşla alakalı bir şey kimseyi karşımıza alıp parmak sallamıyoruz) birileri gelip mahreminizi talan etme cesaretini gösterebiliyor. Siz de kimse gelmesin o zaman diyerek kendinizi korumaya çalışıyorsunuz. Bu sırada eşinize ayıp oluyor ama olsun. Onu da eşiniz düşünsün

Tecrübelerimden hareketle söyleyebileceğim tek şey şu ki; sınır ihlali meselesi yalnızca erkek güçlü durur ve gerçekten isterse çözülebiliyor. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Her insanın kaldırabileceği ve kaldıramayacağı noktalar farklıdır. Her insanın karakteri, mizacı, sivri yönleri/olumlu, ılımlı yönleri farklıdır. Bu yüzden boşanıp boşanmama konusuna buradaki yorumlardan hareketle karar vermeniz çok sağlıksız bir adım olur. Sükunetinizi bozmayın, acele karar vermeyin. Yüzgöz olmayın. Geniş bir sürece yayın. Emin ve sakin adımlar atın. Fevri olursanız ilerde pişman olabilirsiniz. Sizi sizden iyi kimse tanıyamaz. Dilerim her şey gönlünüzce olur.

Beni aydinlattiginiz için teşekkür ederim
Gelişim psikolojisini yalayip yutmuşsunuz 3 yaş sonrasi
Çocuklarinizin şansli oldugunu düşünüyorum bilinçli bir ebeveynleri var ya da olacak

İşlerine gelmediği için ve aynı düşünmediğimiz için hemen bir kılıf uydurmaya girişiyorlar. Çokta şey etmeyelim afhjk
He yaa sanki bizim evimiz yol geçen hanı, bizim mahremimiz yok. Bir tek onlarda var mahrem. Yani bir şey söylerken nereye gittiğini de düşünmüyorlar haaa...

Eşinizle çözemediginiz sorunu kayinvalidenizle çözemezsiniz.

Probleminiz eşinizle ise kayinvalidenizi buna kariştirmamak yarariniza olur.

Evin hanımı deyincr benim aklıma Bijter Ziyagil geliyor ya
Tuvalet cifleyen ev hanımı mu olur

Sjajaj ay aynı şeyi yazmışız. Bi üstte de ben dedim

hoff ya sizin gibi her şeyde fesatlik arayan, çıkaran ve once kendi sonra herkesi huzursuz eden insanlar.... Gelsinler kalsinlar cocuklarinin evinde, yokmussunuz zaten, ne var ki? Zaten evde olsaniz da istemiyorsunuz, olmasaniz da...

Ohoo ablacim bana danismadan evime ailesini soktudan daha buyuk sorunlarin varmis ya. Sana siddet uygulayan adamin sana danismasi hayaline nereden ne zaman kapildin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…