Eşim ailesini savunuyor hiç laf ettirmiyor benim isteklerimi dinleyip benimle doğru düzgün iletişim kurmuyor

Çünkü o babamı arayıp ben suçluymuşum gibi herşeyi anlatıyor kendi hatalarının farkına varmadan
Eşiniz suçlayarak sizi babanıza anlattı.. Sizde eşinizi suçlayarak kayınvalidenize eşinizi anlattınız..muhatap olmanız gereken kişiler ebeveynleriniz değildi ki. Eşiniz babanızı aradığı zaman yanlış yaptı diye düşündünüz. Eeee sizin eşinizden ne farkınız var şimdi? Çok fevri davranıyorsunuz düşünmeden hareket etmemelisiniz..

Fazla mi iyi niyetlisiniz? Kaynananın nasil hak vereceğini düşündünüz ki? Onlarda kendi acılarından bakıp su an yüzde yüz haklı buluyorlardir kendilerini emin olun. Insanlar kendi yanlısıdır, bazen hak verseler bile itiraf edemezler. Basit ilişkilerde bile böyleyken bir de kv hak vericek öyle mi. Hiç şahit olmadım şimdiye kadar hak veren kvye😁 bir de sadece kendi mağduriyetinizi görmelerini istiyorsunuz ama forumda da birçok kisi böyle düşündü ki yaptığınız bize göre yanlıştı. Dolayısıyla çift taraflı hata varken asla hak vermezler.
3 ay önceki durumu gündeme getirmeniz de aleyhinize olmuş. O an konuşmadığınız hicbir seyi tekrar açmayın. Ancak yeniden öyle davranışları olursa o an tepkinizi tavrınızı gösterin.

Fazla mi iyi niyetlisiniz? Kaynananın nasil hak vereceğini düşündünüz ki? Onlarda kendi acılarından bakıp su an yüzde yüz haklı buluyorlardir kendilerini emin olun. Insanlar kendi yanlısıdır, bazen hak verseler bile itiraf edemezler. Basit ilişkilerde bile böyleyken bir de kv hak vericek öyle mi. Hiç şahit olmadım şimdiye kadar hak veren kvye😁 bir de sadece kendi mağduriyetinizi görmelerini istiyorsunuz ama forumda da birçok kisi böyle düşündü ki yaptığınız bize göre yanlıştı. Dolayısıyla çift taraflı hata varken asla hak vermezler.
3 ay önceki durumu gündeme getirmeniz de aleyhinize olmuş. O an konuşmadığınız hicbir seyi tekrar açmayın. Ancak yeniden öyle davranışları olursa o an tepkinizi tavrınızı gösterin.
Dediğim gibi hak versinler demedim ben en azından herkes neyin ne olduğunu bilsin dedim hak beklemiyorum isterlerse tavır alsınlar bunsaatten sonra çok uöurumda çünkü iyi niyetın bişey kazandırdığınıngörmedim

Dediğim gibi hak versinler demedim ben en azından herkes neyin ne olduğunu bilsin dedim hak beklemiyorum isterlerse tavır alsınlar bunsaatten sonra çok uöurumda çünkü iyi niyetın bişey kazandırdığınıngörmedim
Tamam da bilseler hak verirler zaten. Bilmezler işlerine gelmez. Hiç zor olmadi "sen yanlış anliyorsun" şeklinde gelecek yorumu tahmin etmem. Daha o kısmı okumadan anladim çünkü böyledir. Kimse oğlunu bırakıp gelini kolay kolay savunmaz. Belki çok az varsa da genele baktığımızda göremezsiniz. Ki burada çoğumuza göre sizinde yanlışlarınız olmuşken anlasınlar bilsinler beklentisi çok fazla.
Bu kadar iyi düşünmekte size zarar. Beklentisi çok yüksek birisiniz. Evet yazdiklariniz rahatsiz edici kimse böyle durumlarla muhatap olmak istemez ama ya o an söyleyeceksiniz ya da üç ay sonra soyle de olmuştu demiyceksiniz. Verilen cevap boyle olabilirdi sadece, "sen yanlis anlamissin." Nitekim oyle de olmuş. Birkac sayfa once yazmıştım kp beğenmez yemeklerimi diye. Eşim ziyaretlerine gideceği için bende kurabiye yapip gönderdim. Beğensin beğenmesin umrumda değil ki. Ben içimden geleni yaptım. Sonra da eşime takildim gerci babam beğenmez ama diye güldükte hatta. Sizi kisisel olarak tanimam ama fazla alingan geldiğiniz için yazıyorum bunları biraz daha umursamaz olun. Yok menemen soğanlı olur mu vs muhabbetlerine kinlenmenizi şaşkınlıkla okudum. Olur baba bal gibi de olur biz böyle yapıyoruz der geçerim ve ne kafama takıcam. Siz sanirim hic cevap vermediniz ve sonunda doldunuz.

Siz o eve hic dönemeyecek gibi duruyorsunuz.Tepkileriniz çok amatör, sizin de eşinizin de evliliğe hazır olmadığınız cok belli.Burda en suçsuz kisi kvniz.

Ama sizin evinize sizinle beraber gelmiş misafir. Müsait misiniz değil misiniz diye sormaları gerekirdi. Buna ben de sinirlenirim.
Ama siz şehir dışında olsanız ve eşiniz ailesiyle dönüp ailesini ağırlasa ne zararı var ki?

Ben çok hamarat bir insan değilim. Misafir ağırlamaya da pek bayılmıyorum. Üstelik tek başıma ağırlamıyorum, eşim her işi yapar ve misafir geldiğinde de oturmaz, hizmet eder.
Buna rağmen bir seçim şansım varsa ben evde yokken misafir ağırlamasını tercih ederim. Tek başına yapsın ne yapacaksa. İşte bunlar hep tembellik 😁
bakın zararı varmı demişsiniz. zararın olup olmaması önmeli değil . konu sahibi istemiyor yeterli değilmi . kayın validemleri bana zararı olmadı istemiyorum bu niye yeterli olmuyor. insanların fikirlerine niye saygı duyulmuyor. istemiyor bu kadar basit işte.

Eşiniz suçlayarak sizi babanıza anlattı.. Sizde eşinizi suçlayarak kayınvalidenize eşinizi anlattınız..muhatap olmanız gereken kişiler ebeveynleriniz değildi ki. Eşiniz babanızı aradığı zaman yanlış yaptı diye düşündünüz. Eeee sizin eşinizden ne farkınız var şimdi? Çok fevri davranıyorsunuz düşünmeden hareket etmemelisiniz..
bazı insanlar empati yapamıyor , aynalama yapmış konu sahibi . adam kendine ya çok güveniyor yada konu sahibini gözden çıkarmış . konu sahibi bunu öğrenecek ayrıca

bakın zararı varmı demişsiniz. zararın olup olmaması önmeli değil . konu sahibi istemiyor yeterli değilmi . kayın validemleri bana zararı olmadı istemiyorum bu niye yeterli olmuyor. insanların fikirlerine niye saygı duyulmuyor. istemiyor bu kadar basit işte.
Yok olmaz istemek zorundasiniz burda toplu halde linclemememiz gerekiyordu . Ne demek saygı duymak evde sen yokken kalmasını istemek zorundasın

Yok olmaz istemek zorundasiniz burda toplu halde linclemememiz gerekiyordu . Ne demek saygı duymak evde sen yokken kalmasını istemek zorundasın
bakın bi bayan örnek yaşadığını yazmış. kayın validesi iç çamaşırlarının fotosunu çekip atmış. hani mahremiyet değildi. hani cansız varlıklara mahremiyet denilmiyordu. basbaya mahremiyet. inş okumuştur mahremiyet değil yazan :))

Siz o eve hic dönemeyecek gibi duruyorsunuz.Tepkileriniz çok amatör, sizin de eşinizin de evliliğe hazır olmadığınız cok belli.Burda en suçsuz kisi kvniz.
kadın şiddet görmüş , daha ne kadar amatör olabilir. bitecekse bitsin diyor . bu kadar değersilik saygısızlık varken .

İstemiyorum demiyor ki.
Bir istemiyorum diyor, bir "önemli olan gelip gelmemeleri değil beni aramamaları" diyor, "e aramışlar" diyoruz, "evin hanımı benim bana sormalı" diyor. Ne istediği belli değil yani.

Ben buradan bakınca da hiçbir konuda kendini saydıramayan bir kadının "kayınvalide izin istesin de bari böyle mutlu olayım, tatmin olayım. Şu evlilikte sonunda ben de bir şey elde etmiş olayım" hırsını görüyorum.
Kocası ailesine anlatınca "ay beni kötü bilecekler" diye etekleri tutuşan biri kayınvalide izin istese "hayır olmaz" diyecekti sanki. Diyecek olan sorulmadan söyler zaten bunu.

bakın bi bayan örnek yaşadığını yazmış. kayın validesi iç çamaşırlarının fotosunu çekip atmış. hani mahremiyet değildi. hani cansız varlıklara mahremiyet denilmiyordu. basbaya mahremiyet. inş okumuştur mahremiyet değil yazan :))
Ay evet benim çamaşırlarımı katlayıp niye dolabıma yerlestirsin yahu yerleştirmesin gerek yok

İstemiyorum demiyor ki.
Bir istemiyorum diyor, bir "önemli olan gelip gelmemeleri değil beni aramamaları" diyor, "e aramışlar" diyoruz, "evin hanımı benim bana sormalı" diyor. Ne istediği belli değil yani.

Ben buradan bakınca da hiçbir konuda kendini saydıramayan bir kadının "kayınvalide izin istesin de bari böyle mutlu olayım, tatmin olayım. Şu evlilikte sonunda ben de bir şey elde etmiş olayım" hırsını görüyorum.
Kocası ailesine anlatınca "ay beni kötü bilecekler" diye etekleri tutuşan biri kayınvalide izin istese "hayır olmaz" diyecekti sanki. Diyecek olan sorulmadan söyler zaten bunu.
ben baştan yanlış anladım o zaman , ben istemiyor ama bunu söyleyemiyor gibi algıladım.

Ben asla saygısız birisi değilim ailesi herşeye laf eder gıkımı çıkarıp cevapta vermem bize 3 aylık evliyken geldiler kaldılar yedik içtik beraber topladık 2 buçuk hafta kaynanam herşeye girişirdi eşim annesin yaptığı herşeyi beğenir oh mis koktu derdi benim yanımda sanki ben kötü yemek yapıyormuşum gibi ne koydun bunun içine derdi benim yaptıklarıma ama eşimde ailesinin yanında yaptığım şeylere laf eder küçük düşürürdü sonra sana takılıyorum derdi

X