Şu noktayı anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz anlamadım?
Evine üç hafta gelip yapılan yemekleri yememişler zekası ile ilgili laf sokmuşlar baya evi kendi evleri gibi yayılmışlar her konuda laf sokulmuş bunun sonucunda da konu sahibi bu insanları evinde yokken istemiyor en doğal hakkı olarak. Kimse beni arayıp size geleceğim diye sormuyor eşimin ailesinden oğullarına söylüyorlar gelmeyi düşünüyoruz diye bizde ona göre bir ya da iki hafta sonu sanrası için birlikte plan yapıyoruz mesela bana ailem gelmek istiyor ne zmaan uygun oluruz diye soruluyor .Buradaki aile işi iyice abartıp orayı kendi evi gibi görmüş
Yoo asıl siz anlamamışsınız ben gayet anlamışım.
Konu sahibinin aile ile birlikteyken yaşadığı olumsuzluklar değil ki gündem konusu.
Seni saymayan insanların gözünde saygı kazanmanın yolu arkalarından kötü düşünmek, oğulları ile evli olduğun halde evine sokmamak değildir.
Laf sokuluyorsa nedenini sorarsın, gerekirse çata çat fikrini söylersin.
Ayrıca ben konu sahibine kabul etmemekte haksızsın demedim ki hiç bir yerde.
Haber versinler yeter demişsiniz, o haber verilmiş.
Neden fikrinizi o görüşmede söyleyip, kabul etmiyorum demediniz diye soruyorum.
Israrla o kısmı cevaplamıyor.
Ayrıca bakın ailem gelmek istediğinde soruyor demişsiniz.
Gerçekten bunu samimiyetle soruyorum ve aynı samimiyetle cevaplamanızı istiyorum.
Eşiniz şehir dışındayken aileniz size gelmek istese, eşimi de arayın der misiniz?
Hadi eşinizi aradılar eşinizde "o evde benim donlarım var dolayısıyla mahremiyetim var gelemezsiniz" diyerek onay vermedi diyelim.Tavrınız hem eşinize hemde ailenize karşı ne olurdu?
Açıkcası ben "ağır ol paşam benim ailem sen evde yokken niye senden izin alsın, şu durumda müsaitlik cevabını verecek olan kişi benim km lerce uzakta olan sen değilsin" derdim. Eşim evde yokken eve misafir alamayacaksam o ispat edemediğim rüştüm için kafamı duvarlara vurmam gerekirdi. Ve o adamın bana duymadığı saygıyı tüm evliliğimin içine yayılacağı muhakemesini yapar boşanırdım.