- 9 Ağustos 2021
- 14.984
- 50.986
- Konu Sahibi blueangelsnmm
birinin evinde üç hafta kalmak anlayışsızlıktırSizin gibi düşünmeyen herkes anlayışsız değil bilginize :)
bunun anlayışlı kısmını göremiyorum ben hangi açıdan bakarsam bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birinin evinde üç hafta kalmak anlayışsızlıktırSizin gibi düşünmeyen herkes anlayışsız değil bilginize :)
Bende evimin artık bize ait olduğınu eşimin artık çekirdek bir aile olduğumuzu anlamasını istedim oraya kadar gelmişler diye bana sormadan ki tatile geldiler yakın bir şehire bana geçmelerine anlam veremedim 2 gün için bana danışmadan evden çıkmadan önce zaten 2,5 hafta beraberdik.bana göre o evde rutin olarak yaşamayan kişi o eve yabancıdır. İster anne baba olsun ister kardeş benim evimle ilgili kimse bensiz plan yapamaz çok isteyen otele gidebilir burda kendi ailem ya da eşimin ailesi diye ayrım yapmıyorum
ellerine koz geçmesi beni bağlamaz ki mesele bu değil ama neden evimi karışık görsün insanlar kız kardeşim de geldiğinde evi toplarım üniversite okuyor arkadaşlarına mı gidip dedikodu yapacak :)
insanlar evlerinde kendileri yokken birinin olmasını istemeyebilir ki şu an benim evimde biri var mesele sorma şekli haber verme şekli oranın başkasına ait olduğunu bilmek ve ona uygun davranmak gerek ben canavar değilim insanları gayet evimde ağırlıyorum ama bunun belli koşullarda olmasını bekliyorum ben çalışıyorum bana bir hafta öncesinden haber verilmeli çünkü evim uygun olmayabilir mesele seksi iç çamasırı değil ben eşimin kişisel eşyalarını bile tek tek kurcalamam yerini değiştirmem anneimn evine gidince yatak odasında dolabını açmam en fazla mutfaktaki işleri yaparım misafirsem başkasının evindeki mutfak dolaplarını açmam o kişiye sorarım bana başka türlüsü görgüsüzce ve yanlış geliyor
Ya ben varken gene onada bişey demedim kalp kırmasınlar küçük düşürmesinler destek olalım açık aramasınlar benim evimde hetşeye laf edip düzemine karışmasınlar yeter eşime rahatsız olduğum bişeyi anlattığımda beni dinlesin ve ona göre tepkisini koysun ailesine gene kalırım yılda bir. Ailesini silip atamayız sonuçta ama büyükte olsa büyüklüğünü bilip saygısını kaybetmesin istiyorum bana karşı.birinin evinde üç hafta kalmak anlayışsızlıktır
Tatlim daha yeni evlisin. O yuzden sana tuhaf gelmiş ola bilir. Malum evliliğin kurallarina alişmak gerek. Bazen kapimiz çalar eve akraba misafir gelir. Ay sen neden geldin mi deriz? Bu da oyle ogullarinin evi. Evlendikden sonra lutfen aileyle eşi sanki uzak akrabalar gibi lanse etmeyin. Eşinin anlatmasi dogru deyil ama kv kp gelmesi dogru canim. Daha yenisin daha neler goreceksin. Sen de eşin de hatanizi anlayip ozur dileyin konu kapansin. Boşanilacak durum değilMerhaba eşimin işi yüzünden istanbula ailemin yanına geldim ve 1 aydır onun işi yüzünden burdayım eşim geri döndü işine evde bulunmayacağı için bende aileöin yanında kalmaya devam ettim yeğenimin doğum gününü yapıp dönecektim dönemedim covid oldum aileside bizim oturduğumuz yerde tatile gelmişler ve bana sormadan oğluyla konuşup benden izin almadan plan yapmışlar bizde kalcaklarmış 3 gün ben çok sinirlendim neden bana sormadınız evime girmeden önce bendende müsade istemeniz gerekiyordu diye eşim oğullarının evi tabiki gelcekler buraya kadar gelmişken dedi. Biz daha 6 aylık evliyiz ve 3 . Ayında ailesi kışlık bişeyler yaptık getircez diye bize yatıya gelip 2’5 3 hafta kaldılar. Sürekli herşeyime karışıp laf eden insana kaf sokan tiplerden ordayken hep alttan aldım bişey demedim ama rahatsız olduğumu eşime söyledim. Şimdi eşim buaramızda konuştuğumuz herşeyi gitmiş ablasına anlatmış. Ben şuan boşanmayı düşünüyorum ailesine beni kötü göstermiş oldu fikrime saygı hiç duymuyor ailesini tutuyor ne yapmalıyım?
bunun kasmakla ilgisi yok ben eşimin kişisel eşyalarına da yerlerini değiştirmiyorum ki o da hoşlanmaz değişmesinden annemle babamın dolaplarını da açmıyorum ne gerek var yahu niye annem ya da kayınvalidem çamasırlarımı dolaba yerleştirsinSizde bir degisiksiniz. Tabi sizin doğdunuz, sizin hayatınız, kimse birşey diyemez ama üç günlük dünyada bu kadar kasmayın kendinizi derim ben. Keşke annem gelsede dolabımi yerleştirse, esyalarimin yerini degistirse
Birde konu sahibine sizin mantıkta olsa annesinde gidip bu kadar kalmaz, rahat edemez yani.
bu tamamen senin elinde sen ailesine sınır koymamışsın dediğim gibi gerektiğinde laflarını verecektin beğenmeyen gelmesin de onlara göre açığını söylüyorarsaYa ben varken gene onada bişey demedim kalp kırmasınlar küçük düşürmesinler destek olalım açık aramasınlar benim evimde hetşeye laf edip düzemine karışmasınlar yeter eşime rahatsız olduğum bişeyi anlattığımda beni dinlesin ve ona göre tepkisini koysun ailesine gene kalırım yılda bir. Ailesini silip atamayız sonuçta ama büyükte olsa büyüklüğünü bilip saygısını kaybetmesin istiyorum bana karşı.
Son paragrafta aynıyız, bende kalamiyorumbunun kasmakla ilgisi yok ben eşimin kişisel eşyalarına da yerlerini değiştirmiyorum ki o da hoşlanmaz değişmesinden annemle babamın dolaplarını da açmıyorum ne gerek var yahu niye annem ya da kayınvalidem çamasırlarımı dolaba yerleştirsin
evet mesela ben şimdi gidim annemde 1,5 ay kalmam çünkü kendi hayatımı özlerim kendi evimi akşam koltuğumda rahatça oturmayı
İşte size göre o...birinin evinde üç hafta kalmak anlayışsızlıktır
çünkü insanın konfor alanı var rahat ettiği yer var bu sebeple birinin birinde 3 hafta rahat etmesi bana anlaşılır ve makul gelmiyorSon paragrafta aynıyız, bende kalamiyorum
Zaten 3 hafta konusunda aynı dusunuyoruz, nasıl rahat ederler, neden gelip kalırlar anlamam.çünkü insanın konfor alanı var rahat ettiği yer var bu sebeple birinin birinde 3 hafta rahat etmesi bana anlaşılır ve makul gelmiyor
bir yerde yazmışsınız ilerde gelinim beni istemezse başlarım der giderim diye evine gerçekten buna inanıyor musunuz:))İşte size göre o...
Hemen boşanmayı düşünme.Esin daha çok acemi inan eşim evde ne olsa gidip annesine söylüyordu Karşına al konuş anlat.Ailesinin yanında da konuyu ac gerekirse kaçak oynama fikirlerini söyle.Zaten seni kötü bilmişler bari doğrusunu anlat.Merhaba eşimin işi yüzünden istanbula ailemin yanına geldim ve 1 aydır onun işi yüzünden burdayım eşim geri döndü işine evde bulunmayacağı için bende aileöin yanında kalmaya devam ettim yeğenimin doğum gününü yapıp dönecektim dönemedim covid oldum aileside bizim oturduğumuz yerde tatile gelmişler ve bana sormadan oğluyla konuşup benden izin almadan plan yapmışlar bizde kalcaklarmış 3 gün ben çok sinirlendim neden bana sormadınız evime girmeden önce bendende müsade istemeniz gerekiyordu diye eşim oğullarının evi tabiki gelcekler buraya kadar gelmişken dedi. Biz daha 6 aylık evliyiz ve 3 . Ayında ailesi kışlık bişeyler yaptık getircez diye bize yatıya gelip 2’5 3 hafta kaldılar. Sürekli herşeyime karışıp laf eden insana kaf sokan tiplerden ordayken hep alttan aldım bişey demedim ama rahatsız olduğumu eşime söyledim. Şimdi eşim buaramızda konuştuğumuz herşeyi gitmiş ablasına anlatmış. Ben şuan boşanmayı düşünüyorum ailesine beni kötü göstermiş oldu fikrime saygı hiç duymuyor ailesini tutuyor ne yapmalıyım?
senin ailen bu şekilde davransaydı zoruna gitmezdi...Merhaba eşimin işi yüzünden istanbula ailemin yanına geldim ve 1 aydır onun işi yüzünden burdayım eşim geri döndü işine evde bulunmayacağı için bende aileöin yanında kalmaya devam ettim yeğenimin doğum gününü yapıp dönecektim dönemedim covid oldum aileside bizim oturduğumuz yerde tatile gelmişler ve bana sormadan oğluyla konuşup benden izin almadan plan yapmışlar bizde kalcaklarmış 3 gün ben çok sinirlendim neden bana sormadınız evime girmeden önce bendende müsade istemeniz gerekiyordu diye eşim oğullarının evi tabiki gelcekler buraya kadar gelmişken dedi. Biz daha 6 aylık evliyiz ve 3 . Ayında ailesi kışlık bişeyler yaptık getircez diye bize yatıya gelip 2’5 3 hafta kaldılar. Sürekli herşeyime karışıp laf eden insana kaf sokan tiplerden ordayken hep alttan aldım bişey demedim ama rahatsız olduğumu eşime söyledim. Şimdi eşim buaramızda konuştuğumuz herşeyi gitmiş ablasına anlatmış. Ben şuan boşanmayı düşünüyorum ailesine beni kötü göstermiş oldu fikrime saygı hiç duymuyor ailesini tutuyor ne yapmalıyım?
Çocuklarına çok düşkünler yaptıkları anlatıklarım bunu gösteriyor zaten anlatsam ne fayda bu saatten sonra daha 6 aylık bir evlilikteHemen boşanmayı düşünme.Esin daha çok acemi inan eşim evde ne olsa gidip annesine söylüyordu Karşına al konuş anlat.Ailesinin yanında da konuyu ac gerekirse kaçak oynama fikirlerini söyle.Zaten seni kötü bilmişler bari doğrusunu anlat.
ben şunu anlarım şu an bi yerde de yazdım eşimin kardeşi bizde kalıyor ben onun için her türlü konforu sağladım gelmiş bi kaç günlüğüne haber vermiş işleri var buna amenna bana haber verildi bir hafta öncesinden bende ona göre hazırlık yaptım gelen de erkek çocuğu yani arkamdan amanda yengem vitrin tozu almamış diye anlamaz ama bilmek isterim yahuZaten 3 hafta konusunda aynı dusunuyoruz, nasıl rahat ederler, neden gelip kalırlar anlamam.
Benim eşim evliliğimizin 3.gununde koynumda annee anne diye sayıkliyor 10 dklik mesafede kv ziril ziril ağlıyordu Yani düşün ki bunlari yaşadım ama hemen boşanmayı düşünmedim.Biraz sabırlı ve kararlı ol.Korkma konuş (saygini yitirmeden,sakince) zaten boşanmayı düşünüyorsun bari keşke şunu bunu deseydim demezsin.Beni susmuom diye deli ilan ettiler önce sonra bana uydular.Senin de durum ya düzelir ya kökünden biter ama en azından içinde yaşayıp patlamazsinÇocuklarına çok düşkünler yaptıkları anlatıklarım bunu gösteriyor zaten anlatsam ne fayda bu saatten sonra daha 6 aylık bir evlilikte
Belkide kültür farkından anlaşamıyoruz ben karadenizliyim benim ailem çok sıcak yeterki çocuklarının huzuru kaçmasın kendi yerlerinde mutlu olsun herşeye dahil olmayalım diye düşünen tiplerdir. onlar doğulu kalabalık ve gezmeyi seviyolar herşeyi biz biliriz diyip fikirlerini kabul ettirne kadar herşeyi yaparlar en doğruyu onlar bilir.. en başından başlamamak sevgiye yenik düşmemekti. Şuan hiçbirşeyin faydasınyokben şunu anlarım şu an bi yerde de yazdım eşimin kardeşi bizde kalıyor ben onun için her türlü konforu sağladım gelmiş bi kaç günlüğüne haber vermiş işleri var buna amenna bana haber verildi bir hafta öncesinden bende ona göre hazırlık yaptım gelen de erkek çocuğu yani arkamdan amanda yengem vitrin tozu almamış diye anlamaz ama bilmek isterim yahu
daha bir kaç ay öncesinde 3 hafta kalıp biri sana ev müsait dediği halde yok ben gelirim çamasırı da katlarım diyorsa bu o insanın o evi artık sahiplendiğini ve istediği zaman bu hareketi yapacağını gösterir sorun tam olarak bu aslında konu sahibi zaten ağırlamam dememiş tavırları yanlış olduğu için istemiyor
sizdeki sorunun kaynağı eşin sana saygı duymuyor ailesinin yanında erkekliğini kanıtlıyor yok anne yemeklerin güzel falan yapıyor annesi de oğluşunu pohpohluyor ki sen anla onun "erkek" olduğunu baş eğmen gerektiğiniBelkide kültür farkından anlaşamıyoruz ben karadenizliyim benim ailem çok sıcak yeterki çocuklarının huzuru kaçmasın kendi yerlerinde mutlu olsun herşeye dahil olmayalım diye düşünen tiplerdir. onlar doğulu kalabalık ve gezmeyi seviyolar herşeyi biz biliriz diyip fikirlerini kabul ettirne kadar herşeyi yaparlar en doğruyu onlar bilir.. en başından başlamamak sevgiye yenik düşmemekti. Şuan hiçbirşeyin faydasınyok